Contacteer ons

Algemeen

Brokkenpiloot? Dít zegt jouw sterrenbeeld over je rijgedrag

Gepubliceerd

op

Ben jij een geboren chauffeur of een brokkenpiloot? Volgens onderzoek van een Britse autoverzekeraar en de Engelse astrologe Debbie Frank zou dat zo maar eens aan je geboortedag kunnen liggen. Frank analyseerde de schadegegevens van 2000 Britten en vroeg de deelnemers naar zowel hen rijstijl als sterrenbeeld.

Op basis van deze gegevens trok ze een paar opvallende conclusies:

Waterman

Mensen met dit sterrenbeeld hebben de minste kans om gelijk te slagen voor hun rijexamen. Ze bezitten vaak auto’s in een opvallende kleur, maar houden ze niet bepaald schoon. “Watermannen geven niet om uiterlijke schijn. Maar ze zijn tegelijkertijd wel wat egoïstisch aangelegd. Ze zullen dus niet snel voorstellen om een avondje de Bob te zijn.

Vissen

Vissen zijn volgens Frank échte autoliefhebbers. Ze rijden bij voorkeur in een sportief model dat er altijd spic en span uitziet. Hoe duurder, hoe beter, stelt Frank. “Vissen verlangen ernaar om de alledaagse wereld te ontvluchten.”

Ram

“Ram heeft de neiging om weinig aandacht voor anderen te hebben”, stelt Frank. Bijna één derde (28 procent) houdt geen rekening met andere weggebruikers. “Het is daarnaast het meest competitieve sterrenbeeld van de dierenriem, dus natuurlijk willen ze altijd de beste auto hebben. Ze zijn altijd gehaast, wat tot onveilige situaties kan lijden.”

Stier

Uit de gegevens van het verzekeringsbedrijf blijkt dat dit sterrenbeeld het vaakst schade veroorzaakt bij een ongeval. Daarnaast zijn ze geen kei in parkeren. “Stieren zijn een koppig soort. Ze bedenken een plan en daar zijn ze niet van af te brengen. Dat betekent dat ze niet altijd voor de makkelijkste route kiezen.”

Tweelingen

Dit sterrenbeeld heeft weinig rijlessen nodig. Van de bestuurders slaagde 57 procent in één keer voor het examen. “Tweelingen zijn één van de betrouwbaarste bestuurders die er zijn. Ze zullen zich aan hen rechten en plichten houden en bieden zichzelf graag als chauffeur of Bob aan”, aldus de astrologe.

Kreeft

Heb je maar weinig plek om je auto neer te zetten? Laat hem dan parkeren door een kreeft. Dit sterrenbeeld is namelijk een ware parkeerprofessional. “Kreeften zijn voorzichtig van aard en zullen de auto als een tweede huis behandelen, waardoor ze hun uiterste best doen om zo secuur mogelijk te kunnen manoeuvreren.”

Leeuw

Leeuwen zijn volgens Frank echte snelheidsduivels. “Leeuwen beschouwen zichzelf als de koning van de weg. Ze trekken zich daarom ook niks aan van snelheidslimieten. Het competitieve karakter van dit sterrenbeeld zorgt er daarnaast voor dat ze vaak in één keer slagen voor het rijexamen.”

Maagd

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij het sterrenbeeld Maagd. Ze rijden dan ook graag in een elektrische auto. “Maagden worden aangestuurd door Mercurius, een planeet van autorijden en mobiliteit, het is dus ook niet gek dat 79 procent van de Maagden aangaf graag achter het stuur te zitten.

Weegschaal

Net zoals Maagden kiest 72 procent van de weggebruikers onder dit sterrenbeeld voor een groene rijstijl. De Weegschaal is over het algemeen een agressieve bestuurder. Maar liefst één op tien geeft aan wel eens over de rooie te gaan in het verkeer. Volgens Frank komt dat, omdat ze snel hun geduld verliezen wanneer ze onrecht wordt aangedaan.

Schorpioen

Dit sterrenbeeld is erg intuïtief, voelt situaties goed aan en neemt vervolgens een berekende beslissing. Dat heeft een positief effect op hen rijstijl. Uit de cijfers van het verzekeringsbedrijf blijkt dat zij de minste schadeclaims indienen. Het maakt ze geen bal uit of ze een dure sportwagen of een tweedehands boodschappenkarretje besturen: 91 procent geeft helemaal niets om hoe de auto eruit ziet.

Boogschutter

“Boogschutters zijn gemakkelijk in de omgang en dat geldt ook op de weg”, stelt Frank. Ze zijn niet alleen beleefd, Boogschutters zijn ook het minst vaak slachtoffer van autodiefstal. Volgens Debbie komt dat door hen goede karma – ze omringen zichzelf immers graag met positieve energie.

Steenbok

Dit type bestuurder neemt niet graag risico’s. Steenbokken zijn namelijk voorzichtige chauffeurs. Ze zullen een auto uitkiezen op basis van vertrouwen en veiligheid. Duurzaamheid vinden ze minder belangrijk. Maar liefst de helft van de ondervraagde Steenbokken zegt bovendien nooit sneller te rijden dan toegestaan.

Bron| The Sun, Margriet Beeld| iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

Grote zorgen om gezondheid koningin Máxima

Gepubliceerd

op

Door

De laatste tijd maken veel mensen zich zorgen om koningin Máxima. Waar ze normaal gesproken een vrolijke en stralende indruk maakt, zou ze de laatste maanden ongelukkig ogen. Ook haar lege agenda zorgt voor onrust. Toch lijkt er een duidelijke verklaring voor te zijn.

Appartement leeghalen

De koningin komt volgens velen erg vermoeid over. Dit zou komen omdat ze afgelopen week het appartement waarin ze opgroeide moest leeghalen, zo schrijft royalty-expert Marc van der Linden op Instagram.

Stapje terug

Het appartement heeft een enorme emotionele waarde voor Máxima. Ze stelde hier namelijk haar latere echtgenoot aan haar ouders voor en heeft hier veel herinneringen aan haar overleden vader Jorge en zusje Inés. Inés is het jongste zusje van Máxima en overleed in 2018. Dit ging vermoedelijk om zelfmoord.

Verder zou de vermoeidheid verklaarbaar zijn, omdat Máxima de laatste jaren veel heeft gewerkt.

Bron: Story, AD, Grazia | Beeld: Instagram, Youtube 

Lees verder

Algemeen

Flinke zorgen om gezondheid Martien Meiland: “Dit ziet er slecht uit!”

Gepubliceerd

op

Door

Het is niet altijd dolle pret in Chateau Marillaux, blijkt iut de laatste aflevering. De 58-jarige kasteelheer en ster van de show wordt er namelijk ook niet jonger op. Martien Meiland blijkt te kampen met serieuze gezondheidsklachten. Ook fans zien in de laatste aflevering dat het leven in het Franse chateau de kasteelheer niet veel goeds doet. Ook de rest van de familie maakt zich zorgen, hij zou flinke benauwdheidsklachten hebben. Het begon met een benauwde en beroerde nacht waarbij de kasteelheer ook pijn op de borst heeft ervaren. Maar de grote zorgen kwamen toen hij dit ook overdag begon te ervaren. Benauwd was hij niet meer, gaf hij aan. Wel zegt hij het volgende: “Maar ik weet gewoon dat het niet goed is. Ik voel het. Dat voel je. Ik ga morgen naar de dokter.”

Martien Meiland kampt met gezondheidsklachten

“Hij kan toch corona hebben?” Zegt dochter Montana nog. Maxime denkt ook dat er iets aan de hand is: “Misschien is het gewoon een longinfectie”. Fans denken dat het ook wat te maken zou kunnen hebben met de oplopende stress die de coronacrisis met zich mee brengt. Ook in het welbekende Franse chateau zijn de gevolgen hiervan namelijk keihard aangekomen. Montana ziet het niet rooskleurig in als dit de uitkomst is: “Dan ga je gewoon dood. Jouw longen zijn niet de sterkste van allemaal.”

Annuleringen in het kasteel

Er zijn onwijs veel annuleringen in het kasteel aangekomen. Iedere dag moeten er duizenden euro’s terug geboekt worden naar de gasten die niet kunnen komen voor hun overnachtingen. Deze week is dan ook officieel de verkoop van hun kasteel van start gegaan. Voor 1.250.000 kun je dan al eigenaar zijn van het complete kasteel, met zwembad en alle meubels en toebehoren.

Lees verder

Algemeen

André Hazes betrapt Monique Westenberg samen met een ander in hun bed!

Gepubliceerd

op

Door

Monique Westenberg heeft er op z´n zachtst gezegd een turbulente periode op zitten. In 2019 liep haar relatie met André Hazes op de klippen en bovendien vond hij al heel snel daarna alweer nieuwe liefde bij Bridget Maasland. Enorm pijnlijk natuurlijk, des te meer omdat André in die periode vrijwel elke dag een liefdesfoto met hem en Bridget online knalde.

Maar gelukkig zijn de twee alweer samen. Alleen moet de zanger wel even oppassen dat zijn nieuwe/oude vlam niet gestolen wordt door een andere liefde van de blondine!

Monique Westenberg heeft nieuwe vent in haar bed

Intussen is André alweer een poosje terug bij Monique. Maar zo te zien houdt Monique ook wel van een andere vent in bed zo af en toe.

Lees verder

Trending