Contacteer ons

Algemeen

Onthuld: hier vieren André Hazes en Bridget Maasland kerst

Gepubliceerd

op

Niet alleen fladderen de vlinders in de buik van André Hazes, ook geeft hij toe steeds meer kerstkriebels te krijgen. “Die dagen spendeer je met de mensen van wie je houdt”, liet hij weten.

Dus vertelt hij die door te brengen met zijn nieuwe liefde: Bridget Maasland. En niet zomaar ergens, nee, ze zullen tijdens Kerstmis bij André’s moeder Rachel vertoeven. En dat terwijl ex Monique naar verluidt jarenlang niet welkom zou zijn geweest bij Rachel Hazes.

Kerst bij de schoonfamilie
De zanger maakte zijn kerstplanning bekend aan RTL Boulevard. En ondanks dat hij de maand december eigenlijk maar een depressieve maand vindt, begint het toch te kriebelen voor de feestdagen. “Ik vind kerst liefde, die dagen spendeer je met de mensen van wie je houdt”, vertelde hij. “Eerste kerstdag ben ik met mijn kind, tweede kerstdag met familie. Dan zal Bridget erbij zijn, ja.” Ook Bridget liet het bezoekje aan haar schoonfamilie eerder al weten aan het programma. “Fijn dat ik ook weet waar ik kerst vier”, grapte ze toen.

Familie Hazes
André en moeder Rachel Hazes hebben na jaren pas sinds kort weer contact met elkaar. “Ze is een soort van weer wie ze was. Mijn moeder is echt een heel leuk wijf, maar wel zoals ze was en niet wie ze de afgelopen jaren was”, liet hij eerder weten. Rachel zocht bijna 3 jaar geleden professionele hulp vanwege een depressie en werd daarvoor enkele weken opgenomen.

Een gouden kerst
Afgelopen zomer werkte de zanger in Spanje aan zijn tweede kerstalbum: Een gouden kerst. Maar daar naar luisteren tijdens Kerstmis? Écht niet. “Kerst moet zoet en melancholisch zijn”, zei hij. “Ik vind het de hel als ik ergens kom en iemand draait iets van mij, dat vind ik het ergste wat er is. Ik ga dan ook echt weg. Nu met die kerstplaat ga ik ook niet naar mezelf luisteren, er zijn zoveel betere. Michael Bublé of zo, dan luister ik wel naar hem.”

View this post on Instagram

❤️❤️

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland) on

Bron: RTL Boulevard, Libelle Beeld: Instagram

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

Arrestatieteam haalt “trippende tweeling” van balkon in Amstelveen

Gepubliceerd

op

Door

Deze beelden zijn exact één maand geleden gemaakt in Amstelveen en wel in de Fluweelboomlaan om iets preciezer te zijn. En dat ligt dan weer pal achter een drukke winkelstraat aan de Van der Hooplaan waar een hoop mensen buiten aan het winkelen waren. Een arrestatieteam is met een ladderwagen het dak op gegaan om daarvandaan twee verwarde mannen die op de derde en hoogste etage stonden te overmeesteren. De mannen, een tweeling, staan in de buurt bekend om hun harddrugsgebruik.

Politie grijpt vakkundig in in Amstelveen

Zo zouden ze regelmatig trippend door de buurt lopen en stonden die dag ’s ochtends om 06.00 uur al naar de lucht te kijken en te zingen. Gezondheidsdiensten hebben daarop de politie verzocht om in te grijpen. Nadat de mannen waren overmeesterd zijn ze overgedragen aan het ambulancepersoneel.

Lees verder

Algemeen

Grote zorgen om gezondheid koningin Máxima

Gepubliceerd

op

Door

De laatste tijd maken veel mensen zich zorgen om koningin Máxima. Waar ze normaal gesproken een vrolijke en stralende indruk maakt, zou ze de laatste maanden ongelukkig ogen. Ook haar lege agenda zorgt voor onrust. Toch lijkt er een duidelijke verklaring voor te zijn.

Appartement leeghalen

De koningin komt volgens velen erg vermoeid over. Dit zou komen omdat ze afgelopen week het appartement waarin ze opgroeide moest leeghalen, zo schrijft royalty-expert Marc van der Linden op Instagram.

Stapje terug

Het appartement heeft een enorme emotionele waarde voor Máxima. Ze stelde hier namelijk haar latere echtgenoot aan haar ouders voor en heeft hier veel herinneringen aan haar overleden vader Jorge en zusje Inés. Inés is het jongste zusje van Máxima en overleed in 2018. Dit ging vermoedelijk om zelfmoord.

Verder zou de vermoeidheid verklaarbaar zijn, omdat Máxima de laatste jaren veel heeft gewerkt.

Bron: Story, AD, Grazia | Beeld: Instagram, Youtube 

Lees verder

Algemeen

Flinke zorgen om gezondheid Martien Meiland: “Dit ziet er slecht uit!”

Gepubliceerd

op

Door

Het is niet altijd dolle pret in Chateau Marillaux, blijkt iut de laatste aflevering. De 58-jarige kasteelheer en ster van de show wordt er namelijk ook niet jonger op. Martien Meiland blijkt te kampen met serieuze gezondheidsklachten. Ook fans zien in de laatste aflevering dat het leven in het Franse chateau de kasteelheer niet veel goeds doet. Ook de rest van de familie maakt zich zorgen, hij zou flinke benauwdheidsklachten hebben. Het begon met een benauwde en beroerde nacht waarbij de kasteelheer ook pijn op de borst heeft ervaren. Maar de grote zorgen kwamen toen hij dit ook overdag begon te ervaren. Benauwd was hij niet meer, gaf hij aan. Wel zegt hij het volgende: “Maar ik weet gewoon dat het niet goed is. Ik voel het. Dat voel je. Ik ga morgen naar de dokter.”

Martien Meiland kampt met gezondheidsklachten

“Hij kan toch corona hebben?” Zegt dochter Montana nog. Maxime denkt ook dat er iets aan de hand is: “Misschien is het gewoon een longinfectie”. Fans denken dat het ook wat te maken zou kunnen hebben met de oplopende stress die de coronacrisis met zich mee brengt. Ook in het welbekende Franse chateau zijn de gevolgen hiervan namelijk keihard aangekomen. Montana ziet het niet rooskleurig in als dit de uitkomst is: “Dan ga je gewoon dood. Jouw longen zijn niet de sterkste van allemaal.”

Annuleringen in het kasteel

Er zijn onwijs veel annuleringen in het kasteel aangekomen. Iedere dag moeten er duizenden euro’s terug geboekt worden naar de gasten die niet kunnen komen voor hun overnachtingen. Deze week is dan ook officieel de verkoop van hun kasteel van start gegaan. Voor 1.250.000 kun je dan al eigenaar zijn van het complete kasteel, met zwembad en alle meubels en toebehoren.

Lees verder

Trending