Contacteer ons

Nieuws

Dit is jouw grootste afknapper in bed op basis van je sterrenbeeld

Gepubliceerd

op

Dus ook de grootste afknapper in bed volgens het sterrenbeeld van je lover.

Wat is voor jou nou een echte no go tijdens de sex? Eerder schreven we al wat de meest sexy standjes zijn voor jou sterrenbeeld, wat voor fuckboys je aantrekt aan de hand van je sterrenbeeld, maar nu weten we ook wat de grootste afknapper is op basis van je sterrenbeeld. Wie weet kom je er nu ook achter wat je in ieder geval niet moet doen bij je lover!😉

Grootste afknapper op basis van je sterrenbeeld

Steenbok (22 december tot 19 januari)

Een Steenbok houdt van plannen. Je bent betrouwbaar en vindt het fijn om controle over dingen te hebben. Een echte afknapper voor jou is dan ook iemand die enorm impulsief is in bed. Jij hebt geen zin in gedoe en onverwachte dingen tijdens de sex. Je wil gewoon weten wat je kan verwachten van iemand.

Waterman (20 januari tot 18 februari)

Ben jij een echte Waterman? Dan heb je vast weleens gehoord dat je een sterke mening hebt. Jij kan er dan ook echt niet tegen wanneer een ander niet in is voor dezelfde avonturen als jij. Iemand die niet houdt van experimenteren in bed, is dus een absolute no go voor jou. Je kan het leven zo leuk maken als je zelf wil, toch?

Vissen (19 februari tot 20 maart)

Vissen zijn erg gevoelig en willen iemand die hen beschermt. Voor jou is dan ook een grote afknapper als jij het gevoel hebt dat jij de leiding moet nemen tijdens de sex. Je wil dat iemand voor jou zorgt en jou laat zien wat hij of zij in huis heeft. Geen softie voor jou dus!

Ram (21 maart tot 19 april)

Een Ram is impulsief en houdt van avontuur. Je hebt veel zelfvertrouwen en bent niet bang om je mening te geven. Iemand die erg bang en onzeker is in bed, is voor jou dan ook een echte afknapper. Jouw partner moet sterk in zijn schoenen staan, anders wals je zo over hem of haar heen.

Stier (20 april tot 20 mei)

Stieren zijn koppig, eerlijk en houden van structuur. Jij houdt er niet van als iemand continu vage en nieuwe standjes wil uitproberen. Jij wil dingen doen die je kent. Het is allemaal al ingewikkeld genoeg, toch?

Tweelingen (21 mei tot 20 juni)

Is jouw sterrenbeeld Tweelingen? Dan vind je het heerlijk om te praten en grapjes te maken. Jij houdt er dan ook echt niet van als iemand geen humor heeft in bed. Voor jou is er dan geen lol meer te beleven tijdens de sex en dan houdt het op. Jij moet iemand hebben die weet wat hij of zij wil en jou dit laat zien. Geen standbeeld dus.

Kreeft (21 juni tot 22 juli)

Een Kreeft houdt van liefde geven, maar ook van liefde ontvangen. Je bent erg gevoelig en hebt soms echt even je eigen ruimte nodig. Iemand die enorm vol van zichzelf is en alleen maar aan zichzelf denkt tijdens de sex, is voor jou dan ook echt de grootste afknapper die er bestaat. Doe jou maar een rustige en liefdevolle partner, dan komt het allemaal wel goed.

Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Het is geen verrassing dat de Leeuw een van de meest uitgesproken sterrenbeelden is die er bestaat. Jij weet wat je wil en bent niet te stoppen. Je houdt er dan ook niet van als iemand zweverig is tijdens de sex. Een (te) spirituele partner is niet wat je zoekt, jij wil gewoon iemand die met beide benen op de grond staat en weet wat hij of zij wil.

Maagd (23 augustus tot 22 september)

Maagden zijn praktisch ingesteld en houden van perfectionisme. Voor jou is viezigheid een echte afknapper. Een dirty sexpartner is voor jou daarom ook geen goede match. Jij hebt geen zin in sex in een toilethokje, een (schoon!) bed is prima. Onder de douche? Ook goed.

Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Ben jij een Weegschaal? Dan ben je echt een sociaal dier. Je houdt van mensen en wil een ruzie altijd vermijden. Keuzes maken is lastig voor jou en je vindt het daarom een enorme afknapper als jij de beslissingen moet nemen in bed. Iemand moet jou meenemen en verrassen. Daar houd je van.

Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Een Schorpioen is een intens sterrenbeeld. Je zit vol emoties, passie en hebt een sterke wil. Niemand gaat jou vertellen wat je wel en niet moet doen. Een koppige man of vrouw in bed matcht dus niet zo goed met jou. Natuurlijk is het belangrijk dat de ander voor zichzelf op komt (en je zo nu en dan ook tegenspreekt), maar hij of zij moet wel naar jou luisteren. 😉

Boogschutter (22 november tot 21 december)

Ben jij een Boogschutter? Dan is vrijheid een van de belangrijkste dingen in het leven voor jou. Je bent avontuurlijk en hebt nog een hoop dromen die je waar wil maken. Daarvoor heb je energie nodig, maar jij hebt méér dan genoeg energie. Een luie partner in bed is daarom niks voor jou. Jij wil iemand die het avontuur met jou aangaat, ook in bed.

Bron: Beautify & Gift avenue, cosmopolitan

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Nieuws

Wanneer je dus dacht dat het niet gekker kon: Willem Engel doet bizarre oproep!

Gepubliceerd

op

Door

Willem Engel is inmiddels wel een bekende Nederlander geworden met zijn gekke fratsen. In eerste instantie was hij hét tegengeluid tegen de maatregelen van de overheid om het coronavirus te temmen. Maar gaandeweg leek hij steeds extremere standpunten aan te nemen. Onlangs kwam hij in het nieuws omdat hij in een soort zelfbenoemde persconferentie zijn twijfels uitte over de recente overstromingen in Limburg, België en Duitsland. Hij had het vermoeden dat dit niet écht gebeurde en in scène gezet was door de overheid. De reden? Om ons af te leiden van alles omtrent het coronavirus en de maatregelen daaromheen. Maar we zijn alweer eventjes verder en het is dus tijd voor nieuwe gekkigheid. Op Twitter heeft hij gisteren (4 augustus 2021) namelijk een behoorlijk bizarre oproep gedaan op Twitter richting zijn aanhang. De Tweet is inmiddels honderden keren gedeeld en geliked.

Willem Engel doet bizarre oproep op Twitter

Hij zegt namelijk: “Nee tegen de prikbussen. Zorg ook dat je alle medewerkers fotografeert, voor later zullen we maar zeggen.“. Voor wat vraag je je dan af? Om ze later nog aan de schandpaal te hangen? Om ze op te zoeken? Een behoorlijk dreigement dus. Het gaat hierbij om de prikbussen die in het land rondrijden om de vaccinatiegraad te verhogen. Op meerdere plekken hebben zijn volgers hier dus ook gehoor aan gegeven. Woordvoerder van GGD Hollands Midden Christa van den Bos zegt het volgende: “Onze medewerkers werden van heel dichtbij benaderd door mensen met camera’s. Het was voor hen een heel bedreigende situatie.” Inmiddels heeft GGD Hollands Midden heeft aangifte gedaan tegen voorman Willem Engel van stichting Viruswaarheid.

Lees verder

Laatste Nieuws

Marc-Marie Huijbregts uitgescholden en aangevallen op de fiets in Amsterdam

Gepubliceerd

op

Door

Marc-Marie Huijbregts is vanochtend aangevallen toen hij door Amsterdam fietste. De cabaretier is ongedeerd, maar wel geschrokken en ‘heel erg in de war’.

Vrouw slaat hem in gezicht

,,Ik ben heel erg in de war. Ik ben net aangevallen op de Herengracht”, vertelt Marc-Marie in een video op Instagram. ,,Ze kwamen ineens mijn kant op, dus ik rinkelde met mijn bel, zo van ‘ik rijd hier’. Stapt die vrouw uit en slaat mij keihard midden in mijn gezicht.”

Volgens Marc-Marie was het een oude vrouw, die hij dan ook niet terug wilde slaan. Haar man stapte even later ook uit en zei ‘ik duw je in het water’. Marc-Marie schrok van de reactie en vroeg of ze dronken waren, waarop de man zei: ‘homo dit en homo dat’. ,,Ik ben super geschrokken. Ik heb wel aangifte gedaan, je kan niet zomaar mensen aanvallen!”

Getuige

Hij heeft spijt dat hij niet meteen zijn telefoon erbij pakte om het te filmen. Wel was er een getuige bij. ,,Er was een heel lief meisje die het allemaal heeft gezien, die zei ook: ‘Dat is toch niet normaal!’ Maar ik ben vergeten haar nummer te noteren. Dus als zij kijkt, dan graag melden als getuige.” Die oproep plaatst hij ook op Twitter.

Lees verder

Nieuws

Caroline van der Plas erkent blunder: ‘Maarten van Rossem had gelijk’

Gepubliceerd

op

Door

Er is een einde gekomen aan de discussie tussen Caroline van der Plas en Maarten van Rossem. Caroline geeft toe dat ze een enorme blunder heeft gemaakt. ,,Maarten had gewoon gelijk.”

Onzin verspreiden

Caroline vertelde woensdag in Humberto dat zij het flauw vond dat het moment waarop ze Maarten corrigeerde in De Slimste Mens uit de uitzending was gehaald. Na een vraag over D-day, zei Maarten dat het niet duidelijk is waar de D voor staat. Caroline was het daar niet mee eens en zei dat zij wél weet waar de letter voor staat. ,,Die D staat voor decision. Het is decision day.”

Volgens Maarten is dat niet waar, maar Caroline bleef voet bij stuk houden. Ze zei dan ook dat het fragment uit de uitzending was gehaald omdat het beschadigend zou zijn voor zijn imago. Woorden die Maarten niet kan waarderen, want donderdag haalde hij flink uit. ,,Ze heeft gewoon ongelijk. Waarom heeft die Caroline dat niet zelf even opgezocht, voor zij onzin ging verspreiden?”, zei hij tegen Shownieuws.

Caroline in bescherming genomen

Volgens de eindredactie van De Slimste Mens hebben ze juist Caroline in bescherming genomen door het fragment eruit te knippen. En nu weet Caroline het eindelijk zelf ook: ze had ongelijk. ,,Ik had het na de uitzending opgezocht en ik zag decision day. Maar ik las veel te snel ergens overheen en trok gelijk een conclusie”, geeft Caroline toe aan Shownieuws.

,,Ik vind het heel vervelend dat ik de indruk heb gewekt dat ik boos was of dat ze het expres hadden gedaan. Ik vind dan ook dat ik zo sportief moet zijn om het toe te geven: Maarten had gewoon gelijk.”

Lees verder

Trending