Contacteer ons

Algemeen

Man sterft dus bijna nadat hij paling van 50 cm in zijn achterste stopt

Gepubliceerd

op

Er is niet veel gezond verstand voor nodig om te weten dat het stoppen van een levende (of een dode) paling in iemand’s achterwerk niet een goed idee is, maar Liu, een volwassen man uit China, besloot om dit te doen en het werd hem bijna fataal.

De 49-jarige man uit het Baiyun-district in Guangzhou, de hoofdstad van de provincie Guangdong in Zuid-China, moest volgens een rapport van The Sun met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht waar de paling met succes werd verwijderd.

Liu vroeg medisch advies aan zijn vrienden nadat hij aan leed en zij stelden voor dat hij de folklore-methode volgde om constipatie te genezen door een levende paling in zijn achterste te stoppen.

Liu, in plaats van medisch advies of zelfs een second opinion aan te vragen, ging door met de suggestie van zijn vrienden.

Hij liet zich in het ziekenhuis opnemen na intense buikpijn. Hij weigerde overigens om de artsen te vertellen dat hij een lange paling, maar liefst 50 cm, in zijn achterste had gestopt.

Artsen in het ziekenhuis zeiden dat hij kwam klagen over ernstige maagpijn en verder zei hij niets. Hij werd met spoed naar de operatiekamer gebracht waar een spoedoperatie werd uitgevoerd en de artsen waren geschokt toen ze een dikke paling van ongeveer 3 cm dikte in zijn maag vonden.

Dr. Zhao Zhirong, die Liu opereerde, zei: “We openden zijn maag en zagen de paling tussen zijn ontlasting en voedselresten.

Hij leed ook aan een lekke pancreas.” De artsen kwamen erachter dat de paling door zijn darm was gescheurd en zijn maag had beschadigd, waardoor hij bijna werd gedood.

De dokter zei dat palingen bekend staan in het graven, normaliter in grond, maar dit keer in Liu’s lichaam en dat is wat de schade heeft gemaximaliseerd.

“Aziatische moeraspalingen hebben een slank lichaam waardoor ze makkelijk kunnen verplaatsen en efficiënt kunnen graven.

Hun tanden zien eruit als borstelharen en ze hebben één V-vormige kieuw onder hun hoofd,” zei de arts. De artsen zeiden dat Liu zou zijn gestorven als hij later was geopereerd.

“Toen we de patiënt na de operatie vroegen, zei hij dat de paling vanzelf in hem was gezwommen, maar hij gaf later toe dat hij hem daar zelf had ingestopt, volgde,” zei Zhirong.

De arts waarschuwde degenen die geneigd waren de folklore-methode om constipatie te genezen te volgen dat het huismiddeltje nooit effectief was en niet op enige wetenschappelijke basis was bevestigd.

Conclusie? Heb je last van constipatie? Bezoek dan je huisarts of ga naar het ziekenhuis! Een paling in je achterwerk stoppen is niet de juiste manier van genezing! Laat je reactie achter in de comments op Facebook!

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

Zien: Bo de Munk steelt dus show met een pikant dansje in Dance, Dance, Dance:

Gepubliceerd

op

Door

Wie de dochter van Danny de Munk is? Dat is de 20-jarige Bo de Munk. Wat Bo kan? Héél goed dansen. En gisteren heeft ze de show gestolen met haar optreden op het nummer ‘Don’t Ya’. En je kunt je vast wel voorstellen dat daar geen lange broeken enmouwen werden gedragen aangezien dat nummer van de Pussycat Dolls afkomstig is. Haar vader heeft ook weleens meegedaan aan een dans maar hier heeft hij verstandig van de zijlijn meegekeken vermoeden we.

Bo de Munk kans dansen, héél goed dansen!

Gekleed in een wel heel kort jurkje en een visgraat panty weet Bo

Lees verder

Algemeen

Geniale reactie van kleine Roel van Velzen op bromsnor Peter R. de Vries:

Gepubliceerd

op

Door

Het is je vast niet ontschoten. Afgelopen week twitterde Peter R. de Vries over de krappe stoeltjes in het vliegtuig van Transavia. Half Nederland maakte hem belachelijk en dat heeft meneer natuurlijk ook wel te danken aan zijn reputatie. Maar ook Transavia zelf en Roel van Velzen hebben gereageerd op zijn klacht die veel opspraak veroorzaakte op Twitter. De vliegtuigmaatschappij zegt nog even dat hij gewoon een paar euro extra kan betalen voor extra beenruimte.

Roel van Velzen reageert op Peter R. de Vries

We weten allemaal wel dat Roel niet een van de grootste zangers in Nederland is. En met zijn lengte van nog geen anderhalve meter kun je vast al gokken hoe hij reageerde:

Lees verder

Algemeen

Sylvana Simons dus compleet afgeslacht op Twitter na babynieuws!

Gepubliceerd

op

Door

Sylvana Simons, niet iedereen is tevreden met de werkwijze van deze dame. Het lijkt er voor veel mensen op alsof overal racisme achter gezien wordt door de politicus. Maar dit keer was er eens leuk nieuws betreft deze dame. De 48-jarige dame wordt namelijk oma. Wanneer de kleine is uitgerekend weten we nog niet precies. Maar daar gaat het in dit artikel niet over, dit gaat over de lading haat die ze gelijk over zich heen krijgt met dit nieuws!

Sylvana Simons krijgt kleinkind én een hoop hatelijke Twitter comments

Juist, een kleinkind is niet het enige nieuws voor de politicus. Ze komt ook nog eens op trending in twitter, en driekwart van de berichten zijn géén felicitaties kunnen we je zeggen:

Lees verder

Trending