Contacteer ons

Algemeen

Dit is het vermogen van Wilfred Genee

Gepubliceerd

op

Wilfred Genee ligt behoorlijk onder het vuur. Collega’s noemden hem zelfs ‘NSB’er’ vanwege zijn optreden tijdens het racismedebat in Veronica Inside. Bekendeburen zocht uit of Wilfred financieel afhankelijk is en gewoon kan opstappen als hij dat zou willen. 

Drie bedrijven

Bekendeburen heeft ontdekt dat Genee drie bedrijven heeft die alledrie op zijn huisadres in Soest zijn gevestigd. Het gaat om: Day 360 B.V., Vullen of Voeden en Genee MP B.V. Doelstelling van het eerste bedrijf is: het verlenen van adviezen op het gebied van marketing en communicatie. Het eigen vermogen bedraagt 120.000 euro, terwijl dat in 2017 nog maar ruim 16.000 euro bedroeg. Een mooie groei dus.

Het tweede bedrijf, Vullen of Voeden, is de uitgeverij van Genee en zijn vrouw met als doelstelling: het verlenen van adviezen op het gebied van voeding. Het eigen vermogen bedraagt bijna 203.000 euro en op de bank stond, volgens cijfers van de Kamer van Koophandel, een bedrag van iets minder dan 213.500 euro.

Tot slot is er nog het bedrijf Genee MP. B.V. De doelstelling van dat bedrijf is ‘het ontwikkelen en produceren van visuele producties, het doen van presentaties en het schrijven van artikelen en columns’. Het is het meest succesvolle bedrijf, want het vermogen is 1.5 miljoen euro!

Panden

Naast deze bedrijven is Genee ook nog eigenaar van een woonboerderij in Soest. De woning kocht hij in 2016 voor 1.185.000 euro en inmiddels zal de waarde flink gestegen zijn. Daarnaast heeft hij nog twee appartementen in Amsterdam waarvan hij er volgens Bekendeburen één verhuurt voor een bedrag van 1.295 euro per maand.

Al met al blijkt Genee goed te zijn voor minstens 2.5 miljoen euro. Niet echt een loonslaaf dus.

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

Live: Relschoppers breken supermarkt totaal af!

Gepubliceerd

op

Door

Afgelopen dagen was het goed mis. Op verschillende plekken in Nederland waren demonstraties aan de gang die uitliepen tot grote rellen. De politie had moeite de relschoppers onder controle te krijgen.
Je kunt de beelden van de verwoeste supermarkt hieronder zien:


Er braken relschoppers binnen in een supermarkt, op het Centraal station van Eindhoven. Ze hebben deze supermarkt flink beschadigd en geplunderd. Niet alleen de supermarkt moest het ontgelden. Ook in de rest van het Centraal station is flink huisgehouden.

Jumbo Supermarkt
In de Jumbo Supermarkt op het Centraal station van Eindhoven hebben relschoppers met winkelwagentjes de ruiten ingeslagen. De relschoppers zijn vervolgens de supermarkt binnengedrongen en hebben deze geplunderd. De supermarkt is compleet verwoest, overal ligt glas, puin en etenswaren.

Rellen
De rellen begonnen gistermiddag op het 18 Septemberplein, maar verplaatsten zich al gauw richting het Centraal station. Ook de fietsenstalling op het station is verwoest. Verschillende fietsen zijn gestolen en beschadigd geraakt tijdens de rellen. De relschoppers gebruikten deze fietsen als barricade tegen de Mobiele Eenheid.

Eerder op de middag riepen gemeente en politie al op weg te blijven uit Eindhoven en ook niet naar Eindhoven Centraal te komen. De gemeente heeft een noodbevel ingesteld.

Lees verder

Algemeen

Prinses Eloise van Oranje in extreem kort jurkje!

Gepubliceerd

op

Door

Eloise Sophie Beatrix Laurence gravin van Oranje-Nassau, jonkvrouw van Amsberg, in de media ook wel vaak simpelweg Eloise van Oranje genoemd, is het oudste kind van prins Constantijn en prinses Laurentien en het eerste kleinkind van prinses Beatrix. Zij is het enige kleinkind dat Prins Claus heeft meegemaakt.

Eloise is de vijfde in de lijn van de troonopvolging. Haar officiële aanschrijftitel is Hooggeboren Vrouwe. Ondanks het feit dat haar vader prins is, is zij geen prinses, maar gravin. Dit is bij het huwelijk van haar ouders besloten om het aantal prinsen en prinsessen beperkt te houden.

Te kort rokje van Eloise van Oranje?

Het afgelopen jaar is de prinses veel in de picture verschenen. Met name dankzij haar vele foto’s op Instagram werd Eloise ineens een bekende Nederlander. En dus vinden heel heel volgers ook wat van haar ‘korte’ jurkje die ze vannacht droeg:

Lees verder

Algemeen

Gaat Rutte 2 februari de avondklok verlengen?

Gepubliceerd

op

Door

Lilianne Ploumen wil van premier Rutte weten hoe het kabinet van de avondklok „af wil komen”. Rutte laat weten dat het kabinet 2 februari terugkomt bij de Kamer met informatie over wat er gaat gebeuren met de huidige lockdownmaatregelen die tot 9 februari gelden. De avondklok zou dan ook onderwerp van gesprek zijn.

Als het kabinet de avondklok wil verlengen, moet de Tweede Kamer op 2 februari nogmaals instemmen. Rutte herhaalt dat het de eerste maatregel is waar hij vanaf wil. Het heropenen van de scholen heeft voor Rutte ook de prioriteit. Die sluiting noemt hij „misschien nog wel erger” dan de avondklok.

Rob Jetten (D66) wil weten of de reisbeperking niet voldoende is. Volgens Rutte is het effect van het vliegverbod beperkt en helpen ook meer dringende adviezen niet genoeg. Bovendien, stelt Rutte, zou nu stevig ingrijpen tot sneller versoepelen kunnen leiden. „Nu moet je er een klap op geven. Dat geeft je de kans dat er iets meer perspectief komt.”

Net zoals een groot deel van de Kamer wil Rutte ook meer doen om thuiswerken te handhaven, maar met de huidige wetgeving kunnen bedrijven niet zomaar gesloten worden. Ook is het kabinet niet in staat te bepalen wie wel en wie niet thuis kan werken.

Bron: NRC Beeld: Youtube

Lees verder

Trending