Contacteer ons

Algemeen

Trieste dag voor Kim-Lian van der Meij

Gepubliceerd

op

Groot feest en een trieste dag tegelijk voor Kim-Lian van der Meij! Haar oma is donderdag 93 jaar geworden. Helaas mag de zangeres haar niet bezoeken vanwege het coronavirus.z

“Lieve oma Lian. Hiep hiep hoera. Vandaag ben je 93 jaar geworden,” begint Kim-Lian haar bericht op Instagram. “Wat een mooie leeftijd. Jij hebt altijd mensen lief gehad. Bent altijd lief geweest. En wij hebben jou nog steeds zo lief. Jij bent liefde.”

Dat ze niet bij haar oma kan zijn op haar verjaardag doet Kim-Lian pijn. “We mogen je helaas niet bezoeken, al een tijdje niet. Je ligt daar alleen in je kamer in het verzorgingstehuis, waar ze gelukkig heel goed voor je zorgen. Ik hoop dat je weet dat we aan je denken en voor je zingen en een taartje eten met jou in gedachten. We houden van je oma.”

Bron: Shownieuws Beeld: Youtube

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

André Hazes laat iedereen in verbazing achter als hij dus de grootte van zijn lid vertelt:

Gepubliceerd

op

Door

André Hazes deelt wel een heel spannend geheimpje over zijn jongeheer… In Gert Late Night (een Vlaams TV programma) gaat de zanger verrassend genoeg open in op de vraag naar het formaat van zijn jongeheer.

En dat levert hilarische beelden op. Bij de ‘medische fiche’ worden verschillende vragen aan hem gesteld.

Hoe groot is je lid?

Eén van de vragen is hoe groot André’s lid is. “Tussen de 12 en 15 centimeter, in rust, tussen de 15 en 18 centimeter of tussen de 18 en 20 centimeter?

View this post on Instagram

Samen een medische fiche invullen 😂🍆

A post shared by Gert Late Night (@gertlatenight) on

Lees verder

Algemeen

Bridget Maasland haalt dus genadeloos uit naar Rachel Hazes!

Gepubliceerd

op

Door

Rachel Hazes, de moeder van André Hazes weet de laatste tijd ook niet meer wat ze meemaakt. Het was immers geen geheim dat het niet zo lekker boterde tussen haar en Monique Westenberg. Toch de moeder van haar kleinkind.

Toen André vervolgens een relatie met Bridget Maasland kreeg leek de band tussen Rachel en Bridget in ieder geval een stuk beter te zijn. De twee belden zelfs af en toe met elkaar. Toch heeft ook Bridget de andere kant van Rachel meegemaakt, al kon zij er wel om lachen.

Bridget Maasland is open over Rachel Hazes
”Maar het is natuurlijk ook een heel eh… intense vrouw. Dus ik moest wel af en toe tegen haar zeggen: ‘Zo, nu is het even klaar. Nu luister je even naar mij.’ En daar kon ze dan weer heel hard om lachen. Wij hadden gewoon heel erg veel lol samen.”

Lees verder

Algemeen

Patty Brard haalt voor de laatste keer snoeihard uit naar André Hazes en Bridget Maasland

Gepubliceerd

op

Door

Het is geen nieuws meer dat André Hazes en Bridget Maasland elkaar meer dan een beetje zagen zitten, maar dat dit niet goed heeft uitgepakt voor Bridget aangezien André weer terug is bij zijn ex-vriendin, Monique Westenberg.

Patty Brard heeft overigens geen goed woord over Bridget en André en om deze reden gaat binnenkort alles over de twee op tafel gooien in haar nieuwe boek dat binnenkort uitkomt.

Eerder werd al bekend dat Bridget en André nogal handtastelijk waren tijdens haar bruiloft in 2014. Betrouwbare bronnen hebben laten weten dat de twee uitbundig met elkaar zouden hebben staan zoenen en het slipje van Bridget zou zelfs op haar knieën hebben gehangen.

Volgens Bridget was dit één grote lariekoek en ontkracht dan ook dat dit ooit zou hebben plaatsgevonden.

Patty is overigens woest op Bridget, zo laat ze ook duidelijk weten: “Dat hele incident heeft voor zo’n smet op ons huwelijk gezorgd, en dat neem ik Bridget hoogst kwalijk”

Ook neemt Patty het haar heel erg kwalijk dat ze nooit een sorry van Bridget heeft ontvangen en dat heeft ook de nodige wonden veroorzaakt voor haar vriendschap.

Verder laat Patty het volgende hierover kwijt: “André mocht van zijn vriendin Monique waarschijnlijk niet meer met ons omgaan vanwege het incident Bridget op de afterparty. Maar achteraf gezien had Monique beter een omgangsverbod met Bridget kunnen instellen.”

Lees verder

Trending