Contacteer ons

Algemeen

10 dingen die we allemaal zeggen, maar iets anders mee bedoelen

Gepubliceerd

op

Vrouwen begrijpen mannen vaak niet en vice versa. Enne, dat snappen we wel. Want bij sommige dingen bedoelen we ook net iets anders dan dat we zeggen. Lees mee!

#10

1. “Het maakt me niets uit”
Deze uitspraak komt in vele soorten en maten, van ruzies tot beslissingen over wat er gegeten gaat worden. Ware betekenis: “Ik wil niet overkomen als een irritant ‘zeikwijf’. Maar als je een suggestie doet die ik niet leuk vind, ga ik alsnog zeiken.”

2. “Ik zie er vandaag écht niet uit”
Ware betekenis: “Vertel me gewoon dat ik er goed uit zie.”

3. “Vind je het goed om morgenavond bij mijn ouders te eten?”
Of je het nou leuk vindt of niet, we eten bij mijn ouders.

4. “Nee hoor, ik ben niet boos”
Ware betekenis: *stoomt van woede*

5“Ik ben over een minuutje klaar om weg te gaan!”
Pak maar nog maar een biertje, zet een serie aan, dit gaat nog wel even duren.

6. “Misschien”
Betekent vaak een nee.

7. “Doe maar gewoon waar je zin in hebt”
Dit kan ik later nog tegen je gebruiken.

8. In een ruzie: “laat maar”
Zeg tenminste dat je het van mijn kant ook begrijpt. En nee, we hoeven het niet eens met elkaar te zijn. Begrijpen is voldoende en laten we het daarna weer leuk hebben.

9. “Ja”
Nee.

10. “Nee”
Betekent nog steeds nee.

Bron: Marie Claire, Grazia | Beeld: Friends with benefits

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

André Hazes voelde zich verschrikkelijk: “Twee weken aan een stuk door gehuild”

Gepubliceerd

op

Door

Voor André Hazes loopt alles weer op rolletjes. Zowel op professioneel vlak, als op persoonlijk vlak gaat alles weer supergoed.

In 2018 ging het even mis toen André in een burn-out belandde. Hij moest op die manier 22 shows afzeggen. “Ik heb echt twee weken gehuild. Aan een stuk door. Ik dacht: ‘Dit is falen.’ Ik was echt puur teleurgesteld in mezelf”, herinnert André zich in ‘Het Huis’.

André wou zo graag dat iedereen kon zien hoe hard hij wilde werken om een eigen naam te maken. “Dat ik die maand alles moest afzeggen, voelde voor mij als falen.”
Wedergeboorte
“Ik ben in totaal maar een maand eruit geweest, maar ik was helemaal herboren erna”, vertelt. Dat was wel op de verkeerde manier en dat zag ook Monique Westenberg.

“‘Je denkt dat je het hebt opgelost, maar je krijgt binnenkort nog een klap als je zo door blijft gaan’, zei ze. Die heb ik gelukkig niet gekregen, omdat ik zelf op tijd het inzicht heb gekregen. Eigenlijk heeft corona voor ons heel veel goeds betekent.”

Lees verder

Algemeen

Humberto Tan reageert woedend op zwangerschapsgerucht Eva Jinek

Gepubliceerd

op

Door

Er wordt gesuggereerd dat de terugkeer van Humberto Tan op de late avond van RTL 4 te maken heeft met een tweede zwangerschap van Eva Jinek. Humberto laat vandaag weten het zwangerschapsgerucht ‘idioot’ te vinden.

‘Dat zijn van die geruchten dat ik denk: waar gaat het over?’, aldus Humberto wanneer Wilfred Genee hem vraagt of Eva Jinek zwanger is. Bridget Maasland suggereerde bij RTL Boulevard dat dat de reden zou zijn dat Humberto de zomer van Eva overneemt. ‘Dat wordt niet geconcludeerd, dat wordt gewoon gesuggereerd. Ja idioot, ik zou niet weten waarom’, vervolgt Humberto. Wanneer Genee benadrukt dat het ongepast is om daar over te speculeren, stemt Tan daar volmondig mee in. ‘Wel nee man, daar gaat het toch helemaal niet over. Ik heb geen idee.’

Vrijdag kondigde RTL aan dat Humberto Tan na meer dan twee jaar afwezigheid terugkeert op de late avond. Hij presenteert zijn nieuwe programma Humberto straks wekelijks op zondag. In de sportzomer van volgend jaar is hij ook weer op werkdagen te zien.

Bron: Weekend Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Algemeen

Martien Meiland meest irritante BN’er

Gepubliceerd

op

Door

Martien Meiland heeft de Loden Leeuw voor meest irritante BN’er in een reclamespotje gewonnen. Dat werd maandagavond bekendgemaakt in Radar.
Meiland kreeg het beeldje vanwege zijn rol in de reclame van Vriendenloterij Bingo. De realityster kreeg 45 procent van de stemmen en liet genomineerden Thomas Acda en zijn ‘buurman’ Sergio Romero IJssel (Lidl), Paul Haenen (PriceWise), Andy van der Meijde (Toto) en Mark Rietman (ABN AMRO) achter zich. In totaal werden er ruim 103.000 stemmen uitgebracht.

‘HEEL TROTS OP’

Meiland zelf is blij met de prijs. “Ik ben er heel trots op en hij krijgt een plekje naast mijn Televizier-ring”, laat hij weten in een reactie. Vorig jaar werd Marijke Helwegen verkozen tot meest irritante BN’er in een reclame. Ook René Froger, Ali B, Jan Smit en Adelheid Roosen gingen eerder naar huis met de titel.

Bron: Weekend Beeld: Youtube

Lees verder

Trending