Contacteer ons

Algemeen

Marco Borsato praat openhartig over zijn relatie met Leontine

Gepubliceerd

op

Marco en Leontine zijn al meer dan 20 jaar samen, maar door de affaire van Marco met pianiste Iris de Hond kwam hun relatie even onder druk te staan. 

In een podcast van FunX met Fernando Holman legt de zanger uit wat roem, vrouwen en geld met je kunnen doen en is hij openhartig over zijn relatie met Leontine.

Giftige cocktail
Marco gaf in oktober, na berichtgeving van Privé, toe dat hij 10 jaar geleden, ten tijde van het faillissement van zijn managementbedrijf TEG, vreemd is gegaan met pianiste Iris Hond. “Het is voor mensen heel lastig in te schatten wat de druk van de buitenwereld met je doet”, legt hij uit. “Succes, roem, vrouwen en geld: dat kan een giftige cocktail zijn.”

Onder druk
Het was dan ook een pittige periode voor Marco en Leontine. In de podcast vertelt hij wat de affaire met zijn relatie heeft gedaan. “Je weet pas wat je aan elkaar hebt als je onder druk komt te staan. Er zijn momenten geweest dat we het lastig hebben gehad en dat het moeilijk was. Maar dit is gewoon echt de liefde van m’n leven.”

Meer dan vriendschap
Op de dag dat het nieuws rondom zijn affaire bekend werd, reageerde Marco gelijk zelf op Instagram. “Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat het faillissement destijds niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een zware wissel op ons heeft getrokken”, schreef de zanger toen. “In die tijd, inmiddels zo’n 10 jaar geleden, is er inderdaad een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien.” 

Sterker dan ooit
Hij geeft toe dat hij en Leontine zichzelf en elkaar in die tijd soms even kwijt waren. “Maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit….”

Toegevoegde waarde
In de podcast vertelt Marco dat communicatie de sleutel is voor een goede relatie. “Er is nooit twijfel geweest over de liefde tussen ons. Ik heb aan ons nooit getwijfeld. Je moet een toegevoegde waarde zijn aan elkaars leven. Als je elkaar in de weg zit en je bent beter af zonder, dan is dat soms beter. Alleen dat was bij ons nooit het geval.”

Bron: RTL Boulevard, Libelle Beeld: 

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

Blondje in ‘Lang Leve de Liefde’ laat dus even weten wat onze hoofdstad is!

Gepubliceerd

op

Door

In Lang Leve de Liefde krijgen singles de kans om de liefde van hun leven te vinden. Ze komen in een huis terecht waarbij ze de mogelijkheid hebben om het minimaal 24 uur met elkaar uit te houden en maximaal 5 dagen mogen blijven zitten. Uiteraard hangen overal camera’s dus niet ontgaat ons. Het kan natuurlijk gebeuren dat er totaal geen klik is tussen de twee singles. Dan vertrekken ze meestal na een dag. Niet erg natuurlijk, wel een beetje jammer want dat zorgt meestal voor de leukste beelden.

Meisje in ‘Lang Leve de Liefde’ tijdens 30 Second’s

Maar hier kunnen we ons ook mee vermaken. Een spelletje ’30 Second’s’ is natuurlijk de perfecte manier om te zien of iemand een beetje een goed stel hersens heeft. We beginnen maar met een inkoppertje: “Wat is de hoofdstad van Nederland?”

Lees verder

Algemeen

Peter Jan Rens en Virginia reageren dus verbijsterd op nieuws breuk

Gepubliceerd

op

Door

De vermeende relatiebreuk tussen Peter Jan Rens (69) en Virginia van Eck (26), die vanochtend in het nieuws was, krijgt een bijzonder staartje. Nadat ‘Privé’ meldde dat het stel definitief een punt achter de relatie had gezet, laat het management van beiden weten geen woord met het weekblad te hebben gewisseld.

Peter Jan en Virginia zouden er na zeven jaar de brui aan hebben gegeven en de scheidingspapieren zouden zelfs al zijn ingevuld. Ook zou Virginia een nieuwe liefde in haar leven hebben. Dit alles meldt Privé. Maar of het verhaal daadwerkelijk zo in elkaar steekt..?

Het management van het stel laat aan RTL Boulevard weten de geruchten niet te willen bevestigen of ontkennen. Wel laat de manager met klem weten geen woord met Privé te hebben gewisseld. Peter Jan en Virginia hebben bovendien geen idee waar dit verhaal vandaan komt, stelt hun management.

Geruchten over een breuk deden al langer de ronde. Virginia hintte op haar Facebook-pagina al op eventuele relatieproblemen. ‘Houden van is ook loslaten. Soms is loslaten veel krachtiger dan verdedigen of vasthouden’, schreef ze daar.

Het is niet de eerste keer dat het hommeles zou zijn tussen de twee. Zo verliet Virginia in 2014 Peter Jan ook al eens, maar keerde uiteindelijk toch weer terug.

Bron: RTL Nieuws Beeld: Youtube

Lees verder

Algemeen

Angela Groothuizen vreest voor haar toekomst

Gepubliceerd

op

Door

Het zijn onzekere tijden, ook voor Angela Groothuizen (60). De presentatrice vertelt in het YouTube-programma ‘Keurantaine’ met Eddy Keur dat ze nog niet zeker weet of ze wel weer op televisie verschijnt en dat heeft alles te maken met de coronacrisis.

Publiekslieveling Angela maakt zich zorgen over haar toekomst. De presentatrice is namelijk bang dat haar contract niet verlengd wordt, stelt ze in Keurantaine. “Ik ben niet in vaste dienst bij RTL, maar ik heb wel een contract”, legt ze uit in de video. “Je hoort mij dan ook niet klagen.” Toch is ze angstig. “Dat contract loopt tot het eind van het jaar en in de huidige crisis weet ik niet wat ze gaan doen.”

Ze heeft al wel een idee hoe het eventueel wel opgelost kan worden. “Ze zullen dan misschien op projectbasis verder willen, maar dat is prima”, aldus Angela. Op dit moment heeft ze ook geen lopende programma’s, omdat alle opnames stil liggen. Maar dat betekent niet dat ze stilzit. “Theater doe ik zelfstandig en ik ben ook trouwambtenaar. Ik trouw af en toe iemand”, verklaart ze.

Bron: RTL Nieuws Beeld: Youtube

Lees verder

Trending