Contacteer ons

Algemeen

Roel van Velzen over scheiding met moeder van zijn kinderen : ‘Het snijdt door je heen’

Gepubliceerd

op

Dat Roel van Velzen (41) door een loodzware periode gegaan is, is inmiddels geen geheim meer. In twee jaar tijd moest hij afscheid nemen van zijn vader én schoonvader, en in april dit jaar strandde het huwelijk van de zanger. Hoewel hij laatst al het een en ander vertelde over zijn scheiding, doet hij nu opnieuw een boekje open. Daarbij vertelt hij bovendien hoe Marloes en hij het nieuws brachten aan hun kinderen Laut Pepijn en Boaz.

Aan AD vertelt Roel er samen met zijn ex alles aan gedaan te hebben om hun huwelijk te redden, maar helaas mocht het niet baten. “Het glipte door onze vingers”, aldus de zanger over de periode waarin hij en Marloes elkaar kwijt leken te raken. De twee besloten destijds in relatietherapie te gaan, maar dat bleek onvoldoende. “Ik heb zo veel geleerd over mezelf. Meer communiceren, durven uitzoeken wat je voelt. Ik heb lang gedacht: dat komt wel weer goed. Maar je moet aan de slag.” Uiteindelijk bleek de koek toch echt op. “Ik heb geleerd dat we gelukkiger zijn als we niet iedere dag in elkaars leven zijn”, zei hij er eerder al over.

In therapie

Hoewel de relatietherapie zijn huwelijk niet heeft kunnen redden, zou Roel het andere stellen wél aanraden. “Ik denk dat het je relatie sterker kan maken”, vertelt hij aan de krant. “Als een soort apk-keuring van je relatie.” Volgens de zanger kan het dan ook geen kwaad om al hulp in te schakelen wanneer er nog géén vuiltje aan de lucht is.

Kinderen inlichten

Een van de moeilijkste delen van de scheiding was het inlichten van de kinderen. “Het snijdt door je heen”, geeft de zanger toe. Ook vertelt hij over het moment waarop hij en Marloes het nieuws brachten. “We zaten in het weekend ’s morgens op de bank met z’n vieren. Dan vertel je dat het niet aan hen ligt. Dat we nooit stoppen van hen te houden. Er was verdriet, we hebben gehuild. We zeiden ook dat dit niet betekent dat we elkaar nooit meer zien. We zijn daarna naar de dierentuin gegaan, maar ook naar het nieuwe huis van mijn ex. Om duidelijk te maken dat het echt zo is.”

Gescheiden ouders

Roel heeft zelf ook gescheiden ouders; zijn vader en moeder gingen uit elkaar toen hij een jaar of vijf/zes was. Hoe hij dat te horen kreeg? “Harmonieus”, kan de zanger zich herinneren. “Ik heb er ook geen trauma aan overgehouden. Ik heb gezien hoe belangrijk het is om als ouders goed contact met elkaar te houden en respectvol met elkaar om te gaan.”

Kinderen

Van Velzen en zijn vrouw Marloes waren twintig jaar samen, waarvan acht jaar getrouwd. De twee zouden “als goede vrienden gelukkiger zijn dan als geliefden” en lieten in april 2019 dan ook weten “in goed overleg” uit elkaar te zijn gegaan. Samen hebben ze twee zoons: Laut Pepijn (7) en Boaz (6). Daarover liet Roel weten in een statement: “We blijven beiden voor onze twee zoons zorgen en zullen er samen alles aan doen om ze een fantastische jeugd te geven.”

Daten

Onlangs biechtte Roel op weer aan het daten te zijn. Veel liet hij er niet over los, behalve dat het “gezellig” is. Hij zei daarnaast het liefdesgeluk niet via een datingapp te zoeken. “Een heleboel van mijn vrienden zeiden: ‘wij gaan je natuurlijk wel op Tinder zetten’”, aldus Roel. “Een bevriende collega van mij zat op Tinder en die moest continu uitleggen dat hij het écht was. Daar geloof ik dus niet in.”

Bron: Story Beeld : Youtube

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

Blondje in ‘Lang Leve de Liefde’ laat dus even weten wat onze hoofdstad is!

Gepubliceerd

op

Door

In Lang Leve de Liefde krijgen singles de kans om de liefde van hun leven te vinden. Ze komen in een huis terecht waarbij ze de mogelijkheid hebben om het minimaal 24 uur met elkaar uit te houden en maximaal 5 dagen mogen blijven zitten. Uiteraard hangen overal camera’s dus niet ontgaat ons. Het kan natuurlijk gebeuren dat er totaal geen klik is tussen de twee singles. Dan vertrekken ze meestal na een dag. Niet erg natuurlijk, wel een beetje jammer want dat zorgt meestal voor de leukste beelden.

Meisje in ‘Lang Leve de Liefde’ tijdens 30 Second’s

Maar hier kunnen we ons ook mee vermaken. Een spelletje ’30 Second’s’ is natuurlijk de perfecte manier om te zien of iemand een beetje een goed stel hersens heeft. We beginnen maar met een inkoppertje: “Wat is de hoofdstad van Nederland?”

Lees verder

Algemeen

Peter Jan Rens en Virginia reageren dus verbijsterd op nieuws breuk

Gepubliceerd

op

Door

De vermeende relatiebreuk tussen Peter Jan Rens (69) en Virginia van Eck (26), die vanochtend in het nieuws was, krijgt een bijzonder staartje. Nadat ‘Privé’ meldde dat het stel definitief een punt achter de relatie had gezet, laat het management van beiden weten geen woord met het weekblad te hebben gewisseld.

Peter Jan en Virginia zouden er na zeven jaar de brui aan hebben gegeven en de scheidingspapieren zouden zelfs al zijn ingevuld. Ook zou Virginia een nieuwe liefde in haar leven hebben. Dit alles meldt Privé. Maar of het verhaal daadwerkelijk zo in elkaar steekt..?

Het management van het stel laat aan RTL Boulevard weten de geruchten niet te willen bevestigen of ontkennen. Wel laat de manager met klem weten geen woord met Privé te hebben gewisseld. Peter Jan en Virginia hebben bovendien geen idee waar dit verhaal vandaan komt, stelt hun management.

Geruchten over een breuk deden al langer de ronde. Virginia hintte op haar Facebook-pagina al op eventuele relatieproblemen. ‘Houden van is ook loslaten. Soms is loslaten veel krachtiger dan verdedigen of vasthouden’, schreef ze daar.

Het is niet de eerste keer dat het hommeles zou zijn tussen de twee. Zo verliet Virginia in 2014 Peter Jan ook al eens, maar keerde uiteindelijk toch weer terug.

Bron: RTL Nieuws Beeld: Youtube

Lees verder

Algemeen

Angela Groothuizen vreest voor haar toekomst

Gepubliceerd

op

Door

Het zijn onzekere tijden, ook voor Angela Groothuizen (60). De presentatrice vertelt in het YouTube-programma ‘Keurantaine’ met Eddy Keur dat ze nog niet zeker weet of ze wel weer op televisie verschijnt en dat heeft alles te maken met de coronacrisis.

Publiekslieveling Angela maakt zich zorgen over haar toekomst. De presentatrice is namelijk bang dat haar contract niet verlengd wordt, stelt ze in Keurantaine. “Ik ben niet in vaste dienst bij RTL, maar ik heb wel een contract”, legt ze uit in de video. “Je hoort mij dan ook niet klagen.” Toch is ze angstig. “Dat contract loopt tot het eind van het jaar en in de huidige crisis weet ik niet wat ze gaan doen.”

Ze heeft al wel een idee hoe het eventueel wel opgelost kan worden. “Ze zullen dan misschien op projectbasis verder willen, maar dat is prima”, aldus Angela. Op dit moment heeft ze ook geen lopende programma’s, omdat alle opnames stil liggen. Maar dat betekent niet dat ze stilzit. “Theater doe ik zelfstandig en ik ben ook trouwambtenaar. Ik trouw af en toe iemand”, verklaart ze.

Bron: RTL Nieuws Beeld: Youtube

Lees verder

Trending