Contacteer ons

Algemeen

Brokkenpiloot? Dít zegt jouw sterrenbeeld over je rijgedrag

Gepubliceerd

op

Ben jij een geboren chauffeur of een brokkenpiloot? Volgens onderzoek van een Britse autoverzekeraar en de Engelse astrologe Debbie Frank zou dat zo maar eens aan je geboortedag kunnen liggen. Frank analyseerde de schadegegevens van 2000 Britten en vroeg de deelnemers naar zowel hen rijstijl als sterrenbeeld.

Op basis van deze gegevens trok ze een paar opvallende conclusies:

Waterman

Mensen met dit sterrenbeeld hebben de minste kans om gelijk te slagen voor hun rijexamen. Ze bezitten vaak auto’s in een opvallende kleur, maar houden ze niet bepaald schoon. “Watermannen geven niet om uiterlijke schijn. Maar ze zijn tegelijkertijd wel wat egoïstisch aangelegd. Ze zullen dus niet snel voorstellen om een avondje de Bob te zijn.

Vissen

Vissen zijn volgens Frank échte autoliefhebbers. Ze rijden bij voorkeur in een sportief model dat er altijd spic en span uitziet. Hoe duurder, hoe beter, stelt Frank. “Vissen verlangen ernaar om de alledaagse wereld te ontvluchten.”

Ram

“Ram heeft de neiging om weinig aandacht voor anderen te hebben”, stelt Frank. Bijna één derde (28 procent) houdt geen rekening met andere weggebruikers. “Het is daarnaast het meest competitieve sterrenbeeld van de dierenriem, dus natuurlijk willen ze altijd de beste auto hebben. Ze zijn altijd gehaast, wat tot onveilige situaties kan lijden.”

Stier

Uit de gegevens van het verzekeringsbedrijf blijkt dat dit sterrenbeeld het vaakst schade veroorzaakt bij een ongeval. Daarnaast zijn ze geen kei in parkeren. “Stieren zijn een koppig soort. Ze bedenken een plan en daar zijn ze niet van af te brengen. Dat betekent dat ze niet altijd voor de makkelijkste route kiezen.”

Tweelingen

Dit sterrenbeeld heeft weinig rijlessen nodig. Van de bestuurders slaagde 57 procent in één keer voor het examen. “Tweelingen zijn één van de betrouwbaarste bestuurders die er zijn. Ze zullen zich aan hen rechten en plichten houden en bieden zichzelf graag als chauffeur of Bob aan”, aldus de astrologe.

Kreeft

Heb je maar weinig plek om je auto neer te zetten? Laat hem dan parkeren door een kreeft. Dit sterrenbeeld is namelijk een ware parkeerprofessional. “Kreeften zijn voorzichtig van aard en zullen de auto als een tweede huis behandelen, waardoor ze hun uiterste best doen om zo secuur mogelijk te kunnen manoeuvreren.”

Leeuw

Leeuwen zijn volgens Frank echte snelheidsduivels. “Leeuwen beschouwen zichzelf als de koning van de weg. Ze trekken zich daarom ook niks aan van snelheidslimieten. Het competitieve karakter van dit sterrenbeeld zorgt er daarnaast voor dat ze vaak in één keer slagen voor het rijexamen.”

Maagd

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij het sterrenbeeld Maagd. Ze rijden dan ook graag in een elektrische auto. “Maagden worden aangestuurd door Mercurius, een planeet van autorijden en mobiliteit, het is dus ook niet gek dat 79 procent van de Maagden aangaf graag achter het stuur te zitten.

Weegschaal

Net zoals Maagden kiest 72 procent van de weggebruikers onder dit sterrenbeeld voor een groene rijstijl. De Weegschaal is over het algemeen een agressieve bestuurder. Maar liefst één op tien geeft aan wel eens over de rooie te gaan in het verkeer. Volgens Frank komt dat, omdat ze snel hun geduld verliezen wanneer ze onrecht wordt aangedaan.

Schorpioen

Dit sterrenbeeld is erg intuïtief, voelt situaties goed aan en neemt vervolgens een berekende beslissing. Dat heeft een positief effect op hen rijstijl. Uit de cijfers van het verzekeringsbedrijf blijkt dat zij de minste schadeclaims indienen. Het maakt ze geen bal uit of ze een dure sportwagen of een tweedehands boodschappenkarretje besturen: 91 procent geeft helemaal niets om hoe de auto eruit ziet.

Boogschutter

“Boogschutters zijn gemakkelijk in de omgang en dat geldt ook op de weg”, stelt Frank. Ze zijn niet alleen beleefd, Boogschutters zijn ook het minst vaak slachtoffer van autodiefstal. Volgens Debbie komt dat door hen goede karma – ze omringen zichzelf immers graag met positieve energie.

Steenbok

Dit type bestuurder neemt niet graag risico’s. Steenbokken zijn namelijk voorzichtige chauffeurs. Ze zullen een auto uitkiezen op basis van vertrouwen en veiligheid. Duurzaamheid vinden ze minder belangrijk. Maar liefst de helft van de ondervraagde Steenbokken zegt bovendien nooit sneller te rijden dan toegestaan.

Bron| The Sun, Margriet Beeld| iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

Zien: Johan Derksen neemt het op voor Famke Louise na afgang Jinek

Gepubliceerd

op

Door

Het was me het weekje wel voor de 21-jarige Famke Louise. De zangeres zat eerder deze week aan tafel bij ‘Jinek’ vanwege de omstreden #ikdoenietmeermee-actie. Onverantwoord vindt Johan Derksen (71).

Dat niemand haar tegengehouden heeft vindt Johan onbegrijpelijk. “Je hebt als programma een bepaalde verantwoordelijkheid”, stelt hij in Veronica Inside. “Dat meisje is gebeld, er is overleg mee geweest, ze hebben nog een voorgesprek gehad en ze wisten dat het meisje ging zitten oplezen van een blaadje (…) Dan moet ook het programma zeggen: we laten het meisje niet zo voor lul staan.”

Een dag na haar optreden bij Jinek liet Famke overigens weten tóch niet langer achter haar uitspraken te staan. In een bericht op Instagram bood de influencer haar excuses aan en schreef ze dat ze zich in het vervolg beter wil laten informeren door experts. Omdat ze vorige week – bleek dinsdagavond – ook had gebroken met haar managementbureau SPEC, zat Famke naar eigen zeggen niet lekker in haar vel. ‘Al met al, niet mijn beste dag. Dit alles heeft geleid tot het feit dat ik alleen en onvoorbereid bij Jinek aan tafel schoof. Niemand heeft mij iets verplicht, maar toch dacht ik het verschil te kunnen maken’, aldus Famke.

Bron: RTL Boulevard Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Algemeen

Trotse Monique Westenberg brengt ode aan André Hazes

Gepubliceerd

op

Door

Vorige week verscheen het achtste album van André Hazes, genaamd Thuis. Iets waar Monique erg trots op is en daarom zet ze haar vriend in het zonnetje.

‘THUIS!’ begint Monique haar ode. ‘Vanaf het moment dat ik je leerde kennen vertelde je mij dat je je nooit ergens thuis hebt gevoeld. Overal en nergens gewoond zonder veiligheid te voelen. Langzaamaan ontstond het besef bij je dat het nu wel eens anders zou kunnen zijn. Dat vond je eng, maar je ging ervoor.’

Donkere tunnel

‘Tegelijkertijd begon de achtbaan waar genoeg over gezegd is’, vervolgt Monique haar bericht. ‘Afgelopen jaar eindigde die rit in een hele donkere tunnel waarin ik jou, maar vooral jij jezelf, niet meer herkende. Het was daar te donker en je begon te rennen. Hier en daar zag je flitsen waar je naartoe getrokken werd en mensen renden graag met je mee, maar er kwam geen eind aan. Je was je pad kwijt en zelfs vanaf het universum kwamen ze niet door die donkere tunnel heen.’

Beloning

‘Begin dit jaar opende jij je ogen en had de kracht eruit te rennen, de moed om achterom te kijken en het besef dat jij de cirkel kon doorbreken. Er ontstond balans in je leven, voor de allereerste keer en dat bracht rust in je hoofd en hart. Voor het allereerst kan jij zeggen: ‘Ik voel me THUIS!’ Thuis in huis, maar vooral thuis in jezelf. Van daaruit ontstond dit album, samen met jouw mannen en de grootste beloning die je hiervoor kan krijgen! Ik ben trots op jou’, aldus Monique.

View this post on Instagram

THUIS! Vanaf het moment dat ik je leerde kennen vertelde je mij dat je je nooit ergens thuis hebt gevoeld. Overal en nergens gewoond zonder veiligheid te voelen. Langzaam aan ontstond het besef bij je dat het nu wel eens anders zou kunnen zijn, dat vond je eng, maar ging ervoor. Tegelijkertijd begon de achtbaan waar genoeg over gezegd is. Afgelopen jaar eindigde die rit in een hele donkere tunnel waarin ik jou, maar vooral jij jezelf niet meer herkende. Het was daar te donker en je begon te rennen. Hier en daar zag je flitsen waar je naartoe getrokken werd en mensen renden graag met je mee, maar er kwam geen eind aan. Je was je pad kwijt en zelfs vanaf het universum kwamen ze niet door die donker tunnel heen. Begin dit jaar opende jij je ogen en had de kracht eruit te rennen, moed om achterom te kijken en het besef dat jij de cirkel kon doorbreken. Er ontstond balans in je leven, voor de aller eerste keer en dat bracht rust in je hoofd en hart. Voor het aller eerst kan jij zeggen. Ik voel me THUIS. Thuis in huis, maar vooral thuis in jezelf. Van daaruit ontstond dit album, samen met jouw mannen en de grootste beloning die je hiervoor kan krijgen! Ik ben trots op jou ❤️ #1

A post shared by 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) on

André is duidelijk ontroerd door de woorden van Monique en reageert onder het bericht: ‘Wat is dit mooi❤️’. Ook André’s zus Roxeanne laat een reactie achter: ‘Zo mooi❤️’

Bron: weekend Beeld: Youtube, Instagarm

Lees verder

Algemeen

Zien: Bridget Maasland gaat voor pony en wordt massaal vergeleken met déze BN’er

Gepubliceerd

op

Door

Bridget Maasland (45) kennen we al jaren met een halflange en blonde coupe, maar inmiddels heeft de presentatrice een kleine verandering aangebracht aan haar kapsel. Ze heeft gekozen voor een pony en deelt van het resultaat een kiekje op Instagram. Haar volgers kunnen haar nieuwe look wel waarderen, maar zien bovendien massaal gelijkenissen met een bekende Nederlandse zangeres en presentatrice.

Bridget Maasland met pony

Op het kiekje is te zien hoe Bridget zwoel in de camera kijkt met haar nieuwe coupe. ‘Wat vinden jullie van mijn nieuwe shag-look?’, vraagt ze zich af. ‘Het is jong en trendy, nonchalant, een tikje ondeugend zelfs. En het heeft die jaren zeventig look die het altijd nog goed doet. Dat betekent de shag-look’, legt een fan uit. ‘Het staat je super.’

Complimenten

Ook andere volgers zijn gul met hun complimenten. ‘Wat zie je er weer goed uit, jongedame. Je haren staan je goed’, luidt een van de vele reacties. ‘Maakt je nog mooier!’, staat bovendien te lezen.

Gelijkenissen

Naast alle complimenten is te lezen dat Bridget wordt vergeleken met een andere bekende Nederlandse vrouw. Zo schrijft iemand lachend: ‘Je lijkt op Manuela Kemp! In een sterk verbeterde versie dan’. En die volger is lang niet de enige die daar zo over denkt. ‘Je lijkt (op deze foto dan) een beetje op de jongere Manuela Kemp… ja, nieuwe look voor de winter, pony knippen. Staat je goed’, schrijft een ander.

De tekst gaat verder onder de foto.

Bron: Flaironline | Beeld: Youtube, Instagram 

Lees verder

Trending