Contacteer ons

Algemeen

Moeder van André Hazes ligt onder vuur: “Je moet je schamen, Rachel Hazes!

Gepubliceerd

op

Met haar zoon André Hazes heeft Rachel Hazes de plooien gladgestreken, maar nu lijkt de relatie met haar dochter Roxeanne verzuurd te zijn. TV Familie schrijft dat Rachel dat onlangs op een pijnlijke manier liet blijken, en dat haar in Nederland niet in dank wordt afgenomen.
Op Moederdag postte Rachel Hazes foto’s van de mensen die haar dierbaar zijn: “Mijn kostbaarste bezit”, schreef ze erbij. Op de foto’s: onder andere haar zoon André Hazes en de kinderen van Rachels nieuwe vriend Mike. Maar van haar schoondochter Monique en kleinzoon Dreetje was geen spoor te bekennen, ook niet van haar dochter Roxeanne en haar gezin.

Daar wordt in Nederland heel bitsig op gereageerd. Volgens TV Familie krijgt Rachel verwijten naar het hoofd gesmeten als: “Je eigen bloedverwanten vertrappelen, je moet je schamen, Rachel! Als ik jouw dochter was, moest ik jou nooit meer zien!” “Heel erg dat Rachel haar dochter vergeet die altijd voor haar klaarstond.”

“Rachel, wat zul jij spijt en verdriet gaan voelen als jij niet een gesprek met je dochter aangaat. Kwaad zijn op je kind is menselijk, maar kwaad blíjven op je kind… Dat is duivels”, zegt iemand ook. En: “Nu het weer goed is met André kan Roxeanne barsten. Dat is geen moeder. Rachel moet zich de ogen uit haar kop schamen. Wat een misselijke vrouw!”

Dat Rachel nog altijd bevriend is met Bridget Maasland, met wie André recent een affaire beleefde, is veel Nederlanders ook een doorn in het oog. “Ze doet dit om Monique te pesten”, klinkt het. “Rachel is een wolf in schaapskleren!” En: “Ik noem haar altijd de Rochel, met een ‘o’, dus. Dat past veel beter bij haar.”

Rachel zelf reageerde op de negatieve reacties met een duidelijke boodschap. “Lieve mensen, geniet van deze mooie dag en hou lekker het commentaar voor je… wordt namelijk niet om gevraagd”, liet ze weten op Instagram.

Bron: Showbizz24.be Beeld: Youtube, instagram

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

Verschrikkelijk wat er is gebeurd met Marco Borsato: “Marco is opgenomen in het ziekenhuis”

Gepubliceerd

op

Door

Marco Borsato heeft een vreselijk moment achter de rug. De zanger werd ook meteen opgenomen in het ziekenhuis.
In ‘30 Minuten Rauw’, een podcast van de Nederlandse radiopresentator Ruud de Wild, vertelt Marco Borsato wat er aan de hand is. “Ik heb heel veel geluk gehad”, legt de zanger uit.

Vlak voor Marco het podium in de Ahoy wilde betreden liep het fout. “Mijn oog trilde een beetje en mijn zicht viel een beetje weg. Ik dacht als ik wat suiker neem, dan gaat het goed. Ik ontdekte dat als ik één oog bedekte, dan zag ik helder. Iets in mijn hoofd maakte van die twee plaatjes niet één plaatje meer.”

Marco nam het zekere voor het onzekere en liet zich naar het ziekenhuis brengen. “Ik lag binnen de tien minuten onder de MRI, en daar zeiden ze: ‘We zien dat u een TIA heeft gehad.” Dat is een lichte beroerte.

Ziekenhuis
Marco wilde niet in het ziekenhuis blijven. “Er staan in Ahoy tienduizend mensen en daar kan ik niet zomaar even niet zijn”, zei ik. “Maar toen ik volledig mijn zicht verloor, wist ik dat het klaar was. Dus de dokter zei: bij deze bent u opgenomen.”

“Voor mij is dat een waarschuwing geweest”, bedenkt hij zich. “Ik besefte: als dit langer had geduurd, of als het iets met mijn spraak was geweest, dan was het klaar geweest. Dat ik nog altijd liedjes kan maken, zie ik als een cadeau.”

Bron: Showbizz24.be Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Algemeen

“Marco Borsato heeft mijn leven verwoest, dit is één grote nachtmerrie voor mij’

Gepubliceerd

op

Door

Er zijn geruchten dat Marco Borsato zijn vrouw Leontine verschillende keren bedrogen heeft. Maar is dat wel waar?
Bij RTL Boulevard trok men op onderzoek. Ze kwamen tot bij een vrouw met wie Marco op zijn beurt Leontine bedrogen zou hebben.

De vrouw wil niet spreken met de media, de vriendengroep wel. Zij konden bevestigen dat het om die vrouw ging. Via hen hebben ze contact gekregen met de ex-man van de vrouw.

Marco Borsato is een notoire vreemdganger”, zegt hij. “Het is iemand die vele levens beschadigt en het mijne zelfs heeft verwoest, alsook dat van Melanie (fictieve naam, nvdr).”

Nachtmerrie
“Het was geen uit de hand gelopen ongelukje, het is een relatie geweest zoals hij die een aantal keer had tijdens zijn huwelijk. Marco ging gewoon door met die relatie terwijl hij goed wist dat het mij kwetste. Wat mij betreft werd zo ook Melanie haar privacy in gevaar gebracht.”

“Mijn ex is een lieve, naïeve soms wat gevoelige vrouw met een goed hart. Ze is het slachtoffer geworden van zijn grenzeloze hebzucht. Hij wist heel goed welke gevolgen deze relatie zou hebben voor zijn huwelijk, maar hij heeft zich ergens ontastbaar gevoeld. Nu is alles kapot en er zijn alleen maar verliezers. Ik ben in een nachtmerrie verzeild geraakt.”

Bron: Showbizz24.be Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Algemeen

Marco Borsato neemt drastische beslissing na scheiding Leontine

Gepubliceerd

op

Door

Marco Borsato en echtgenote Leontine kondigden eerder dit jaar aan dat ze zouden scheiden. Hij heeft nu een buitengewone aankoop gedaan.
Na de aankondiging van hun scheiding, beslisten Marco Borsato en Leontine dat zij en de kinderen in het ouderlijk huis zouden blijven.

Terwijl Leontine, Luca, Senna en Jada in de villa in Blaricum bleven, trok Marco in bij zijn moeder Mary in het dorpje Stompetoren. Nu meldt AD dat Marco niet langer bij zijn moeder zal inwonen.

Hij kocht namelijk een penthouse van 1,1 miljoen euro. Dat bevindt zich in zijn geboortestad Alkmaar.

Bron: Showbizz24.be Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Trending