Contacteer ons

Algemeen

Zoveel bedpartners heeft Patty Brard gehad

Gepubliceerd

op

Patty Brard heeft onthuld hoeveel bedpartners zij in haar leven heeft gehad. In haar onthullende boek Patty van Antoinnette Scheulderman en Michel van Egmond vertelt ze echter dat er verschillende mogelijkheden zijn…

Als de schrijvers van het boek vragen hoeveel mannen zij voor Antoine tussen de lakens heeft verslonden, zegt de inmiddels 65-jarige Patty in eerste instantie nog: “Geen idee.” Maar… “Het zijn er waarschijnlijk vijftig geweest, en honderdvijftig die zeggen dat ze het met mij hebben gedaan. En misschien ben ik er inmiddels wel twintig vergeten.”

Haar allereerste keer is Patty in ieder geval niet vergeten. Ze was veertien of vijftien jaar toen ze haar maagdelijkheid verloor. “Het kwam er uiteindelijk van met een Zwitser die een paar jaar ouder was. Wat een drama. In zo’n krap tentje, en het werd een enorm bloedbad. Daarna heb ik het zeker een paar jaar niet gedaan.”

Ron Brandsteder

Ook wordt het meest smerige gerucht uit de Nederlandse entertainmentindustrie besproken. Ron Brandsteder zou fan zijn van een bepaalde soort seks, maar zijn ex-vrouw Patty zegt daar helemaal niets van te weten. “Als je doelt op dat maar aanhoudende gerucht over poepseks, dat is letterlijk en figuurlijk aan mijn neus voorbij gegaan.”

“Ik vind het toch heftig dat dat door Marc-Marie Huijbregts in Ranking the Stars weer aan mij werd gelinkt,” vervolgt ze. “Sinds een jaar of twee hoor ik dat verhaal met enige regelmaat terug. Maar denken mensen nou serieus dat ik zoiets…? Doe normaal. (…) Noem het gerust een ontlastende verklaring.”

Bron: Shownieuws Beeld: Instagram

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

Bridget Maasland haalt dus genadeloos uit naar Rachel Hazes!

Gepubliceerd

op

Door

Rachel Hazes, de moeder van André Hazes weet de laatste tijd ook niet meer wat ze meemaakt. Het was immers geen geheim dat het niet zo lekker boterde tussen haar en Monique Westenberg. Toch de moeder van haar kleinkind.

Toen André vervolgens een relatie met Bridget Maasland kreeg leek de band tussen Rachel en Bridget in ieder geval een stuk beter te zijn. De twee belden zelfs af en toe met elkaar. Toch heeft ook Bridget de andere kant van Rachel meegemaakt, al kon zij er wel om lachen.

Bridget Maasland is open over Rachel Hazes
”Maar het is natuurlijk ook een heel eh… intense vrouw. Dus ik moest wel af en toe tegen haar zeggen: ‘Zo, nu is het even klaar. Nu luister je even naar mij.’ En daar kon ze dan weer heel hard om lachen. Wij hadden gewoon heel erg veel lol samen.”

Lees verder

Algemeen

Patty Brard haalt voor de laatste keer snoeihard uit naar André Hazes en Bridget Maasland

Gepubliceerd

op

Door

Het is geen nieuws meer dat André Hazes en Bridget Maasland elkaar meer dan een beetje zagen zitten, maar dat dit niet goed heeft uitgepakt voor Bridget aangezien André weer terug is bij zijn ex-vriendin, Monique Westenberg.

Patty Brard heeft overigens geen goed woord over Bridget en André en om deze reden gaat binnenkort alles over de twee op tafel gooien in haar nieuwe boek dat binnenkort uitkomt.

Eerder werd al bekend dat Bridget en André nogal handtastelijk waren tijdens haar bruiloft in 2014. Betrouwbare bronnen hebben laten weten dat de twee uitbundig met elkaar zouden hebben staan zoenen en het slipje van Bridget zou zelfs op haar knieën hebben gehangen.

Volgens Bridget was dit één grote lariekoek en ontkracht dan ook dat dit ooit zou hebben plaatsgevonden.

Patty is overigens woest op Bridget, zo laat ze ook duidelijk weten: “Dat hele incident heeft voor zo’n smet op ons huwelijk gezorgd, en dat neem ik Bridget hoogst kwalijk”

Ook neemt Patty het haar heel erg kwalijk dat ze nooit een sorry van Bridget heeft ontvangen en dat heeft ook de nodige wonden veroorzaakt voor haar vriendschap.

Verder laat Patty het volgende hierover kwijt: “André mocht van zijn vriendin Monique waarschijnlijk niet meer met ons omgaan vanwege het incident Bridget op de afterparty. Maar achteraf gezien had Monique beter een omgangsverbod met Bridget kunnen instellen.”

Lees verder

Algemeen

Rotterdamse virologen denken te weten waarom het coronavirus zich zo snel verspreidt

Gepubliceerd

op

Door

Het coronavirus grijpt nog altijd razendsnel om zich heen. Virologen van het Erasmus MC denken te weten hoe het kan dat het zich zo snel verspreidt. Het zou mogelijk komen doordat het zich makkelijker vermenigvuldigt in de neus dan bijvoorbeeld Sars en Mers.

“Bij apen met het coronavirus vonden de onderzoekers het virus in de neus, longen en darmen zonder dat zij symptomen hadden als hoesten, verkoudheid, kortademigheid of diarree,” klinkt het op de website amazingerasmusmc.nl. “De dieren hadden wel longontsteking, met afwijkingen vergelijkbaar met de longschade bij Sars. Bij oudere apen bleef het virus langer aantoonbaar.”

Volgens de onderzoekers gebeurt de vermenigvuldiging van het virus bij Mers en Sars dieper in de luchtwegen, waardoor het zich minder snel verspreidt door hoesten en kuchen als het huidige coronavirus.

Het is nu dus nog belangrijker om afstand van elkaar te houden.

Bron(nen): AD

Lees verder

Trending