Contacteer ons

Algemeen

Verstopt Máxima haar moed er op paleis Huis ten Bosch?

Gepubliceerd

op

Meerdere bronnen melden dat Máxima haar verjaardag afgelopen weekend vierde in het gezelschap van haar moeder Maria del Carmen. Dat betekent niet alleen dat de koningin haar moeder al weken op het paleis verstopt, maar ook dat haar verblijf hier illegaal dreigt te gaan worden.

In plaats van koningin toonde Máxima zich op haar verjaardag even keukenprinses. Ze deelde immers het recept van haar favoriete Argentijnse koekjes, compleet met beelden van haar koninklijke handen in het koekjesdeeg! Net als vroeger thuis in Argentinië genoot Máxima van zogenaamde alfajores en deelde het recept van haar moeder op social media.

Bijzondere situatie

De grote vraag is echter of Máxima die zeventiende mei de enige op paleis Huis ten Bosch was die het recept voor de Argentijnse lekkernij uit het hoofd kent. Volgens meerdere bronnen vierde zij haar negenenveertigste verjaardag daar namelijk niet alleen met haar echtgenoot Willem-Alexander en dochters Amalia, Alexia en Ariane: ook Máxima’s moeder Maria del Carmen Cerruti (75) zou op het paleis aanwezig zijn geweest! En dat is op zijn zachtst gezegd een bijzondere situatie te noemen.

Het betekent namelijk dat Máxima haar moeder al weken op het paleis verbergt! Zoals Story eerder al berichtte, gooide de Argentijnse regering in april uit angst voor verdere verspreiding van het coronavirus immers alle vliegvelden in het land op slot. Tot minimaal 1 september komt er geen enkele commerciële vlucht Argentinië meer binnen. Al eerder doken in landelijke media verhalen op dat Máxima’s moeder met één van de laatste vluchten uit Argentinië naar Nederland zou zijn gebracht en sindsdien op het paleis zou verblijven.

Verstoppertje spelen

Het is dus niet onbegrijpelijk dat Máxima’s moeder momenteel liever in betrekkelijke vrijheid in Nederland verblijft dan in haar thuisland. Minstens zo blij zal Máxima zijn, die zoals bekend het liefst zou zien dat haar moeder hier permanent zou komen wonen. Máxima gruwde dan ook van het idee haar moeder maanden niet te kunnen zien vanwege het vliegverbod. Wel heeft de koningin zichzelf – als de informatie over haar moeder die stiekem op het paleis woont klopt – mogelijk nogal in de nesten gewerkt. Dat betekent immers dat moeder Maria del Carmen minimaal tot september niet naar huis kan en dus nog een hele zomer verstoppertje moet spelen voor de buitenwereld! Story vroeg uiteraard ook de Rijksvoorlichtingsdienst naar de vermeende aanwezigheid van Máxima’s moeder op paleis Huis ten Bosch. Hun reactie is op zijn minst raadselachtig te noemen. ‘Wat betreft uw vraag over mevrouw Maria del Carmen Cerruti kan ik u melden dat de Rijksvoorlichtingsdienst alleen mededelingen doet over leden van het Koninklijk Huis, ik kan u dan ook geen antwoord geven op uw vraag.’

Bron: Story Beeld: Youtube

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

Nieuwe verdachte in verdwijningszaak Madeleine McCann aangehouden

Gepubliceerd

op

Door

Er is een nieuwe verdachte in de vermissingszaak van Madeleine McCann, het Britse meisje dat in 2007 verdween uit een appartement in Portugal. Het gaat om een Duitse man, die al voor een ander vergrijp in Duitsland in de cel zit. De Britse en Duitse politie spreken woensdag van een ‘belangrijke ontwikkeling’ in de zaak.
De Duitse politie zegt nu een onderzoek in te stellen naar een nieuwe verdachte en doet een oproep tot getuigen. Het gaat om een 43-jarige Duitser die van moord wordt verdacht. De man heeft al meerdere veroordelingen opgelopen voor seksuele misdrijven. Hij is blank, was in 2007 30 jaar oud maar zou er eerder als een 25jarige hebben uitgezien. Hij had blond kort haar, is ongeveer 1,8 meter lang en heeft een slank postuur.

Uit onderzoek blijkt nog dat de verdachte zich de avond van 3 mei 2007, toen Maddie verdween, vlakbij de badplaats in de Algarve bevond. Dat konden agenten afleiden uit een telefoongesprek dat hij iets meer dan uur voor de verdwijning van Maddie voerde. Het telefoongesprek duurde iets langer dan een halfuur en zou cruciaal kunnen zijn.

,,Misschien weet u iets of bent u op de hoogte van sommige dingen die hij heeft gedaan. Of misschien heeft hij u in vertrouwen verteld over de verdwijning van Madeleine’’, zei een rechercheur. ,,Er zijn meer dan dertien jaren verstreken en uw loyaliteit kan zijn veranderd. Deze persoon zit in de gevangenis, dus het is tijd om naar voren te komen.’’ De Britse politie benadrukte niet te weten of het meisje nog in leven is of niet.

Vooral de Britse pers besteedt nog altijd veel aandacht aan deze zaak, mede door de ouders van het meisje die de zoektocht naar hun dochter nooit hebben opgegeven. Er werden al eerder verdachten aangehouden die vervolgens weer vrij werden gelaten.

Op 3 mei 2007 verdween Madeleine McCann net voor haar vierde verjaardag uit de vakantiewoning in de Ocean Club in het Portugese Praia da Luz, die haar ouders hadden gehuurd. De vader en de moeder zaten toen met zeven Britse vakantievrienden wat verderop te dineren.

De Britse politie benadrukt niet te weten of het meisje nog in leven is of niet.

Bron: AD Beeld: Youtube

Lees verder

Algemeen

Ruud de Wild haalt dus snoeihard uit naar Marieke Elsinga “Dat kan écht niet!”

Gepubliceerd

op

Door

De Gouden RadioRing wordt jaarlijks uitgereikt op het RadioGala van het Jaar. Het is een Nederlandse onafhankelijke prijs voor radioprogramma’s. De prijsuitreiking wordt georganiseerd en uitgezonden door AVROTROS. Het RadioGala is de tegenhanger van het Gouden Televizier-Ring Gala. Ruud de Wild haalde dinsdagavond flink uit naar “bedelende” Marieke Elsinga. De presentatrice roept haar luisteraars op om te stemmen om haar. Volgens de Wild zou dit echt niet moeten kunnen: ” Je gaat toch niet bedelen om een prijs”

Marieke Elsinga heeft lak aan Ruud de Wild

De radiopresentatrice heeft zich niets aangetrokken van het commentaar van haar collega. Ondanks herhaalde oproep om te stoppen met het “bedelen” eindigde ze haar show alsnog met een oproep om vooral op haar te stemmen voor de Gouden RadioRing.

View this post on Instagram

Ladies first! De drie genomineerden voor de 𝗭𝗶𝗹𝘃𝗲𝗿𝗲𝗻 𝗥𝗮𝗱𝗶𝗼𝘀𝘁𝗲𝗿 𝗩𝗿𝗼𝘂𝘄 (in alfabetische volgorde) zijn: @amberdelil (@slamofficial ) @annemiekeschollaardt (@nporadio2) @mariekeelsinga (@qmusicnl) Op 30 januari zal er bekend worden wie 𝗪𝗜𝗡𝗧! 🌟 Let op: stemmen op de categorie Zilveren RadioSter Vrouw is niet meer mogelijk. Wel kun je vanaf 08.00 vandaag stemmen voor de 𝗚𝗢𝗨𝗗𝗘𝗡 𝗥𝗔𝗗𝗜𝗢𝗥𝗜𝗡𝗚, de prijs voor het beste radioprogramma van Nederland via www.radioring.nl📻 — #AmberDelil #AnnemiekeSchollaardt #MariekeElsinga #RadioRing #GoudenRadioRing #RadioRingGala #30januari2020 #radio #dj’s #evenement #ring #zilverenradioster #marconi #oeuvre #online #aanstormendtalent #awards #hilversum #gooiland

A post shared by 𝗗𝗲 𝗚𝗼𝘂𝗱𝗲𝗻 𝗥𝗮𝗱𝗶𝗼𝗥𝗶𝗻𝗴 | 𝙰𝚅𝚁𝙾𝚃𝚁𝙾𝚂 (@goudenradioring) on

Lees verder

Algemeen

Gehoord? Mark Rutte haalt dus keihard uit naar Femke Halsema!

Gepubliceerd

op

Door

De persconferentie van Mark Rutte is weer geweest en het ziet ernaar uit dat we weer met zijn alle op vakantie kunnen deze zomer. Maar, waar het voornamelijk om leek te gaan toen de vragenronde startte, de protesten. In de hele wereld zijn er protesten vanwege het politiegeweld tegen George Floyd, een Afro-Amerikaanse man die stierf op 25 mei 2020, nadat Minneapolis-politieagent Derek Chauvin minstens zeven minuten op Floyd’s nek had geknield, terwijl hij geboeid en met zijn gezicht naar beneden op de weg lag. Het recht om te protesteren is natuurlijk van groot belang, maar alléén wanneer de anderhalve meter afstand gehouden kan worden. En de minister president wist nog even, dan wel verkapt, flink uit te halen naar Femke Halsema!

Mark Rutte haalt nog even uit naar Femke Halsema

Hij liet namelijk weten dat élk protest zou moeten kunnen, mits er geen massale drukte ontstaat en de maatregelen in acht gehouden worden. En dus niet alleen protesten waar zijn partij, de VVD, achter zouden staan. Iets wat Femke Halsema wél heeft gedaan in Amsterdam. Terug kijken kan hier:

Lees verder

Trending