Contacteer ons

Nieuws

De man van Ellen (41) had dus een affaire met haar beste vriendin

Gepubliceerd

op

Ellen was verbijsterd toen haar man Theo haar vertelde dat hij wilde scheiden. En de reden daarachter had ze ook nóóit verwacht… 

In Libelle’s rubriek De dag nadat vertelt Ellen haar verhaal.

Ellen: “Het is half 8 als ik wakker word met barstende hoofdpijn. De plek naast me is onbeslapen, want mijn man Theo is gisteravond vertrokken. Een paar maanden geleden vertelde hij dat hij wilde scheiden, maar over de reden bleef hij vaag. Gisteren ontdekte ik waarom. En die waarheid was erger dan ik had kunnen vermoeden.”

Een ander

“Als ik hoor dat mijn 6-jarige zoon Mees wakker is, loop ik naar de badkamer. In de spiegel zie ik dat mijn ogen dik zijn van het huilen. Hopelijk valt het Mees niet op, denk ik als ik de ontbijttafel dek. Voor mezelf pak ik geen bord, ik krijg nu toch geen hap door mijn keel. Mees eet zijn boterham met hagelslag en stelt geen vragen. Theo is vaak weg voor zijn werk, dus vreemd is het niet dat hij er vandaag niet is. Als ik met Mees naar school fiets, dwalen mijn gedachten af naar gistermiddag. Een paar weken geleden vond ik condooms in Theo’s toilettas terwijl wij die niet gebruiken. Er was dus tóch een ander. Ik besloot te wachten tot ik meer bewijs had. Toen ik gisteren opnieuw in zijn toilettas keek, zaten er minder condooms in dan die keer ervoor. Ik rende naar de keuken en schreeuwde tegen Theo dat hij me bedrogen had én dat ik wist met wie, al had ik op dat moment nog geen idee.”

Controle

“Mees fietst het schoolplein op. Nog even volhouden, spreek ik mezelf toe. Ik wil hier niet in huilen uitbarsten. Als terug naar huis fiets, komen de tranen toch niet. Ik ben juist wóest. Thuis bel ik mijn advocaat. Want als Theo echt wil scheiden, kan ik dan in ons huis blijven wonen? Het voelt onwerkelijk om dit soort vragen te stellen, maar het geeft me ook het gevoel dat ik weer wat controle heb over de situatie. Toch komen de tranen als ik ophang. In gedachten zie ik hoe Theo gistermiddag tegenover me stond. Hij wilde met Mees naar zwemles gaan, maar ik hield hem tegen. ‘Je zegt nú wie het is!’, riep ik. Even was hij stil. Toen keek hij me recht in mijn ogen en zei: ‘Het is Rianne.’ Mijn beste vriendin. Het was alsof ik een klap in mijn gezicht kreeg.”

Afstandelijk

“Het is lunchtijd, maar ik pak alleen een glas water en plof op de bank. Ik lees het berichtje vol scheldwoorden dat ik gisteravond naar Rianne stuurde. Ik kreeg 3 vraagtekens terug. Theo zal haar inmiddels wel hebben gebeld. Had ik kunnen zien wat er tussen hen speelde? Het viel me de laatste tijd wel op dat ze afstandelijk was als ik over mijn problemen met Theo begon, maar ik dacht dat ze simpelweg druk was met haar werk.”

Zijn zoon zien

“Ik sta op en doe de afwas, ik moet toch iets doen. Maar al snel pak ik mijn telefoon weer. Deze keer om Theo te bellen. Hoewel ik furieus ben, wil ik tóch zijn stem horen. ‘Hoe moeten we verder?’, vraag ik hem als hij opneemt. Hij weet het niet, maar zegt dat hij zijn zoon wil zien vandaag. Dat laat ik toe. Mees mag hier niet de dupe van worden. We spreken af dat hij hem vandaag uit school haalt en dan blijft eten. Daarna kunnen we praten.
Ik heb geen boodschappen gedaan, dus bestel ik pizza. Terwijl ik aan een gedekte tafel wacht op Theo en Mees, denk ik na. Onze relatie ging bergafwaarts sinds de geboorte van onze zoon. Theo vond het moeilijk dat zijn leven nu niet meer alleen om hem draaide. Maar hoewel we vaak heftige ruzies hadden, kwam het altijd goed. Gaan we het nu ook redden?”

Geen antwoord

“Om half 5 komen Theo en Mees thuis. Ik focus me op mijn zoon, zodat ik Theo zo min mogelijk hoef aan te kijken. Als Mees een paar uur later in bed ligt, komt Theo naast me op de bank zitten. Ik stel hem dezelfde vragen als gisteravond. Ik moet het opnieuw horen om te beseffen dat het echt waar is. Waar zagen ze elkaar? Wil hij met haar verder? Als Theo vertelt over hun afspraakjes in weghotels, voel ik een steek in mijn maag. Toch blijf ik kalm. Op de vraag of hij een toekomst ziet met Rianne heeft hij geen antwoord, maar hij weet wel dat hij niet met mij verder kan. ‘Dan moet je gaan’, zeg ik stellig. Samen lopen we naar de achterdeur. Ik huil. Theo omhelst me. Het voelt fijn, vertrouwd. Mijn gevoelens gaan alle kanten op. Kan het toch goed komen? ’s Avonds in bed herhaal ik die vraag wel 100 keer. Een antwoord vind ik niet. Wat ik wel weet, is dat ik Rianne nooit, maar dan ook nooit meer wil zien.”

Bron: Libelle Interview: Elselien van Dieren. Beeld: iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Nieuws

Wanneer je dus dacht dat het niet gekker kon: Willem Engel doet bizarre oproep!

Gepubliceerd

op

Door

Willem Engel is inmiddels wel een bekende Nederlander geworden met zijn gekke fratsen. In eerste instantie was hij hét tegengeluid tegen de maatregelen van de overheid om het coronavirus te temmen. Maar gaandeweg leek hij steeds extremere standpunten aan te nemen. Onlangs kwam hij in het nieuws omdat hij in een soort zelfbenoemde persconferentie zijn twijfels uitte over de recente overstromingen in Limburg, België en Duitsland. Hij had het vermoeden dat dit niet écht gebeurde en in scène gezet was door de overheid. De reden? Om ons af te leiden van alles omtrent het coronavirus en de maatregelen daaromheen. Maar we zijn alweer eventjes verder en het is dus tijd voor nieuwe gekkigheid. Op Twitter heeft hij gisteren (4 augustus 2021) namelijk een behoorlijk bizarre oproep gedaan op Twitter richting zijn aanhang. De Tweet is inmiddels honderden keren gedeeld en geliked.

Willem Engel doet bizarre oproep op Twitter

Hij zegt namelijk: “Nee tegen de prikbussen. Zorg ook dat je alle medewerkers fotografeert, voor later zullen we maar zeggen.“. Voor wat vraag je je dan af? Om ze later nog aan de schandpaal te hangen? Om ze op te zoeken? Een behoorlijk dreigement dus. Het gaat hierbij om de prikbussen die in het land rondrijden om de vaccinatiegraad te verhogen. Op meerdere plekken hebben zijn volgers hier dus ook gehoor aan gegeven. Woordvoerder van GGD Hollands Midden Christa van den Bos zegt het volgende: “Onze medewerkers werden van heel dichtbij benaderd door mensen met camera’s. Het was voor hen een heel bedreigende situatie.” Inmiddels heeft GGD Hollands Midden heeft aangifte gedaan tegen voorman Willem Engel van stichting Viruswaarheid.

Lees verder

Laatste Nieuws

Marc-Marie Huijbregts uitgescholden en aangevallen op de fiets in Amsterdam

Gepubliceerd

op

Door

Marc-Marie Huijbregts is vanochtend aangevallen toen hij door Amsterdam fietste. De cabaretier is ongedeerd, maar wel geschrokken en ‘heel erg in de war’.

Vrouw slaat hem in gezicht

,,Ik ben heel erg in de war. Ik ben net aangevallen op de Herengracht”, vertelt Marc-Marie in een video op Instagram. ,,Ze kwamen ineens mijn kant op, dus ik rinkelde met mijn bel, zo van ‘ik rijd hier’. Stapt die vrouw uit en slaat mij keihard midden in mijn gezicht.”

Volgens Marc-Marie was het een oude vrouw, die hij dan ook niet terug wilde slaan. Haar man stapte even later ook uit en zei ‘ik duw je in het water’. Marc-Marie schrok van de reactie en vroeg of ze dronken waren, waarop de man zei: ‘homo dit en homo dat’. ,,Ik ben super geschrokken. Ik heb wel aangifte gedaan, je kan niet zomaar mensen aanvallen!”

Getuige

Hij heeft spijt dat hij niet meteen zijn telefoon erbij pakte om het te filmen. Wel was er een getuige bij. ,,Er was een heel lief meisje die het allemaal heeft gezien, die zei ook: ‘Dat is toch niet normaal!’ Maar ik ben vergeten haar nummer te noteren. Dus als zij kijkt, dan graag melden als getuige.” Die oproep plaatst hij ook op Twitter.

Lees verder

Nieuws

Caroline van der Plas erkent blunder: ‘Maarten van Rossem had gelijk’

Gepubliceerd

op

Door

Er is een einde gekomen aan de discussie tussen Caroline van der Plas en Maarten van Rossem. Caroline geeft toe dat ze een enorme blunder heeft gemaakt. ,,Maarten had gewoon gelijk.”

Onzin verspreiden

Caroline vertelde woensdag in Humberto dat zij het flauw vond dat het moment waarop ze Maarten corrigeerde in De Slimste Mens uit de uitzending was gehaald. Na een vraag over D-day, zei Maarten dat het niet duidelijk is waar de D voor staat. Caroline was het daar niet mee eens en zei dat zij wél weet waar de letter voor staat. ,,Die D staat voor decision. Het is decision day.”

Volgens Maarten is dat niet waar, maar Caroline bleef voet bij stuk houden. Ze zei dan ook dat het fragment uit de uitzending was gehaald omdat het beschadigend zou zijn voor zijn imago. Woorden die Maarten niet kan waarderen, want donderdag haalde hij flink uit. ,,Ze heeft gewoon ongelijk. Waarom heeft die Caroline dat niet zelf even opgezocht, voor zij onzin ging verspreiden?”, zei hij tegen Shownieuws.

Caroline in bescherming genomen

Volgens de eindredactie van De Slimste Mens hebben ze juist Caroline in bescherming genomen door het fragment eruit te knippen. En nu weet Caroline het eindelijk zelf ook: ze had ongelijk. ,,Ik had het na de uitzending opgezocht en ik zag decision day. Maar ik las veel te snel ergens overheen en trok gelijk een conclusie”, geeft Caroline toe aan Shownieuws.

,,Ik vind het heel vervelend dat ik de indruk heb gewekt dat ik boos was of dat ze het expres hadden gedaan. Ik vind dan ook dat ik zo sportief moet zijn om het toe te geven: Maarten had gewoon gelijk.”

Lees verder

Trending