Contacteer ons

Algemeen

Deze 6 sterrenbeelden combinaties staan garant voor een passievolle relatie

Gepubliceerd

op

In je partner zoek je misschien wel je beste maatje. Of juist iemand die grappig, loyaal of zorgzaam is. Daarnaast is er nog een ingrediënt dat voor veel mensen niet mag ontbreken: passie. De volgende 6 combinaties van sterrenbeelden staan hier garant voor.

De eigenschappen die bij je sterrenbeeld horen kunnen veel zeggen over jou als persoon, maar ook hoe je bent in een relatie. Aan passie ontbreekt het in ieder geval niet als jij en je partner één van de volgende combinaties vormen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni) en Boogschutter (22 november – 21 december)

Jong of oud, deze 2 sterrenbeelden vervelen zich niet snel samen. Ze zijn positief ingesteld, opgewekt en altijd in voor een avontuur. Deze combinatie maakt een prachtige relatie. Het in het moment leven doet hun liefde goed, waardoor er nooit veel druk op de ketel staat.

Stier (20 april – 20 mei) en Kreeft (21 juni – 22 juli)

Een andere topcombinatie is die van de Stier en Kreeft. Meer dan andere tekens houden zij ervan om zich comfortabel, veilig en zeker te voelen in de liefde. Als een Stier en Kreeft samenkomen ontstaat een relatie waarin elkaar verlangens worden vervuld, waarna een zachte en passievolle band ontstaat.

Ram (21 maart – 19 april) en Leeuw (23 juli – 22 augustus)

In eerste instantie twijfel je misschien of de koppige persoonlijkheden van Ram en Leeuw wel bij elkaar passen. Het antwoord is ja. Ze zijn compatibel, omdat er van beide kanten veel vertrouwen en een vleugje intensiteit is. De passie tussen deze 2 sterrenbeelden reikt tot ver buiten de slaapkamer.

Tweelingen (21 mei – 20 juni) en Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Op papier zijn Tweelingen en een Weegschaal als luchttekens misschien een onverwachte match, maar het werkt. Mensen met dit sterrenbeeld zijn sociale en charismatische individuen die graag iemand om zich heen hebben. Een Tweelingen en Weegschaal raken mede daarom niet snel op elkaar uitgekeken en het woord saai? Dat komt niet in hun woordenboek voor.

Waterman (20 januari – 18 februari) en Boogschutter (22 november – 21 december)

Zet 2 onbevreesde en nieuwsgierige individuen bij elkaar en je hebt vuurwerk. Dat geldt voor een Waterman en Boogschutter. Ze experimenteren er op los en hebben respect voor elkaars individualiteit, vrijheid en ruimte, waardoor de relatie altijd fris en opwindend aanvoelt.

Vissen (19 februari – 20 maart) en Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Als watertekens kun je er op rekenen dat een Vissen en Schorpioen emotionele mensen zijn. Zodra zij een band vormen en een relatie aangaan, ontstaat er een band die zo intiem is dat bijna niemand ertegenop kan. Hoe langer deze 2 types samen zijn, hoe hechter en intiemer de relatie wordt.

Bron: Elite daily, Libelle Beeld: iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

“Dit is einde verhaal voor onze Martien Meiland en het hele gezin!”

Gepubliceerd

op

Door

Martien Meiland heeft in een interview aan het Vlaamse blad ‘TV Familie’ laten weten bang te zijn voor een faillissement. De coronacrisis weet alle sectoren te raken vandaag de dag. Maar een hotel is natuurlijk al vanaf het begin van de maatregelen gesloten. Zo ook het kasteel van het bekendste gezin uit Frankrijk. Daarbij komt ook dat ze het kasteel hadden willen verkopen, maar dat gaat een stuk lastiger in deze periode. Hij vertelt het volgende: “En dan maar hopen dat de prijzen niet dramatisch zakken. De grenzen zijn nu allemaal dicht. Het is één grote catastrofe. Als mijn vrouw Erica ’s morgens haar computer opengooit, loopt de ene na de andere annulering binnen. We waren zo goed als volgeboekt voor deze lente en zomer. Maar daar blijft nu niets meer van over. Logisch, natuurlijk. Mensen kunnen ­nergens meer uit hun huis.”

Martien Meiland vreest voor faillissement

Ook vertelt hij dat ze de afgelopen tijd wel een potje hebben kunnen opbouwen zodat ze het eventjes kunnen uitzingen. Maar omdat ze zulke hoge vaste lasten hebben smelt dat als sneeuw voor de zon vertelt de markante kasteelheer. Hij zegt: “Maar als deze crisis nog lang duurt en als mensen in de zomer niet mogen reizen… Dan zie ik het niet goed komen. Dan vrees ik voor een faillissement, ja.”

Maxime is er klaar mee!

Maxime Meiland heeft opvallende uitspraken gedaan in Veronica Magazine betreft Chateau Meiland. Ze heeft aangegeven eigenlijk wel klaar te zijn met het kasteel in Frankrijk. Ze zegt hier onder andere het volgende over: “Dit hele Frankrijk-plan is gewoon enorm uit de hand gelopen”. De lockdown omtrent het coronavirus zorgt ervoor dat de blonde dochter van Martien al weken niet in Nederland is geweest. “Ik verlang er echt enorm naar om weer even naar Nederland te kunnen, al is het maar voor een weekje. Mijn oma heb ik al maanden niet gezien. Dat is toch enorm sneu?”

Lees verder

Algemeen

Zien: Er schijnt duidelijk iets door in het luchtige hemdje van Famke Louise

Gepubliceerd

op

Door

Twee weken geleden bracht Famke Louise haar nieuwe single “Laten zien” ut. En hoewel er echt wel wat geld is gemoeid met het maken van de videoclip is deze ‘slechts’ net iets meer dan 100.000 keer bekeken op YouTube. En dat is wel even andere koek als je het vergelijkt met andere videoclips van Famke die vaak binnen het uur al trending waren. Kortom, het lijkt erop dat Fammie even niet meer mee doet met de grote YouTube-artiesten van dit moment. En dan werd

Gelukkig zijn er zat andere manieren om toch nog even die shine te pakken. Wat dacht je van een foto in een doorschijnende outfit waarin net iets meer te zien is dan Instagram misschien eigenlijk wel zou willen. Zoom maar eens in!

Lees verder

Algemeen

Zien: Allergrootste kluns ÓÓIT probeert ontbijtje te maken in Lang Leve de Liefde

Gepubliceerd

op

Door

In het SBS6 programma Lang Leve de Liefde worden twee singles bij elkaar in één huis gezet. De bedoeling is dat de twee minimaal 24 uur met elkaar vertoeven en ontdekken of er een onderlinge klik is. Het lijkt er echter sterk op dat de programmamakers iedere keer weer de meest kansloze parels uit de grote vijver van vrijgezelle mannen weet te vissen. Want ja echt, het valt ons iedere keer weer op dat de mannelijke deelnemers in het programma de grootste warhoofden van allemaal zijn.

Koen in Lang Leve de Liefde

Maar net wanneer je dacht alles gezien te hebben kan het toch echt nog twee stappen erger. Deelnemer Koen wil een ontbijtje maken voor zijn date maar doet alles verkeerd wat je maar verkeerd kan doen. Teveel om op te noemen eigenlijk dus kijk anders gewoon zelf maar even:

Lang Leve de Liefde

Ehm, Koen? 😂

Posted by SBS 6 on Thursday, November 26, 2020

Lees verder

Trending