Contacteer ons

Algemeen

Ziedende reacties op interview met pedofiel in ‘Danny op straat’

Gepubliceerd

op

Donderdagavond was de tweede aflevering van Danny op straat op televisie. Het programma trok niet genoeg kijkers om in de Kijkcijfer top 25 te belanden, maar was wel al gauw het meest besproken onderwerp van de avond op Twitter.

In het programma duikt journalist Danny Ghosen in problemen en spanningen in Nederland, op plekken of bij groepen die vaak moeilijk te bereiken zijn. In de aflevering van donderdagavond draaide het om de wereld van pedoactivisten. Danny sprak daarvoor onder meer met activist Nelson, maar ook met ouders van kinderen die misbruikt zijn.

Eigen partij

Nelson voelt zich aangetrokken tot jongens tussen de 4 en 14 jaar en strijdt voor meer begrip en vrijheden voor kinderen. Hij wil een politieke partij oprichten, om zo sex met kinderen te legaliseren. “Iedereen mag over z’n eigen lichaam beschikken, ook een kind”, vertelt hij in Danny op straat aan de presentator. Als Danny hem dan vraagt of je aan zo’n jong kind kan vragen om sex te hebben, is Nelson duidelijk. “Een kind kan toch ook beslissen of het een ijsje of naar de speeltuin wil?”, antwoordt hij. De presentator vindt dat die dingen abosluut niet met elkaar te vergelijken zijn, maar daar denkt Nelson anders over.

Kijkers komen op Twitter woorden te kort als het om de korte aflevering gaat. Verbijsterd, boos en vol ongeloof reageren ze op de uitspraken van de activist. Maar ze zijn niet alleen boos op Nelson, ook vinden veel kijkers het belachelijk dat de omroep deze man een podium biedt. Anderen zijn juist weer van mening dat de presentator het journalistiek gezien sterk heeft gedaan:

Opstootje

Na de uitzending van donderdagavond heeft een groepje activisten zich bij het huis van Nelson verzameld. Een politiewoordvoerder laat aan het AD weten dat er inderdaad een opstootje is geweest, maar dat het daarna weer rustig werd in de straat. Wel houdt de politie het huis van de activist de komende tijd extra in de gaten.

Bron: NTR & Twitter, Libelle Beeld: Youtube

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

Nieuwe trieste foto van Bridget Maasland laat zien dat er tóch écht keihard iets mis is!

Gepubliceerd

op

Door

Dat het niet helemaal lekker is gegaan met de relatie van Bridget Maasland en André Hazes is inmiddels wel duidelijk. De geruchten over verschillende voorvallen lopen de spuigaten uit. Er gaan verhalen rond dat de blondine een klap verkocht zou hebben aan Monique Westenberg. André zou in een toilethokje gespot zijn met zijn ex op de vakantie waar hij met Bridget was. En nog veel meer. Maar wat ook niet zo lekker gaat is de lip van de blonde presentatrice. Voor ze naar Curacao vertrok was al duidelijk dat er iets aan de hand was met de onderlip van de presentatrice, te zien op de eerste onderstaande foto. Op een vakantiekiekje was ook duidelijk iets aan de hand met haar lippen, tweede foto.

Wat is er aan de hand met de lip van Bridget Maasland

Maar een derde foto laat zien dat er nog steeds iets is met haar onderlip. Of het nu gaat om een koortslip of iets anders is niet duidelijk. We hopen van niet voor André. En natuurlijk ook niet voor Monique, want anders heeft de hele gang er eentje te pakken!

View this post on Instagram

Let’s kick some ass today! 💋💋

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland) on

Lees verder

Algemeen

’Marieke Elsinga bedreigd’

Gepubliceerd

op

Door

Marieke Elsinga is behoorlijk aangeslagen. De presentatrice vond donderdag een briefje onder haar ruitenwisser met een behoorlijk bizarre boodschap.

„Sommige mensen zijn echt helemaal gek, maar dan echt helemaal gek”, begint Marieke haar relaas op haar Instagram Stories. „Ik kom net in mijn straat bij mijn auto. Er zijn vrij smalle parkeerplekken in de straat. Vind ik onder mijn voorruit een briefje…”

„Sommige mensen zijn echt helemaal gek, maar dan echt helemaal gek”, begint Marieke haar relaas op haar Instagram Stories. „Ik kom net in mijn straat bij mijn auto. Er zijn vrij smalle parkeerplekken in de straat. Vind ik onder mijn voorruit een briefje…”

In eerste instantie vreesde Marieke nog dat er misschien iemand tegen haar auto was gereden. „Maar nee. Wat blijkt er op het briefje te staan: ’Vuile hufter, volgende keer goed parkeren anders sla ik je ruit in.’ Goh, lekker vrolijk type…”

Meteen kijkt ze of ze dan ook echt asociaal heeft geparkeerd. „Nou, laten we zeggen dat ik met een derde van mijn voorband over de witte rand sta. Mensen zijn gek geworden!”, besluit ze.

Bron: De Telegraaf Beeld: Youtube

Lees verder

Algemeen

Anouk keihard en kraakhelder over situatie met Lil’ Kleine

Gepubliceerd

op

Door

Op Instagram heeft Anouk vrijdagmiddag vragen van haar volgers beantwoord, nadat ze hen eerder had opgeroepen vragen te stellen. „Vraag maar raak, maar aub geen vragen die ik normaliter in interviews krijg”, schreef de zangeres naast een foto van zichzelf.

Fans vuren diverse vragen op haar af: wat haar favoriete eten is en of er nog een concert van haar komt dit jaar?

Ook brutale vragen worden door Anouk niet vermeden. Wanneer iemand aan haar vraagt: „Hoe is de situatie tussen jou en Kleine op dit moment? Is er vrede gemaakt of is er nog een sfeer waarin jullie beiden elkaar negeren? is Anouk zoals gewoonlijk goudeerlijk. Haar reactie? „Nee, negeer”, aldus Anouk.

Vorig jaar november werd bekend dat The voice of Holland-coaches Anouk en Lil’ Kleine tijdens de opnames van The Battles bonje met elkaar hebben gekregen. Het conflict zou zelfs zo erg zijn, dat ze niet meer met elkaar in één studio zouden willen zitten. Dat laatste bleek mee te vallen: tijdens de liveshows zitten beide coaches gewoon elke vrijdagavond in hun rode stoel.

Collega-coaches Ali B. en Waylon hebben in de tussentijd diverse uitlatingen gedaan over de ruzie tussen de twee en zelf liet Anouk eind december erover weten op Instagram Stories: „Mijn god, wat een sensatie. Dat ik word uitgemaakt voor kankerhoer en dat ik de vinkentering kan krijgen is allemaal niet zo schokkend en belangrijk. I’ve been called worse, zeg maar.” Daarbij gaf ze ook aan er wel klaar mee te zijn.

Bron: De Telegraaf Beeld: Youtube

Lees verder

Trending