Contacteer ons

Algemeen

Door deze foto’s van Iris Hond snappen we Marco Borsato wel!

Gepubliceerd

op

Dat Marco Borsato een misstap heeft gemaakt toen zijn carrière in een dip zat weten we. Dit was met de oogverblindende iris Hond. De inmiddels 32-jarige pianiste was destijds rond de 20. Ze heeft aangegeven altijd al op oudere mannen te vallen dus de keus was makkelijk toen ze in contact kwamen. Marco had destijds veel te verduren aangezien zijn bedrijf failliet was gegaan. Er zijn geruchten dat hij het niet bij deze jonge brunette heeft gelaten maar dat is nooit bevestigd.

Iris Hond is beeldschoon

En Marco heeft blijkbaar gedacht, als ik het doe dan doe ik het ook goed. De pianiste is namelijk niet de minst aantrekkelijke vrouw waar je dan voor zou kunnen gaan:

View this post on Instagram

Ineens zit het er dan op! Gisteren was de laatste uitzending van ‘Iris en de 12 dates’. 💛 Wat ben ik dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken. Een reis waar alles in zat, waardoor ik mijzelf op verschillende manieren beter heb leren kennen. Ik heb mezelf gedurende deze weken helemaal open durven te stellen. Het team, Lennart, en mijn dates hebben mij het vertrouwen gegeven om samen de liefde te willen onderzoeken. En ondanks dat ik deze avontuurlijke reis niet heb kunnen verzegelen met een liefdesrelatie met een man, kan ik het cliché helemaal beamen; je moet eerst van jezelf houden en dat ben ik vol overtuiging gaan doen. Meer dan ooit word ik overspoeld met lieve berichten. Berichten waarin jullie ervaringen en emoties met mij delen. Blijf dit alsjeblieft doen. Deze inspireren mij nieuwe muziek te schrijven. Ik vind het zo mooi om vooral van veel vrouwenlijke kijkers terug te horen dat ik jullie heb mogen inspireren door de gesprekken die ik met Lennart heb gevoerd over het veelomvattende thema; liefde! Wat ik vooral heb geleerd is dat niet alles perfect hoeft te zijn om wel van te mogen genieten. Ik heb de controle leren loslaten. Veel meer dan ooit te voren heb ik het gevoel dat ik leef! En die ervaring is onbetaalbaar. Dank jullie wel voor jullie aandacht, tijd en openheid. Liefde is overal ❤ Iris . . . #iris12dates @linda @net5nl #liefde #daten #persoonlijkeontwikkeling #leven #loslaten #muziek @lennartklipp

A post shared by Iris Hond (@iris_hond) on

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

Koning Willem-Alexander de straat niet meer op na doodsbedreigingen

Gepubliceerd

op

Door

Gistermiddag vond een rechtszaak plaats tegen een man die onze koning Willem en Mark Rutte meermaals bedreigt heeft met de dood.
Het betreft een vijftig jarige man uit Nijmegen. De man is al geruime tijd actief bezig onze koning te bedreigen en heeft hem zelfs uitgemaakt voor ‘illegale pedofiel’. Echter bleven de bedreigingen niet alleen bij zijn woonplaats. Ook in Den Haag was de koning niet veilig. “Nu is het jouw tijd. Jij fietst nooit meer door Den Haag vanaf maandag. Dus doe verstandig en geef je aan”, is een van de bedreigingen van de man.
Echter is Willem niet de enige die te maken krijgt met de vervelende en enge bedreigingen van de Nijmeegse man. Ook Mark Rutte krijgt een hele hoop bedreigingen op zijn deurmat. “Rutte is voor maandagochtend honderd procent dood. En niemand wordt ervoor veroordeeld”, luidde zijn bedreiging.

Het is niet de eerste keer dat ons koningshuid te maken krijgt met dit soort bedreigingen. Eind april was prinses Amalia slachtoffer van doodsbedreigingen, deze kwamen van ex militair Wouter G. Hij bedreigde haar voornamelijk online, via Instagram.
Naast dat Wouter G erg veel haat spuwde bedreigde hij Amalia ook regelmatig met de dood. De ex-militair hield het overigens niet alleen bij prinses Amalia. Ook een goede schoolvriend van de 16-jarige prinses zou bedreigd zijn. “Ik denk dat ik een slachtoffertje ga maken. Je weet al wie”, is één van de berichten die hij ontving.

Lees verder

Algemeen

Toch een heftige breuk in relatie André Hazes en Monique Westenberg

Gepubliceerd

op

Door

Monique Westenberg en André Hazes zijn niet weg te denken uit de media. Geen enkele relatie krijgt zo veel aandacht als die van hun. Na een breuk zijn de twee inmiddels weer een tijdje bij elkaar. Over een huwelijk is voorlopig echter nog geen sprake. André heeft namelijk het gevoel dat hij eerst nog wat goed moet maken.

André laat weten dat hij zeker wel met Monique wil trouwen in de toekomst. Maar hij zou graag eerst een tweede kindje met haar krijgen. Ook heeft André het gevoel dat hij nog altijd enorm veel goed te maken heeft.

Monique Westenberg en André Hazes zijn niet weg te denken uit de media. Geen enkele relatie krijgt zo veel aandacht als die van hun. Na een breuk zijn de twee inmiddels weer een tijdje bij elkaar. Over een huwelijk is voorlopig echter nog geen sprake. André heeft namelijk het gevoel dat hij eerst nog wat goed moet maken.

André laat weten dat hij zeker wel met Monique wil trouwen in de toekomst. Maar hij zou graag eerst een tweede kindje met haar krijgen. Ook heeft André het gevoel dat hij nog altijd enorm veel goed te maken heeft.

“Ik heb best nog wel wat goed te maken. Ik denk dat ik mezelf eerst wat moet bewijzen”, zegt hij. Daarmee doelt André naar alle waarschijnlijkheid voor het feit dat hij Monique korte tijd verliet voor zijn ex Bridget Maasland.

Ondanks dat hij Monique zo gemakkelijk aan de kant schoof voor Bridget is de zanger er nu zeker van dat hij met Monique samen wil blijven. Hij zal zo’n fout dan ook niet weer maken.  “Als ik wil trouwen met iemand, is het met haar”, zegt hij stellig.

Lees verder

Algemeen

‘Hele showbizz weet dat Marco Borsato vieze dingen met Maan deed’

Gepubliceerd

op

Door

De onthulling van Henny Huisman dat zijn ontdekking Marco Borsato ook een affaire heeft gehad met Maan de Steenwinkel deed in de showbizzwereld geen wenkbrauwen fronzen. Daar wist iedereen er al lang van, zegt ‘een zeer bekende shwbizzcollega die dit wil vertellen op voorwaarde van strikte anonimiteit’ in weekblad Story. De angst voor het uitlekken van dit soort affaires zorgt er volgens deze deskundige bron voor dat Marco maar niet uit zijn burn-out wil geraken.

Het gaat echt niet goed met Marco, zegt de ingewijde. “Marco zit zó diep in die burn-out, die in mijn ogen overigens een depressie is, dat hij nauwelijks nog enig perspectief ziet. Hij heeft zelfs aan de mensen om zich heen laten weten dat hij nooit meer wil werken. Daarbij zit hij continu in de stress dat er nog veel meer naar buiten gaat komen.”

Het begon eind vorig jaar allemaal met het uitlekken van de affaire met Iris Hond. Waar Privé toen stelde dat de affaire pas recentelijk is geëindigd, beweerde Marco dat het iets van tien jaar geleden was.

Onzin, zegt ook de bron van Story. “Dat met die Iris Hond heeft bijvoorbeeld veel langer geduurd dan tot nu toe bekend is geworden. Tot veel korter terug, bedoel ik. Dat van die tien jaar terug is niet waar.”

En dat met Maan is ook allemaal gebeurd, dat weet iedereen in het vak. En zo zijn er nog veel meer dames voorbijgekomen.”

Momenteel is Borsato te zien als coach in The Voice Kids. Volgende week vrijdag, op 5 juni, is de finale. Het is onduidelijk of de zanger daarin zijn opwachting maakt.

Bron: Mediacourant Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Trending