Contacteer ons

Algemeen

Dít lichaamsdeel van mannen is volgens vrouwen het aantrekkelijkst

Gepubliceerd

op

Bij veel soorten zoogdieren ontwikkelen vrouwtjes de voorkeur voor de sterkste mannetjes. Uit onderzoek van Griffith University Australia blijkt dit bij mensen niet anders te zijn. Vrouwen zijn namelijk het meest aangetrokken tot een specifiek lichaamsdeel.

Tja, de cijfers liegen er niet om…

Aantrekkelijkste lichaamsdeel

De onderzoekers lieten 160 vrouwen verschillende foto’s zien van shirtloze mannen, waarbij het gezicht was bedekt. Ze werden gevraagd om deze foto’s te beoordelen op aantrekkelijkheid. Hieruit bleek met 70 procent dat vrouwen fysieke kracht het aantrekkelijkst vinden bij mannen. Wanneer de man lang was, steeg dit percentage tot 80 procent.

Reptielenbrein

Wetenschappers denken dat ons reptielenbrein een rol speelt bij de beoordeling van aantrekkelijkheid. Het reptielenbrein is het kleinste en oudste deel van onze hersenen en reageert instinctief en automatisch. Het is er namelijk op gebrand om te overleven. Vrouwen kijken daarom onbewust naar de fysieke gezondheid van een man, dit om na te gaan of hij een goede kandidaat zou zijn om mee voort te planten.

Gezondheid

Een sterk mannelijk lichaam was vroeger een teken van gezondheid en het vermogen om voor zichzelf te zorgen. In de moderne wereld associëren vrouwen dit met een succesvolle carrière en de manier waarop een man zijn gezin kan beschermen.

Bron | Washington Post, Margriet Beeld | iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

André Hazes deelt schaars geklede foto van Monique Westenberg

Gepubliceerd

op

Door

André Hazes deelde op Instagram een foto van zijn grote liefde Monique Westenberg. Monique is daar vrij schaars gekleed op en straalt. André is terecht trots op zijn vriendin.

Lees verder

Algemeen

André Hazes doet een opmerkelijke uitspraak over Marco Borsato: “Ik roep dat al een paar jaar”

Gepubliceerd

op

Door

Dinsdagavond krijgen we een erg openhartige André Hazes te zien in ‘Het Huis’. Hij blikt er onder meer terug op de turbulente kindertijd die het succes van zijn vader, André Hazes Sr., met zich meebracht.
“Wij leefden altijd in een bepaalde angst”, André toe. “En dat kwam door die ouwe. Zoals zijn pet stond, zo moesten wij leven.” Omdat zijn jeugd zo hectisch was, heeft André ingezien dat hij dat absoluut niet wil voor Dré, zijn zoontje. “Ik wil de betere versie van mijn ouders zijn. Ze hebben hun vreselijke best gedaan. Maar ik wil het anders voor mijn zoontje.”

De carrière van Hazes Jr. schoot razendsnel naar ongekende hoogten. In enkele jaren tijd groeide hij uit tot hét nieuwe idool van het Nederlandstalige lied. Hij stootte zo die andere Nederlandse ster, Marco Borsato, van de troon. “Ik neem nooit genoegen met de tweede plek. Ik roep dat al een paar jaar. Het leuke is ook dat Marco me niet tegenhoudt. Integendeel.”

Lees verder

Algemeen

Volgers gaan stuk om opzichtige Photoshop-fout in foto van Fabiola Volkers

Gepubliceerd

op

Door

We schrijven hier weleens over bepaalde mensen die zonder talent toch een bekende Nederlander weten te worden. Vaak hebben we het dan over Famke Louise maar er is één iemand die daar nov ver bovenuit steekt. We hebben het uiteraard over Fabiola Volkers. De dame die tegenwoordig door het leven gaat als zangeres werd bij het grote publiek bekend na haar deelnames aan Holland’s Next Top Model en Temptation Island VIPS. Op Instagram heeft ze bijna 600.000 volgers en dus mag ze zichzelf een echte influencer noemen. Eentje die niet zoveel kaas heeft gegeten van Photoshop alleen…

De knie van Fabiola

“Waar is je knie naartoe?” vraagt iemand bijvoorbeeld. “Editor: je knie. Fabiola: haal het weg”, grapt een ander. Veel anderen constateren hetzelfde en iemand zegt zelfs nog een foutje te herkennen: “Je teen komt uit je schoen links op de foto. En je knie, die is weg gevlogen ofzo.”

Lees verder

Trending