Contacteer ons

Sport

Sylvie Meis d´r jurkje valt dus een beetje open tijdens gala

Gepubliceerd

op

Sylvie Meis is intussen bijna bekender in Duitsland dan in haar geboorteland Nederland. Bij onze oosterburen is het voormalig model immens populair. Niet zo gek ook, ze is bloedje mooi, kan goed presenteren en spreekt de taal ook nog eens vloeiend. Afgelopen weekend is ze gespot op de rode loper van het Opera Gala in Berlijn, en dat was nogal een opvallende verschijning.

Sylvie Meis op de rode loper

In september werd ze nog geweigerd voor een presentatieklus voor een Opera Gala omdat ze zich ‘Té gewaagd’ zou kleden. Dat zou niet gepast zijn voor de formele aangelegenheid. Maar nu is ze te gast bij het Opera en niemand kan haar dus wat maken:

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Sport

Lange lijst gelekt met daarop alle vrouwen waar Marco Borsato dus mee vreemdging

Gepubliceerd

op

Door

Marco Borsato heeft sinds de bekendmaking van zijn affaire met Iris Hond bijna dagelijks in de roddelbladen terecht gekomen. Al deze affaires hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat de zanger en zijn voormalige vrouw Leontine uit elkaar zijn gegaan vorige week. Maar sindsdien zijn er talloze nieuwe geruchten verschenen van andere vrouwen waar hij een scheve schaats mee zou hebben gereden. Shownieuws plaatst een lijst met vrouwen waar de zanger tot op heden van verdacht wordt waarmee hij iets gehad zou hebben. Dit allemaal tijdens zijn huwelijk met Leontine. Of er nog meer vrouwen zullen bijkomen weten we natuurlijk niet. Laten we het niet hopen.

Marco Borsato heeft een aardig lijstje

De meest bekende affaire is natuurlijk die met Iris Hond. Dit zou zo’n 10 jaar geleden zijn toen de zanger eventjes een wat mindere periode in zijn leven had. Maar er zijn nog meer dames die voorbij zijn gekomen in de roddelbladen.

1. Iris Hond


2. Denise Broekhof

#maggs Mirella van Dam@Edith Dekker Natasja Van Der Woude

Geplaatst door Denise Boekhoff op Dinsdag 4 september 2018

3. Secretaresse

4. Maan


5. Willemijn Verloop

Lees verder

Algemeen

9 doeltreffende manieren om een platte buik te krijgen zónder dieet of sport

Gepubliceerd

op

Door

Zit je spijkerbroek nét wat te strak, maar heb je geen tijd om te sporten en geen zin in eindeloos diëten? Op déze 9 doeltreffende manieren kun je die gewilde platte buik ook bereiken.

Vergeet niet, je bent goed zoals je bent en een cijfer op de weegschaal bepaalt jouw eigenwaarde niet. Maar mocht je toch een plattere buik willen, dan kunnen onderstaande tips je helpen.

1. Ga eerder slapen

Wanneer je geregeld te weinig slaapt, kan dit je metabolisme flink beïnvloeden. Het gevolg? Dat vervelende opgeblazen gevoel. Probeer dus iedere nacht minstens 7 uur slaap te pakken, want dat kan echt al verschil maken.

2. Sla geen maaltijden over

Je denkt misschien dat het slim is om maaltijden over te slaan, maar niks is minder waar. 3 maaltijden per dag en 2 snacks tussendoor eten, zorgen ervoor dat je spijsvertering aan de gang blijft. En daardoor oogt je buik al snel wat platter.

3. Sta rechtop

Dit klinkt als een inkoppertje, maar waarschijnlijk sta jij echt niet altijd rechtop. Door aan je houding te werken en met je schouders naar achteren en rug recht te staan, lijk je langer en slanker tegelijk.

4. Drink veel water voor een platte buik

Wanneer je gedehydreerd bent, houdt je lichaam het vocht vast dat er wel is. Dat zorgt ervoor dat je al snel voller lijkt dan je bent. Drink iedere dag 8 glazen water om dit te voorkomen.

5. Eet meer water

Ja, dat lees je goed. Je kunt ook voeding eten waar veel water in zit. Wat dacht je van komkommers, watermeloen of bijvoorbeeld bleekselderij. Hartstikke lekker als snack tussendoor en ideaal voor het bereiken van die platte buik.

6. Snack nootjes

Lekker, gezond en nog goed voor een plattere buik ook. Het dagelijks eten van een handje ongezouten en ongebrande noten zou volgens onderzoek bij kunnen dragen aan een smallere taille.

7. Drink een bakkie

Koffieliefhebbers, deze is voor jullie: het drinken van koffie kan voor een platte buik zorgen. Koffie heeft namelijk een vocht afdrijvende werking, wat dat nare opgeblazen gevoel kan verminderen of zelfs voorkomen.

8. Eet langzamer

Schrok jij je eten vaak naar binnen? Probeer dit dan te veranderen, want dat kan je een opgeblazen gevoel geven. Probeer langzaam te kauwen en te genieten van je maaltijd. Dat kan echt al verschil maken.

9. De grote boodschap

Niet erg charmant, maar wel heel doeltreffend voor een plattere buik: neem de tijd om rustig naar het toilet te gaan. Poepen is nou eenmaal menselijk en het ophouden kan je buik opgezet maken. Na een bezoek aan het toilet voel je je direct een stuk lichter.

Bron: Pure Wow, Libelle Beeld: iStock

Lees verder

Sport

Zien: zó schattig zag Michella Kox er vroeger uit

Gepubliceerd

op

Door

Regelmatig deelt Michella Kox juicy privé-foto’s van BN’ers, ditmaal deelt de roddelkoningin herself een foto uit de oude doos. Major throwback time!

Throwback

Op Facebook plaatst Michella een foto van zichzelf als kind. “Deze foto had mijn lieve ome Chris thuis liggen. Vandaag opgestuurd gekregen, wat was ik leuk hè! En een mooie baby (Toen keek ik al scheel)”, schrijf de krullenbol bij de foto.

Reacties

De brunette kan op veel positieve reacties van haar volgers rekenen. “Niks veranderd!” en “Wauw, wat een schatje”, zijn reacties die klinken onder de foto. Cute!

Deze foto had mijn lieve ome Chris thuis liggen vandaag opgestuurd gekregen wat was ik leuk hè en een mooie baby !!! (Toen keek ik al scheel 😉)

Geplaatst door Michella Bregje Laurentien Kox op Vrijdag 22 mei 2020

Bron & Beeld: Facebook, Grazia, Instagram, Youtube, Twitter

Lees verder

Trending