Contacteer ons

Algemeen

Hond wacht 4 jaar lang hoopvol op de plek waar hij zijn baasje kwijtraakte

Gepubliceerd

op

In 2015 sprong hond BonBon uit nieuwsgierigheid uit de auto van zijn baasje toen hij aan het tanken was. Na een lange zoektocht vonden BonBon en zijn baasje elkaar niet terug. Zo trouw als een hond is, keerde hij 4 jaar lang iedere dag terug naar de verdoemde plek met hoop om teruggevonden te worden.

Zijn baasje, Noi, dacht dat de hond gestorven was. Maar niets was minder waar; na een tijdje keerde BonBon iedere dag terug op de plek waar ze elkaar voor het laatst zagen.

Leo
Dat viel een onbekende man genaamd Anuchit op. “Het kon toch niet dat zo’n mooie hond geen thuis had?”, zegt hij achteraf. BonBon was ondertussen erg mager geworden, maar werd gevoerd door een lokale vrouw die hem Leo noemde. Ze probeerde hem al eens mee naar huis te nemen, maar ‘Leo’ rende dan gewoon weer terug naar de plek aan de weg.

Zoektocht
Toen Anuchit in gesprek kwam met de vrouw, ontdekte hij dat het beestje al 4 jaar op de plek in Thailand wacht. Tijd voor actie, dacht hij. Hij besloot een foto van het beestje op social media te plaatsen in de hoop dat het viraal zou gaan.

Hereniging
En dat gebeurde, met succes. Noi vond zijn BonBon terug. Hij vertelde dat de hond uit de auto was gesprongen toen ze begin 2015 bij een tankstation waren gestopt, en ondanks hun wekenlange inspanningen om hem te zoeken, was hij nergens te vinden. Na een gelukkige hereniging werd BonBon naar de dierenarts gebracht en ging gelukkig alles goed met de viervoeter.

📢เมื่อวานพาลูกชายขับมอไซด์🛵เล่นประมาณ 17:30น.เจอพี่ผู้หญิงคนนึง เอาข้าวมาให้น้องหมา🐕ตัวในภาพแล้วก็นั่งคุยกะน้องหมา🐕…

Geplaatst door Anuchit Uncharoen op Donderdag 5 september 2019

Bron: Nieuwsblad, Libelle Beeld: iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

André Hazes deelt schaars geklede foto van Monique Westenberg

Gepubliceerd

op

Door

André Hazes deelde op Instagram een foto van zijn grote liefde Monique Westenberg. Monique is daar vrij schaars gekleed op en straalt. André is terecht trots op zijn vriendin.

Lees verder

Algemeen

André Hazes doet een opmerkelijke uitspraak over Marco Borsato: “Ik roep dat al een paar jaar”

Gepubliceerd

op

Door

Dinsdagavond krijgen we een erg openhartige André Hazes te zien in ‘Het Huis’. Hij blikt er onder meer terug op de turbulente kindertijd die het succes van zijn vader, André Hazes Sr., met zich meebracht.
“Wij leefden altijd in een bepaalde angst”, André toe. “En dat kwam door die ouwe. Zoals zijn pet stond, zo moesten wij leven.” Omdat zijn jeugd zo hectisch was, heeft André ingezien dat hij dat absoluut niet wil voor Dré, zijn zoontje. “Ik wil de betere versie van mijn ouders zijn. Ze hebben hun vreselijke best gedaan. Maar ik wil het anders voor mijn zoontje.”

De carrière van Hazes Jr. schoot razendsnel naar ongekende hoogten. In enkele jaren tijd groeide hij uit tot hét nieuwe idool van het Nederlandstalige lied. Hij stootte zo die andere Nederlandse ster, Marco Borsato, van de troon. “Ik neem nooit genoegen met de tweede plek. Ik roep dat al een paar jaar. Het leuke is ook dat Marco me niet tegenhoudt. Integendeel.”

Lees verder

Algemeen

Volgers gaan stuk om opzichtige Photoshop-fout in foto van Fabiola Volkers

Gepubliceerd

op

Door

We schrijven hier weleens over bepaalde mensen die zonder talent toch een bekende Nederlander weten te worden. Vaak hebben we het dan over Famke Louise maar er is één iemand die daar nov ver bovenuit steekt. We hebben het uiteraard over Fabiola Volkers. De dame die tegenwoordig door het leven gaat als zangeres werd bij het grote publiek bekend na haar deelnames aan Holland’s Next Top Model en Temptation Island VIPS. Op Instagram heeft ze bijna 600.000 volgers en dus mag ze zichzelf een echte influencer noemen. Eentje die niet zoveel kaas heeft gegeten van Photoshop alleen…

De knie van Fabiola

“Waar is je knie naartoe?” vraagt iemand bijvoorbeeld. “Editor: je knie. Fabiola: haal het weg”, grapt een ander. Veel anderen constateren hetzelfde en iemand zegt zelfs nog een foutje te herkennen: “Je teen komt uit je schoen links op de foto. En je knie, die is weg gevlogen ofzo.”

Lees verder

Trending