Contacteer ons

Algemeen

Flinke kritiek op Bridget Maasland na Hazes-reactie

Gepubliceerd

op

Een reactie van Bridget Maasland op de dag dat André Hazes 69 jaar zou zijn geworden, schiet bij sommige volgers in het verkeerde keelgat. Dat is te zien op social media.
Rachel, de weduwe van André Hazes, en hun kinderen Roxeanne en André staan op social media stil bij de verjaardag van de legendarische volkszanger, die op 23 september 2004 overleed. Roxeanne deelt een oude video waarin André senior haar als kind vragen stelt over hun vakantie. “Van alle interviews die ik ooit heb gedaan, blijft dit de mooiste”, schrijft de zangeres erbij.
Opvallend is wel dat zowel Monique, de vriendin van André, als zijn ex Bridget Maasland onder de post van Rox reageren. “Zo fijn dat je deze beelden nog hebt… ❤”, reageert Monique en Bridget reageert met twee hartjes op de post van Rox. Sommige volgers vallen Bridget aan vanwege haar reactie en schrijven: “Goh, jij denkt bij jezelf Monique heeft weer contact met Rox, laat ik haar nu ook maar een reactie geven.” Een ander: “Ja, ze moet ook van zich laten horen, heeft een bord voor haar hoofd.” Ook is wel opmerkelijk dat Rachel reageert op de post van haar dochter met een hartje, terwijl de band tussen moeder en dochter momenteel allesbehalve goed is te noemen.
André herdenkt zijn vader op Instagram met een bijzondere gezinsfoto van vroeger. “Gefeliciteerd Senior”, schrijft hij erbij.

View this post on Instagram

Gefeliciteerd Senior!🤴🏻

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

En Rachel schrijft in een emotionele post over het grote gemis: “Nog 1 keer jouw heerlijke lach. Nog 1 keer jouw mooie stem. Nog 1 keer die vuist op tafel en nog 1 keer die rugdekking…Schat, ik zou alles willen geven om je hier weer bij mij te hebben… Wat mis ik je… Toch weet ik dat wij elkaar ooit weer gaan zien en dan zeggen we tegen elkaar dat onvoorwaardelijk echt bestaat… Hou van jou lieverd… Neem lekker een neut samen met mama en alle andere dierbaren… Doe ik het hier mop…#altijdmijnnummer1 #vooraltijdmijngroteliefde ❤❤❤”. Onder deze post reageert Bridget, die nog altijd goed contact heeft met haar ex-schoonmoeder, ook met twee hartjes.

De volkszanger overleed in 2004 op 53-jarige leeftijd aan een hartinfarct.

Bron: Shownieuws Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

Koning Willem-Alexander de straat niet meer op na doodsbedreigingen

Gepubliceerd

op

Door

Gistermiddag vond een rechtszaak plaats tegen een man die onze koning Willem en Mark Rutte meermaals bedreigt heeft met de dood.
Het betreft een vijftig jarige man uit Nijmegen. De man is al geruime tijd actief bezig onze koning te bedreigen en heeft hem zelfs uitgemaakt voor ‘illegale pedofiel’. Echter bleven de bedreigingen niet alleen bij zijn woonplaats. Ook in Den Haag was de koning niet veilig. “Nu is het jouw tijd. Jij fietst nooit meer door Den Haag vanaf maandag. Dus doe verstandig en geef je aan”, is een van de bedreigingen van de man.
Echter is Willem niet de enige die te maken krijgt met de vervelende en enge bedreigingen van de Nijmeegse man. Ook Mark Rutte krijgt een hele hoop bedreigingen op zijn deurmat. “Rutte is voor maandagochtend honderd procent dood. En niemand wordt ervoor veroordeeld”, luidde zijn bedreiging.

Het is niet de eerste keer dat ons koningshuid te maken krijgt met dit soort bedreigingen. Eind april was prinses Amalia slachtoffer van doodsbedreigingen, deze kwamen van ex militair Wouter G. Hij bedreigde haar voornamelijk online, via Instagram.
Naast dat Wouter G erg veel haat spuwde bedreigde hij Amalia ook regelmatig met de dood. De ex-militair hield het overigens niet alleen bij prinses Amalia. Ook een goede schoolvriend van de 16-jarige prinses zou bedreigd zijn. “Ik denk dat ik een slachtoffertje ga maken. Je weet al wie”, is één van de berichten die hij ontving.

Lees verder

Algemeen

Toch een heftige breuk in relatie André Hazes en Monique Westenberg

Gepubliceerd

op

Door

Monique Westenberg en André Hazes zijn niet weg te denken uit de media. Geen enkele relatie krijgt zo veel aandacht als die van hun. Na een breuk zijn de twee inmiddels weer een tijdje bij elkaar. Over een huwelijk is voorlopig echter nog geen sprake. André heeft namelijk het gevoel dat hij eerst nog wat goed moet maken.

André laat weten dat hij zeker wel met Monique wil trouwen in de toekomst. Maar hij zou graag eerst een tweede kindje met haar krijgen. Ook heeft André het gevoel dat hij nog altijd enorm veel goed te maken heeft.

Monique Westenberg en André Hazes zijn niet weg te denken uit de media. Geen enkele relatie krijgt zo veel aandacht als die van hun. Na een breuk zijn de twee inmiddels weer een tijdje bij elkaar. Over een huwelijk is voorlopig echter nog geen sprake. André heeft namelijk het gevoel dat hij eerst nog wat goed moet maken.

André laat weten dat hij zeker wel met Monique wil trouwen in de toekomst. Maar hij zou graag eerst een tweede kindje met haar krijgen. Ook heeft André het gevoel dat hij nog altijd enorm veel goed te maken heeft.

“Ik heb best nog wel wat goed te maken. Ik denk dat ik mezelf eerst wat moet bewijzen”, zegt hij. Daarmee doelt André naar alle waarschijnlijkheid voor het feit dat hij Monique korte tijd verliet voor zijn ex Bridget Maasland.

Ondanks dat hij Monique zo gemakkelijk aan de kant schoof voor Bridget is de zanger er nu zeker van dat hij met Monique samen wil blijven. Hij zal zo’n fout dan ook niet weer maken.  “Als ik wil trouwen met iemand, is het met haar”, zegt hij stellig.

Lees verder

Algemeen

‘Hele showbizz weet dat Marco Borsato vieze dingen met Maan deed’

Gepubliceerd

op

Door

De onthulling van Henny Huisman dat zijn ontdekking Marco Borsato ook een affaire heeft gehad met Maan de Steenwinkel deed in de showbizzwereld geen wenkbrauwen fronzen. Daar wist iedereen er al lang van, zegt ‘een zeer bekende shwbizzcollega die dit wil vertellen op voorwaarde van strikte anonimiteit’ in weekblad Story. De angst voor het uitlekken van dit soort affaires zorgt er volgens deze deskundige bron voor dat Marco maar niet uit zijn burn-out wil geraken.

Het gaat echt niet goed met Marco, zegt de ingewijde. “Marco zit zó diep in die burn-out, die in mijn ogen overigens een depressie is, dat hij nauwelijks nog enig perspectief ziet. Hij heeft zelfs aan de mensen om zich heen laten weten dat hij nooit meer wil werken. Daarbij zit hij continu in de stress dat er nog veel meer naar buiten gaat komen.”

Het begon eind vorig jaar allemaal met het uitlekken van de affaire met Iris Hond. Waar Privé toen stelde dat de affaire pas recentelijk is geëindigd, beweerde Marco dat het iets van tien jaar geleden was.

Onzin, zegt ook de bron van Story. “Dat met die Iris Hond heeft bijvoorbeeld veel langer geduurd dan tot nu toe bekend is geworden. Tot veel korter terug, bedoel ik. Dat van die tien jaar terug is niet waar.”

En dat met Maan is ook allemaal gebeurd, dat weet iedereen in het vak. En zo zijn er nog veel meer dames voorbijgekomen.”

Momenteel is Borsato te zien als coach in The Voice Kids. Volgende week vrijdag, op 5 juni, is de finale. Het is onduidelijk of de zanger daarin zijn opwachting maakt.

Bron: Mediacourant Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Trending