Contacteer ons

Nieuws

Marga Bult emotioneel door de Meilandjes

Gepubliceerd

op

Marga Bult heeft op haar social media een bijzondere verrassing gedeeld. Vanwege haar inzet voor de zorg de afgelopen periode, hebben de Meilandjes haar een cadeau gegeven.
Zo is te zien dat ze een fles wijn – hoe kan het ook anders – van de Meilandjes heeft gekregen. Het onverwachte cadeau ontroerde de zangeres enorm: “Soms krijg ik tranen in ‘mn ogen van ontroering na ‘n bizarre tijd #coronavirus, en de onrust rondom #blacklivesmatter waar wij momenteel mee moeten dealen. Krijg ik zomaar ‘n magnumfles wijn aan de deur vandaag, met ‘n opbeurende kaart vol mooie woorden. Wat attent, wat ontzettend lief en JA dit doet mij zoooo goed, met dikke dank aan de familie Meiland.”

Marga is dan ook zeker van plan om er dit weekend een slok van te drinken. “Hoe dan ook, ik neem dit weekend absoluut ‘n ontspannen wijntje op de afgelopen tijd en natuurlijk ook op jullie! Dankjewel en stralend weekend gewenst. #samensterk”
Veel mensen vinden het een mooie actie van de extravagante familie, en hopen dat Marga er volop van kan genieten. “Mooi Marga, wel verdiend”, “Nou, dat vind ik super geniet ervan lieverd, heb je verdiend, je deed het maar na z’n tijd. Geweldig”, “Geniet ervan met volle teugen. Zal deugd doen” en “Je bent een toppertje dus geniet er lekker van!” wordt er onder andere gereageerd.

Overigens is het niet het eerste cadeau dat de voormalig Songfestival-deelneemster heeft gekregen. Onlangs werd ze óók verrast bij haar thuis met een bijzondere onderscheiding. Dat moment is in de video hierboven te zien.

View this post on Instagram

Soms…krijg ik tranen in ‘mn ogen van ontroering na ‘n bizarre tijd #coronavirus en de onrust rondom #blacklivesmatter waar wij momenteel mee moeten dealen. Krijg ik zomaar ‘n magnumfles #meiland wijn aan de deur vandaag, met ‘n opbeurende kaart vol mooie woorden. Wat attent, wat ontzettend lief en JA dit doet mij zoooo goed, met dikke dank aan de familie Meiland. @martienmeiland @maximemeiland @chateaumeilandmemes.nl voor deze complete overdonderende verrassing. Martin, jij zong al ooit #rechtopindewind voor mij. Dat gaat nu zeker lukken hoor. 😂Binnenkort maar eens samen #wijnenwijnenwijnen Hoe dan ook, ik neem dit weekend absoluut ‘n ontspannen wijntje op de afgelopen tijd en natuurlijk ook op jullie! Dankjewel en stralend weekend gewenst. #samensterk 🥂💖

A post shared by Marga Bult. (@margabult) on

De fles die Marga gekregen heeft, is nieuw in de wijncollectie van Martien en Erica. Onlangs vertelde ze daarover tegen Shownieuws: ““Wij halen altijd uit onze eigen normale flessen altijd maar vier glazen. En als Montana er is, dan zijn we al met zijn vieren, dus dan zit je net op het terras en is die fles alweer leeg. Snap je? Ken je het? Dus wij brengen een hele mooie extra grote fles La Familie Meiland Wijn uit.”

Bron: Shownieuws Beeld: youtube, Instagram

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Nieuws

Wanneer je dus dacht dat het niet gekker kon: Willem Engel doet bizarre oproep!

Gepubliceerd

op

Door

Willem Engel is inmiddels wel een bekende Nederlander geworden met zijn gekke fratsen. In eerste instantie was hij hét tegengeluid tegen de maatregelen van de overheid om het coronavirus te temmen. Maar gaandeweg leek hij steeds extremere standpunten aan te nemen. Onlangs kwam hij in het nieuws omdat hij in een soort zelfbenoemde persconferentie zijn twijfels uitte over de recente overstromingen in Limburg, België en Duitsland. Hij had het vermoeden dat dit niet écht gebeurde en in scène gezet was door de overheid. De reden? Om ons af te leiden van alles omtrent het coronavirus en de maatregelen daaromheen. Maar we zijn alweer eventjes verder en het is dus tijd voor nieuwe gekkigheid. Op Twitter heeft hij gisteren (4 augustus 2021) namelijk een behoorlijk bizarre oproep gedaan op Twitter richting zijn aanhang. De Tweet is inmiddels honderden keren gedeeld en geliked.

Willem Engel doet bizarre oproep op Twitter

Hij zegt namelijk: “Nee tegen de prikbussen. Zorg ook dat je alle medewerkers fotografeert, voor later zullen we maar zeggen.“. Voor wat vraag je je dan af? Om ze later nog aan de schandpaal te hangen? Om ze op te zoeken? Een behoorlijk dreigement dus. Het gaat hierbij om de prikbussen die in het land rondrijden om de vaccinatiegraad te verhogen. Op meerdere plekken hebben zijn volgers hier dus ook gehoor aan gegeven. Woordvoerder van GGD Hollands Midden Christa van den Bos zegt het volgende: “Onze medewerkers werden van heel dichtbij benaderd door mensen met camera’s. Het was voor hen een heel bedreigende situatie.” Inmiddels heeft GGD Hollands Midden heeft aangifte gedaan tegen voorman Willem Engel van stichting Viruswaarheid.

Lees verder

Laatste Nieuws

Marc-Marie Huijbregts uitgescholden en aangevallen op de fiets in Amsterdam

Gepubliceerd

op

Door

Marc-Marie Huijbregts is vanochtend aangevallen toen hij door Amsterdam fietste. De cabaretier is ongedeerd, maar wel geschrokken en ‘heel erg in de war’.

Vrouw slaat hem in gezicht

,,Ik ben heel erg in de war. Ik ben net aangevallen op de Herengracht”, vertelt Marc-Marie in een video op Instagram. ,,Ze kwamen ineens mijn kant op, dus ik rinkelde met mijn bel, zo van ‘ik rijd hier’. Stapt die vrouw uit en slaat mij keihard midden in mijn gezicht.”

Volgens Marc-Marie was het een oude vrouw, die hij dan ook niet terug wilde slaan. Haar man stapte even later ook uit en zei ‘ik duw je in het water’. Marc-Marie schrok van de reactie en vroeg of ze dronken waren, waarop de man zei: ‘homo dit en homo dat’. ,,Ik ben super geschrokken. Ik heb wel aangifte gedaan, je kan niet zomaar mensen aanvallen!”

Getuige

Hij heeft spijt dat hij niet meteen zijn telefoon erbij pakte om het te filmen. Wel was er een getuige bij. ,,Er was een heel lief meisje die het allemaal heeft gezien, die zei ook: ‘Dat is toch niet normaal!’ Maar ik ben vergeten haar nummer te noteren. Dus als zij kijkt, dan graag melden als getuige.” Die oproep plaatst hij ook op Twitter.

Lees verder

Nieuws

Caroline van der Plas erkent blunder: ‘Maarten van Rossem had gelijk’

Gepubliceerd

op

Door

Er is een einde gekomen aan de discussie tussen Caroline van der Plas en Maarten van Rossem. Caroline geeft toe dat ze een enorme blunder heeft gemaakt. ,,Maarten had gewoon gelijk.”

Onzin verspreiden

Caroline vertelde woensdag in Humberto dat zij het flauw vond dat het moment waarop ze Maarten corrigeerde in De Slimste Mens uit de uitzending was gehaald. Na een vraag over D-day, zei Maarten dat het niet duidelijk is waar de D voor staat. Caroline was het daar niet mee eens en zei dat zij wél weet waar de letter voor staat. ,,Die D staat voor decision. Het is decision day.”

Volgens Maarten is dat niet waar, maar Caroline bleef voet bij stuk houden. Ze zei dan ook dat het fragment uit de uitzending was gehaald omdat het beschadigend zou zijn voor zijn imago. Woorden die Maarten niet kan waarderen, want donderdag haalde hij flink uit. ,,Ze heeft gewoon ongelijk. Waarom heeft die Caroline dat niet zelf even opgezocht, voor zij onzin ging verspreiden?”, zei hij tegen Shownieuws.

Caroline in bescherming genomen

Volgens de eindredactie van De Slimste Mens hebben ze juist Caroline in bescherming genomen door het fragment eruit te knippen. En nu weet Caroline het eindelijk zelf ook: ze had ongelijk. ,,Ik had het na de uitzending opgezocht en ik zag decision day. Maar ik las veel te snel ergens overheen en trok gelijk een conclusie”, geeft Caroline toe aan Shownieuws.

,,Ik vind het heel vervelend dat ik de indruk heb gewekt dat ik boos was of dat ze het expres hadden gedaan. Ik vind dan ook dat ik zo sportief moet zijn om het toe te geven: Maarten had gewoon gelijk.”

Lees verder

Trending