Contacteer ons

Algemeen

Temptations Channah post verdrietig bericht

Gepubliceerd

op

Temptation Island VIPS ster Channah Koerten deelt deze ochtend een verdrietig bericht op haar Instagram. De familie van Channah woont op de Bahama’s en is enkele weken geleden getroffen door orkaan Dorian. In haar Instagram Stories vraagt ze haar volgers om hulp.

Verdrietig nieuws

Dat orkaan Dorian veel schade heeft aangericht op de Bahama’s is inmiddels bij iedereen wel bekend. Veel mensen zijn hun huis kwijtgeraakt. En zo dus ook de familie van Temptation Islands Channah. Op haar Instagram deelt ze dit verdrietige nieuws en doet ze direct een oproep aan iedereen om te doneren. In de post vind je de link en zoals Channah zelf zegt: “Alle beetjes helpen.”

Gelukkig heeft Channah ook nog een beetje goed nieuws op deze voor haar sombere maandagochtend. Zo vertelt ze dat haar oma momenteel in Nederland is om tot rust te komen. En misschien nog wel het allerbelangrijkste van alles: al haar familieleden zijn gelukkig veilig.

Extra heftig

Dit nieuws is natuurlijk sowieso ontzettend heftig, maar zeker nu is het voor Channah extra lastig te handelen allemaal. Ze is namelijk net bevallen van haar zoontje en dan zijn er al emoties genoeg.

Wij wensen Channah en haar familie veel sterkte.

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram, RTL

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

André Hazes deelt schaars geklede foto van Monique Westenberg

Gepubliceerd

op

Door

André Hazes deelde op Instagram een foto van zijn grote liefde Monique Westenberg. Monique is daar vrij schaars gekleed op en straalt. André is terecht trots op zijn vriendin.

Lees verder

Algemeen

André Hazes doet een opmerkelijke uitspraak over Marco Borsato: “Ik roep dat al een paar jaar”

Gepubliceerd

op

Door

Dinsdagavond krijgen we een erg openhartige André Hazes te zien in ‘Het Huis’. Hij blikt er onder meer terug op de turbulente kindertijd die het succes van zijn vader, André Hazes Sr., met zich meebracht.
“Wij leefden altijd in een bepaalde angst”, André toe. “En dat kwam door die ouwe. Zoals zijn pet stond, zo moesten wij leven.” Omdat zijn jeugd zo hectisch was, heeft André ingezien dat hij dat absoluut niet wil voor Dré, zijn zoontje. “Ik wil de betere versie van mijn ouders zijn. Ze hebben hun vreselijke best gedaan. Maar ik wil het anders voor mijn zoontje.”

De carrière van Hazes Jr. schoot razendsnel naar ongekende hoogten. In enkele jaren tijd groeide hij uit tot hét nieuwe idool van het Nederlandstalige lied. Hij stootte zo die andere Nederlandse ster, Marco Borsato, van de troon. “Ik neem nooit genoegen met de tweede plek. Ik roep dat al een paar jaar. Het leuke is ook dat Marco me niet tegenhoudt. Integendeel.”

Lees verder

Algemeen

Volgers gaan stuk om opzichtige Photoshop-fout in foto van Fabiola Volkers

Gepubliceerd

op

Door

We schrijven hier weleens over bepaalde mensen die zonder talent toch een bekende Nederlander weten te worden. Vaak hebben we het dan over Famke Louise maar er is één iemand die daar nov ver bovenuit steekt. We hebben het uiteraard over Fabiola Volkers. De dame die tegenwoordig door het leven gaat als zangeres werd bij het grote publiek bekend na haar deelnames aan Holland’s Next Top Model en Temptation Island VIPS. Op Instagram heeft ze bijna 600.000 volgers en dus mag ze zichzelf een echte influencer noemen. Eentje die niet zoveel kaas heeft gegeten van Photoshop alleen…

De knie van Fabiola

“Waar is je knie naartoe?” vraagt iemand bijvoorbeeld. “Editor: je knie. Fabiola: haal het weg”, grapt een ander. Veel anderen constateren hetzelfde en iemand zegt zelfs nog een foutje te herkennen: “Je teen komt uit je schoen links op de foto. En je knie, die is weg gevlogen ofzo.”

Lees verder

Trending