Contacteer ons

Nieuws

Marloes (42) had een droomman, maar werd verliefd op een collega

Gepubliceerd

op

Marloes (42) had een droomman, veel mensen vonden zelfs dat hij ‘te knap’ was voor haar. Toch werd zij zélf verliefd op een ander. “Hij is een stuk minder aantrekkelijk dan mijn man, maar om de een of andere reden doet dat er niet toe.”

“Toen ik ging trouwen, zei een vriendin: ‘Het zal mij benieuwen hoe lang hij bij je blijft!’ Ik weet nog hoe geschokt ik was door die opmerking. Zoiets zeg je niet tegen een vriendin die op het punt staat te trouwen, en onze vriendschap heeft dan ook niet lang meer geduurd.”

Overeenkomsten
“Ik denk dat wel meer mensen zich hebben afgevraagd hoe lang ons huwelijk zou duren. Hij is een erg aantrekkelijke man en ik ben gewoon een dertien-in-een-dozijn-vrouw. Maar we hadden veel overeenkomsten. De boeken die we lazen, de films waar we van hielden, de lange wandelingen, de muziek. En we waren gek op elkaar.

We kregen kort na elkaar 3 kinderen en hebben het best even zwaar gehad. Er blijft in zo’n periode weinig tijd voor elkaar over. Maar dat maakt iedereen mee die aan een gezin begint; op een gegeven moment wordt het vanzelf weer rustiger in je leven. Al die tijd bleef hij mijn man, terwijl er op zijn werk genoeg vrouwen om hem heen hingen. Dat hoorde ik dan weer van een collega van hem met wie ik bevriend was geraakt.

En toen gebeurde er iets wat ik nooit had verwacht: ik werd zélf verliefd op een ander. Het was iemand van mijn werk. Veel minder aantrekkelijk dan mijn man, en iemand met wie ik veel minder raakvlakken had. Maar om de een of andere reden deed dat er niet toe. Ik kon aan niets en niemand anders meer denken.”

Koortsdroom
“Het voelde alsof ik dag en nacht in een koortsdroom liep. We kregen een verhouding, al hadden we er eigenlijk geen tijd en gelegenheid voor, want hij was ook getrouwd en had kinderen. Na een paar maanden spraken we af dat we het op dezelfde avond thuis zouden vertellen; hij aan zijn vrouw en ik aan mijn man. Toen ik de volgende ochtend op de zaak kwam, was mijn huwelijk kapot en had hij thuis niets gezegd.

Tegen mij zei hij dat we elkaar beter niet meer konden zien. Ik heb ander werk gezocht. Mijn man woont niet meer thuis, maar we zijn wel aan het kijken of we ons huwelijk nog kunnen redden. En als er íets is wat ik nooit van mijn leven meer mee wil maken, dan is het verliefdheid.”

Bron: Libelle Interview: Tineke Beishuizen. Beeld: iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Nieuws

Wanneer je dus dacht dat het niet gekker kon: Willem Engel doet bizarre oproep!

Gepubliceerd

op

Door

Willem Engel is inmiddels wel een bekende Nederlander geworden met zijn gekke fratsen. In eerste instantie was hij hét tegengeluid tegen de maatregelen van de overheid om het coronavirus te temmen. Maar gaandeweg leek hij steeds extremere standpunten aan te nemen. Onlangs kwam hij in het nieuws omdat hij in een soort zelfbenoemde persconferentie zijn twijfels uitte over de recente overstromingen in Limburg, België en Duitsland. Hij had het vermoeden dat dit niet écht gebeurde en in scène gezet was door de overheid. De reden? Om ons af te leiden van alles omtrent het coronavirus en de maatregelen daaromheen. Maar we zijn alweer eventjes verder en het is dus tijd voor nieuwe gekkigheid. Op Twitter heeft hij gisteren (4 augustus 2021) namelijk een behoorlijk bizarre oproep gedaan op Twitter richting zijn aanhang. De Tweet is inmiddels honderden keren gedeeld en geliked.

Willem Engel doet bizarre oproep op Twitter

Hij zegt namelijk: “Nee tegen de prikbussen. Zorg ook dat je alle medewerkers fotografeert, voor later zullen we maar zeggen.“. Voor wat vraag je je dan af? Om ze later nog aan de schandpaal te hangen? Om ze op te zoeken? Een behoorlijk dreigement dus. Het gaat hierbij om de prikbussen die in het land rondrijden om de vaccinatiegraad te verhogen. Op meerdere plekken hebben zijn volgers hier dus ook gehoor aan gegeven. Woordvoerder van GGD Hollands Midden Christa van den Bos zegt het volgende: “Onze medewerkers werden van heel dichtbij benaderd door mensen met camera’s. Het was voor hen een heel bedreigende situatie.” Inmiddels heeft GGD Hollands Midden heeft aangifte gedaan tegen voorman Willem Engel van stichting Viruswaarheid.

Lees verder

Laatste Nieuws

Marc-Marie Huijbregts uitgescholden en aangevallen op de fiets in Amsterdam

Gepubliceerd

op

Door

Marc-Marie Huijbregts is vanochtend aangevallen toen hij door Amsterdam fietste. De cabaretier is ongedeerd, maar wel geschrokken en ‘heel erg in de war’.

Vrouw slaat hem in gezicht

,,Ik ben heel erg in de war. Ik ben net aangevallen op de Herengracht”, vertelt Marc-Marie in een video op Instagram. ,,Ze kwamen ineens mijn kant op, dus ik rinkelde met mijn bel, zo van ‘ik rijd hier’. Stapt die vrouw uit en slaat mij keihard midden in mijn gezicht.”

Volgens Marc-Marie was het een oude vrouw, die hij dan ook niet terug wilde slaan. Haar man stapte even later ook uit en zei ‘ik duw je in het water’. Marc-Marie schrok van de reactie en vroeg of ze dronken waren, waarop de man zei: ‘homo dit en homo dat’. ,,Ik ben super geschrokken. Ik heb wel aangifte gedaan, je kan niet zomaar mensen aanvallen!”

Getuige

Hij heeft spijt dat hij niet meteen zijn telefoon erbij pakte om het te filmen. Wel was er een getuige bij. ,,Er was een heel lief meisje die het allemaal heeft gezien, die zei ook: ‘Dat is toch niet normaal!’ Maar ik ben vergeten haar nummer te noteren. Dus als zij kijkt, dan graag melden als getuige.” Die oproep plaatst hij ook op Twitter.

Lees verder

Nieuws

Caroline van der Plas erkent blunder: ‘Maarten van Rossem had gelijk’

Gepubliceerd

op

Door

Er is een einde gekomen aan de discussie tussen Caroline van der Plas en Maarten van Rossem. Caroline geeft toe dat ze een enorme blunder heeft gemaakt. ,,Maarten had gewoon gelijk.”

Onzin verspreiden

Caroline vertelde woensdag in Humberto dat zij het flauw vond dat het moment waarop ze Maarten corrigeerde in De Slimste Mens uit de uitzending was gehaald. Na een vraag over D-day, zei Maarten dat het niet duidelijk is waar de D voor staat. Caroline was het daar niet mee eens en zei dat zij wél weet waar de letter voor staat. ,,Die D staat voor decision. Het is decision day.”

Volgens Maarten is dat niet waar, maar Caroline bleef voet bij stuk houden. Ze zei dan ook dat het fragment uit de uitzending was gehaald omdat het beschadigend zou zijn voor zijn imago. Woorden die Maarten niet kan waarderen, want donderdag haalde hij flink uit. ,,Ze heeft gewoon ongelijk. Waarom heeft die Caroline dat niet zelf even opgezocht, voor zij onzin ging verspreiden?”, zei hij tegen Shownieuws.

Caroline in bescherming genomen

Volgens de eindredactie van De Slimste Mens hebben ze juist Caroline in bescherming genomen door het fragment eruit te knippen. En nu weet Caroline het eindelijk zelf ook: ze had ongelijk. ,,Ik had het na de uitzending opgezocht en ik zag decision day. Maar ik las veel te snel ergens overheen en trok gelijk een conclusie”, geeft Caroline toe aan Shownieuws.

,,Ik vind het heel vervelend dat ik de indruk heb gewekt dat ik boos was of dat ze het expres hadden gedaan. Ik vind dan ook dat ik zo sportief moet zijn om het toe te geven: Maarten had gewoon gelijk.”

Lees verder

Trending