Contacteer ons

Algemeen

Tooske Ragas plaatst verdrietig bericht

Gepubliceerd

op

Tooske Ragas moest zaterdagavond Dancing with the stars verlaten. Het was een nare verrassing voor de 45-jarige blondine, die haar exit totaal niet aan had zien komen. Op Instagram deelt de programmadeelneemster nu een foto waarbij ze haar verhaal doet.

Tooske en haar danspartner Glenn werden in de zesde aflevering van Dancing with the stars weggestemd door de jury. Dit zorgde niet alleen voor verdriet bij Tooske, maar ook voor veel ophef bij de kijkers thuis.

Verbazing eliminatie
De ophef en verbazing over Tooskes eliminatie was groot. Dit omdat de jury haar dansoptreden had beloond met 2 tienen. Hierdoor was de danseres overtuigd dat ze een plek in de halve finale behaald had, maar uiteindelijk bleek dat de kijkers haar het mínst aantal stemmen had gegeven. En dus moest ze het programma verlaten, en mochten Bibian Mentel en Anouk Hoogendijk wél door.

Hartverwarmend
Op Instagram reageert de blondine zondagavond op haar exit. Dit doet ze door een prachtige foto van haar en Glenn te delen met haar volgers. “Lieve kijkers, dankjewel voor jullie steun tijdens maar vooral na de show. De honderden berichten aan mij via app, mail en social zijn echt hartverwarmend. Ik overleef het wel, maar ook ik kan maar zoveel hebben…”, begint Tooske Ragas haar verhaal.

Oprecht verdrietig
Ze gaat verder: “Ik ben hier oprecht heel verdrietig van. De afgelopen maanden heb ik met ziel en zaligheid getraind en gelachen met de beste en liefste Glenn, en wat had ik graag met hem in de finale gestaan. Dank jullie wel voor alle lieve berichtjes, doet mij echt heel veel”, besluit ze haar bericht.

Steun
“Het was ook absoluut onterecht! Jullie hadden de finale absoluut verdiend. Dit krijg je dus als je als RTL zijnde er toch weer voor gaat dat kijkers thuis mee kunnen stemmen”, reageert een volger onder de foto. Een ander schrijft “Dit is zo oneerlijk, de hoogste cijfers en dan alsnog afvallen. Je was geweldig!”, onder de foto.

Bron: RTL Nieuws, Libelle Beeld: Youtube

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

André Hazes deelt schaars geklede foto van Monique Westenberg

Gepubliceerd

op

Door

André Hazes deelde op Instagram een foto van zijn grote liefde Monique Westenberg. Monique is daar vrij schaars gekleed op en straalt. André is terecht trots op zijn vriendin.

Lees verder

Algemeen

André Hazes doet een opmerkelijke uitspraak over Marco Borsato: “Ik roep dat al een paar jaar”

Gepubliceerd

op

Door

Dinsdagavond krijgen we een erg openhartige André Hazes te zien in ‘Het Huis’. Hij blikt er onder meer terug op de turbulente kindertijd die het succes van zijn vader, André Hazes Sr., met zich meebracht.
“Wij leefden altijd in een bepaalde angst”, André toe. “En dat kwam door die ouwe. Zoals zijn pet stond, zo moesten wij leven.” Omdat zijn jeugd zo hectisch was, heeft André ingezien dat hij dat absoluut niet wil voor Dré, zijn zoontje. “Ik wil de betere versie van mijn ouders zijn. Ze hebben hun vreselijke best gedaan. Maar ik wil het anders voor mijn zoontje.”

De carrière van Hazes Jr. schoot razendsnel naar ongekende hoogten. In enkele jaren tijd groeide hij uit tot hét nieuwe idool van het Nederlandstalige lied. Hij stootte zo die andere Nederlandse ster, Marco Borsato, van de troon. “Ik neem nooit genoegen met de tweede plek. Ik roep dat al een paar jaar. Het leuke is ook dat Marco me niet tegenhoudt. Integendeel.”

Lees verder

Algemeen

Volgers gaan stuk om opzichtige Photoshop-fout in foto van Fabiola Volkers

Gepubliceerd

op

Door

We schrijven hier weleens over bepaalde mensen die zonder talent toch een bekende Nederlander weten te worden. Vaak hebben we het dan over Famke Louise maar er is één iemand die daar nov ver bovenuit steekt. We hebben het uiteraard over Fabiola Volkers. De dame die tegenwoordig door het leven gaat als zangeres werd bij het grote publiek bekend na haar deelnames aan Holland’s Next Top Model en Temptation Island VIPS. Op Instagram heeft ze bijna 600.000 volgers en dus mag ze zichzelf een echte influencer noemen. Eentje die niet zoveel kaas heeft gegeten van Photoshop alleen…

De knie van Fabiola

“Waar is je knie naartoe?” vraagt iemand bijvoorbeeld. “Editor: je knie. Fabiola: haal het weg”, grapt een ander. Veel anderen constateren hetzelfde en iemand zegt zelfs nog een foutje te herkennen: “Je teen komt uit je schoen links op de foto. En je knie, die is weg gevlogen ofzo.”

Lees verder

Trending