Contacteer ons

Algemeen

Bibi onthult: Zo was eerste keer weer met Waylon in bed!

Gepubliceerd

op

Bibi Breijman heeft openhartig verteld over haar eerste keer s*ks met Waylon na de bevalling. Dit is te lezen in de nieuwe Grazia.

Eind 2018 werden de vlogster en de zanger de trotse ouders van kleine Teddy. Aan Bibi wordt in Grazia daarom de volgende stelling voorgelegd: “Ik vond de eerste keer na de bevalling erger dan de ontmaagding. Het deed vreselijk pijn.” Een uitspraak van Victoria Koblenko, die zij deed in documentairereeks De Roze Hel. Bibi reageert…

“Bij mij deed het geen pijn, maar ik vond het wel raar om ‘het’ als moeder weer te doen,” zegt ze in Grazia. “Omdat je altijd denkt: iedereen heeft s*x, behalve mijn ouders. En dan ben je zelf ook ineens die ouder. Dat maakte het een soort van spannend, alsof je het stiekem moet doen.”

Waar Victoria Koblenko zich onzeker voelde over haar nieuwe vorm en haar ‘s*xiness’, zegt Bibi dat ze daar niet mee bezig was. “Hallo, je hebt net een prestatie geleverd en iets moois op de wereld gezet. Willem heeft me daar alleen maar mee gecomplimenteerd, dus ik heb geen moment getwijfeld of hij mij nog s*xy vond. Ik denk dat je voor een man alleen maar nog aantrekkelijker kan worden als je ook de moeder van zijn kind bent.”

“Daar hoef je geen stoeipakje voor aan te trekken. Het is toch juist zo dat de liefde alleen maar groeit nadat je samen een kind hebt gekregen? Dan maakt het niet uit of je nog een buikje hebt of niet,” sluit ze dit onderwerp mooi af.

Gezinsuitbreiding

Bibi Breijman en Waylon zijn al anderhalf jaar de trotse ouders van hun dochtertje Teddy, maar of er ooit nog een tweede kindje komt? Als het aan Bibi ligt wel! Ze is er ook vrij stellig over, zoals je kan zien in de video bovenaan deze pagina.

“Nou nu nog even niet, maar ik wil echt ooit wel een heel groot gezin” vertelde de vlogster aan Shownieuws. De reden dat ze een groot gezin wil is heel simpel: zodat ze mee kan doen aan het televisieprogramma ‘Een Huis Vol’. Of haar grote liefde Waylon ook dezelfde wens heeft? “Ja hoor, hij heeft geen keus”.

De kleine Teddy blies op 24 november haar allereerste kaarsje uit. Trotse ouders Bibi Breijman en Willem Bijkerk (Waylon) vierden deze bijzondere dag met een speciaal themafeest georganiseerd voor de kleine spruit; een ‘Tong Tong fair’, een Indisch cultuurspektakel.

Bron: Shownieuws Beeld: Instagram

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

Rotterdamse virologen denken te weten waarom het coronavirus zich zo snel verspreidt

Gepubliceerd

op

Door

Het coronavirus grijpt nog altijd razendsnel om zich heen. Virologen van het Erasmus MC denken te weten hoe het kan dat het zich zo snel verspreidt. Het zou mogelijk komen doordat het zich makkelijker vermenigvuldigt in de neus dan bijvoorbeeld Sars en Mers.

“Bij apen met het coronavirus vonden de onderzoekers het virus in de neus, longen en darmen zonder dat zij symptomen hadden als hoesten, verkoudheid, kortademigheid of diarree,” klinkt het op de website amazingerasmusmc.nl. “De dieren hadden wel longontsteking, met afwijkingen vergelijkbaar met de longschade bij Sars. Bij oudere apen bleef het virus langer aantoonbaar.”

Volgens de onderzoekers gebeurt de vermenigvuldiging van het virus bij Mers en Sars dieper in de luchtwegen, waardoor het zich minder snel verspreidt door hoesten en kuchen als het huidige coronavirus.

Het is nu dus nog belangrijker om afstand van elkaar te houden.

Bron(nen): AD

Lees verder

Algemeen

‘MAFS’-psycholoog keihard over hereniging André Hazes: ‘Geen fijne relatie als je als vrouw op de tweede plaats komt…’

Gepubliceerd

op

Door

Voor André Hazes en Monique Westenberg, die zich volkomen onverwacht verzoenden, breken spannende tijden aan. Nu moet blijken hoe sterk hun liefde is. Marcelino Lopez, psycholoog bij Married at First Sight, vertelt Story: ‘Onderhuidse problemen zullen nu vergroot worden.’

Het moet voor André Hazes (26) wennen zijn dat hij dag en nacht, wellicht zelfs voor maanden, aan huis is gekluisterd: met zijn vriendin Monique Westenberg (41) en hun zoontje André (3) moet ook hij in deze crisistijd binnenblijven. Dat zal niet gemakkelijk voor hem zijn.

Geen rust

Mensen die de jonge zanger kennen, weten als geen ander dat André iemand is die niet de rust heeft om constant thuis te zitten. Hij houdt van optreden, uitgaan, het houden van schrijfsessies met zijn creatieve team om daarna weer naar huis te gaan. André heeft er ook nooit een geheim van gemaakt dat zijn carrière voor hem op de eerste plaats komt. En dat kostte hem tot twéé keer toe zijn relatie met Monique.

Op de tweede plaats

Nu zijn carrière noodgedwongen stilstaat, kan André niet anders dan aandacht aan zijn gezin geven. ‘De tijd zal leren hoe dat gaat,’ vertelt psycholoog en relatiedeskundige Marcelino Lopez aan Story. Tot nu toe stond zijn carrière altijd op de eerste plek en Monique op twee. Dat kan ze hebben geaccepteerd uit liefde of om een andere reden. Het geeft misschien ook een bepaalde status. Ik kan niet voor haar spreken, maar het lijkt me geen fijne relatie als je als vrouw op de tweede plaats komt. Zeker als je vanaf het begin van zijn carrière samen bent en ziet hoe hij uitgroeit tot een ster.’

‘Spanningen’

Samen een crisistijd doormaken kan volgens hem ook verbindend werken. ‘Het kan goed voor hen werken. Er is geen keuzestress meer of prikkels van buitenaf. Je bent meer op elkaar aangewezen en zal meer op de ander moeten vertrouwen. En nu zitten ze in deze situatie dat ze thuis samen moeten zijn. Er zijn geen uitlaatkleppen, ze kunnen nergens naartoe. Mochten er spanningen zijn, worden die uitvergroot. Die kunnen tot irritaties leiden en onderhuidse problemen zullen aan de oppervlakte komen. Die moet je dan met zijn tweeën uitwerken. Dan is het buigen of barsten. Het is afwachten of Monique op de eerste plaats komt nu er even geen carrière is om aandacht aan te geven.’

Bron: Story Beeld: Instagram

Lees verder

Algemeen

Koningin Máxima zichtbaar aangeslagen tijdens bezoek

Gepubliceerd

op

Door

Als er één sector is die hard getroffen is door de coronacrisis, dan is het de sierteeltsector wel. De vraag naar bloemen en planten is sinds de uitbraak van het virus bijna helemaal weggevallen. Koningin Máxima bracht daarom een bezoekje aan een kwekerij in Honselersdijk.

Hoe gaat zo’n kwekerij met dit soort grote tegenslagen om? En wat betekent de coronacrisis voor de toekomst van dit soort bedrijven?

Aangeslagen Máxima

De antwoorden die Máxima krijgt zijn niet bepaald hoopgevend. En wanneer ze ziet hoeveel bloemen er massaal worden weggegooid, reageert ze erg aangeslagen. “Dit doet pijn aan je hart,” aldus de koningin.

Gevolgen van corona-uitbraak

Máxima ging niet alleen in gesprek met de eigenaar van de kwekerij, maar ook met andere bloemen- en perkplantenkwekers en brancheorganisatie Glastuinbouw Nederland over de gevolgen van de corona-uitbraak voor de Nederlandse tuinders, hun werknemers en hun omgeving én over mogelijke maatregelen voor de middellange en lange termijn.

Koop een bloemetje!

De beelden maken maar weer eens duidelijk waarom het juist éxtra belangrijk is om in deze tijd wat vaker een bloemetje of een plantje te kopen. Want als er een sector steun nodig heeft, dan is het deze wel!

Bron: Blauw Bloed, YouTube, Libelle Beeld: Youtube

Lees verder

Trending