Contacteer ons

Algemeen

Déze hack zorgt ervoor dat je schoenen nooit meer stinken

Gepubliceerd

op

Het is je misschien opgevallen dat cleaning influencers helemaal hot zijn op Instagram. Het zijn vrouwen die foto’s van hun zeer nette huis op Instagram plaatsen, met bijschriften die hun beste schoonmaak- en opruimtips in detail beschrijven.

Queen of Clean

Lynsey Crombey, bekend als de ‘Queen of Clean’ op Instagram, is zo’n influencer. Ze bracht een boek uit met de titel How To Clean Your House: gemakkelijke tips en trucs om je huis schoon en opgeruimd te houden.

Ze heeft 149.000 volgers en ze verschijnt regelmatig op de televisie om haar tips te delen. Ze deelt foto’s van haar tiener zonen, haar kledingkeuzes en haar schoonmaakproducten.

Theezakjes

Een tijd geleden deelde ze ook haar handige truc om de vieze geur uit je schoenen te halen. Ze beweerde dat je voor de oplossing alleen een aantal theezakjes nodig hebt.

“Stop een paar theezakjes in je stinkende schoenen om de geur die veroorzaakt wordt door hitte en bacteriën tegen te gaan. Laat de schoenen, met de zakjes erin, een nacht op een warme en droge plek staan. Hoe langer de zakjes erin zitten, hoe beter.  Theezakjes zijn super absorberend en zuigen het vocht en de geur er direct uit. Bewaar de zakjes goed, aangezien je ze nog voor andere huishoudelijke taken kan gebruiken. Zoals het verwijderen van vlekken op ramen en spiegels of als voeding voor je planten.”

Bron: Marie Claire, Grazia | Beeld: Youtube

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

Pijnlijk voor Koningin Maxima betreft haar moeder: “Het gaat slecht!”

Gepubliceerd

op

Door

Toen Maxima en Willem Alexander op staatsbezoek waren in Indonesië begon het corona-tijdperk in Nederland. Ze vonden het toen moeilijk om niet bij hun kinderen te zijn, in zo’n moeilijke periode. Voor veel mensen is het lastig om familieleden zolang niet te kunnen bezoeken. De moeder van de koningin, Maria del Carmen, was begin maart naar Nederland gekomen. Ze heeft tijd in paleis Huis ten Bosch kunnen doorbrengen om op haar kleindochters te passen bij afwezigheid van haar dochter en schoonzoon. Maar destijds kwam er ook behoorlijk slecht nieuws toen moederlief weer naar Argentinië vertrok. Ze kreeg namelijk te horen gekregen dat ze haar moeder de komende 4 maanden sowieso niet zal kunnen opzoeken.

Maxima kan haar moeder voorlopig niet zien!

Haar moeder, Maria del Carmen, woont in Argentinië. Het virus heeft het land destijds veranderd in een soort oorlogsgebied en de sfeer was ontzettend grimmig in de stad waar haar moeder woont, Buenos Aires. De wegen stonden vol wegversperringen en agenten met mitrailleurs. Nederlanders zouden daar van hun bed gelicht zijn om papieren te laten zien en temperatuur op te laten meten. Wie korter dan 14 dagen in het land was werd gedwongen in quarantaine gezet. Een behoorlijk verschil met Nederland en een moeilijke gedachte voor onze koningin!

Het gaat niet best!

Maxima heeft aangegeven dat haar moeder weer thuis is, in Argentinië: “Ze is weer thuis, alles is goed en wel.” Maar wat de koningin zorgen baart is het aantal nieuwe besmettingen in het land en de stijging die daar doorzet wat betreft corona-gevallen. Dit lijkt nog iedere dag te stijgen en gisteren werd een stijging van 4518 nieuwe gevallen gemeld door Google. De koningin geeft het volgende aan: “Ze miste haar leven daar. Je verlangt toch ook naar je eigen huis, maar we hebben een fantastische tijd samen gehad!”.

Lees verder

Algemeen

Sterkte: Pijnlijk en wreed: “Het gaat enorm slecht met Eva Jinek!”

Gepubliceerd

op

Door

Eva Jinek weet al weken weinig publiek te trekken naar haar show. Haar eerste aflevering wist ruim boven de miljoen kijkers te trekken. Daarna leek het alleen maar bergafwaarts te gaan. Met kijkcijfers op een gemiddelde doordeweekse dag van tussen de 500.000 en 700.000 kijkers staat ze vaak op een plek tussen de 10 en 15. Nu bijna heel nederland in quarantaine thuis zit zouden we verwachten dat de kijkcijfers enorm door het dak gaan. Bij de meeste programma’s is dit ook het geval. Gisteren (vrijdag) hadden de 16 best scorende programma’s meer dan 1 miljoen kijkers. Dat is behoorlijk uitzonderlijk. Donderdag wist de blondine niet hoger dan de 18e plek te scoren.

Eva Jinek komt op 18e plek

Ze had die dag 779.000 kijkers. De top 11 scoorde die dag boven de miljoen kijkers. Er zullen veranderingen moeten komen om de kijkcijfers omhoog te krijgen. Anders denken we dat het vermoedde salaris van 1,4 miljoen niet heel lang stand kan houden.

Lees verder

Algemeen

Zien: Bridget Maasland plaatst ná ophef nu ook foto van haar poesje!

Gepubliceerd

op

Door

Bridget Maasland kreeg een paar weken geleden ineens een heleboel aandacht op Twitter. De hashtag met haar naam was trending en dat kwam door een opvallend detail in haar outfit die ze aanhad bij RTL Boulevard. Ze had volgens vele kijkers namelijk helemaal niks aan onder haar zwarte trui. Alles zou gewoon in het zicht zijn en dan wordt Nederland natuurlijk wild. Later heeft ze zelf aangegeven dat ze gewoon een huidskleurige BH onder haar trui aan had en dat al die ophef om niet is geweest. Ze Twitterde zelf nog even: “Zo ziek dit. Een zwarte colltrui met een huidkleurige bh. De wens is de vader van de gedachte.”

Bridget Maasland plaatst foto van poes!

Ook bij Radio 538 kwam dit natuurlijk ter sprake en de blonde presentatrice liet nog weten een appje gekregen te hebben van acteur Horace Cohen. Ze zei: “Ik kreeg een appje van Horace Cohen, die zei: ‘Als je morgen gewoon je poes laat zien, is iedereen het vandaag vergeten!’”. En we hebben een kleine verassing voor jullie, een foto van Bridget en haar poes. 3 zelfs, echt schattig:

Lees verder

Trending