Contacteer ons

Algemeen

Grote zorgen om gezondheid Martien Meiland: “Ik weet gewoon dat het niet goed is, ik voel het”

Gepubliceerd

op

Leven als God in Frankrijk, luidt het bekende gezegde. Maar dat geldt blijkbaar niet voor Martien Meiland (58), wiens fratsen wekelijks te volgen zijn in ‘Chateau Meiland’ op VIJF. Zijn nieuwe bestaan als kasteelheer lijkt hem namelijk geen goed te doen: uit de nieuwste uitzending van de realityreeks, die maandag in Nederland werd uitgezonden, blijkt dat Martien met gezondheidsproblemen kampt. Dat zorgt voor grote ongerustheid binnen de familie.

Het was Martien zelf die zijn gezondheidsklachten aankaartte. Aanvankelijk begon het met een ellendige nacht met pijn op de borst, maar de klachten verdwenen niet en staken na een paar dagen zelfs overdag de kop op. “Ik ben niet benauwd, maar ik weet gewoon dat het niet goed is”, aldus Martien over zijn klachten. “Ik voel het, dat voel je.”

Leeg chateau voor Meilandjes: “Was corona vorig jaar gebeurd, waren wij nooit op tv”

De coronacrisis sloeg erg hard toe bij ‘Chateau Meiland’. Het gezin zag heel wat reservaties door de neus geboord, waardoor ze ook hun inkomsten zagen dalen en er naar oplossingen moest worden gezocht. Zo werd er voortaan een pak minder gestookt in het kasteel om de verwarmingskosten te drukken. Vermoedelijk eisen de koude en de vochtigheid nu hun tol op Martiens lichaam. Vanwege de uitbraak van het virus was de huisarts ook enkel beschikbaar voor spoedgevallen.

Corona?

Dochter Montana maakt zich ernstige zorgen. “Hij kan toch corona hebben?”, vraagt zij zich af. Maar volgens haar zus Maxime “gaat het misschien gewoon om een longinfectie”. Ze besluiten op het internet wat speurwerk te verrichten en mopperen dat Martien misschien wel getroffen werd door een hartziekte.

Martien slaat in paniek en gaat meteen van het ergste uit. Hij vindt de tijd zelfs al rijp om stil te staan bij zijn begrafenis: er zullen vele vaten wijn vloeien en Edsilia Rombley mag er haar nummer ‘Hemel & Aarde’ komen zingen. “En iedereen moet een zwart gaasje voor”, zegt Martien. “Anders ben je niet welkom.”

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

Live: Relschoppers breken supermarkt totaal af!

Gepubliceerd

op

Door

Afgelopen dagen was het goed mis. Op verschillende plekken in Nederland waren demonstraties aan de gang die uitliepen tot grote rellen. De politie had moeite de relschoppers onder controle te krijgen.
Je kunt de beelden van de verwoeste supermarkt hieronder zien:


Er braken relschoppers binnen in een supermarkt, op het Centraal station van Eindhoven. Ze hebben deze supermarkt flink beschadigd en geplunderd. Niet alleen de supermarkt moest het ontgelden. Ook in de rest van het Centraal station is flink huisgehouden.

Jumbo Supermarkt
In de Jumbo Supermarkt op het Centraal station van Eindhoven hebben relschoppers met winkelwagentjes de ruiten ingeslagen. De relschoppers zijn vervolgens de supermarkt binnengedrongen en hebben deze geplunderd. De supermarkt is compleet verwoest, overal ligt glas, puin en etenswaren.

Rellen
De rellen begonnen gistermiddag op het 18 Septemberplein, maar verplaatsten zich al gauw richting het Centraal station. Ook de fietsenstalling op het station is verwoest. Verschillende fietsen zijn gestolen en beschadigd geraakt tijdens de rellen. De relschoppers gebruikten deze fietsen als barricade tegen de Mobiele Eenheid.

Eerder op de middag riepen gemeente en politie al op weg te blijven uit Eindhoven en ook niet naar Eindhoven Centraal te komen. De gemeente heeft een noodbevel ingesteld.

Lees verder

Algemeen

Prinses Eloise van Oranje in extreem kort jurkje!

Gepubliceerd

op

Door

Eloise Sophie Beatrix Laurence gravin van Oranje-Nassau, jonkvrouw van Amsberg, in de media ook wel vaak simpelweg Eloise van Oranje genoemd, is het oudste kind van prins Constantijn en prinses Laurentien en het eerste kleinkind van prinses Beatrix. Zij is het enige kleinkind dat Prins Claus heeft meegemaakt.

Eloise is de vijfde in de lijn van de troonopvolging. Haar officiële aanschrijftitel is Hooggeboren Vrouwe. Ondanks het feit dat haar vader prins is, is zij geen prinses, maar gravin. Dit is bij het huwelijk van haar ouders besloten om het aantal prinsen en prinsessen beperkt te houden.

Te kort rokje van Eloise van Oranje?

Het afgelopen jaar is de prinses veel in de picture verschenen. Met name dankzij haar vele foto’s op Instagram werd Eloise ineens een bekende Nederlander. En dus vinden heel heel volgers ook wat van haar ‘korte’ jurkje die ze vannacht droeg:

Lees verder

Algemeen

Gaat Rutte 2 februari de avondklok verlengen?

Gepubliceerd

op

Door

Lilianne Ploumen wil van premier Rutte weten hoe het kabinet van de avondklok „af wil komen”. Rutte laat weten dat het kabinet 2 februari terugkomt bij de Kamer met informatie over wat er gaat gebeuren met de huidige lockdownmaatregelen die tot 9 februari gelden. De avondklok zou dan ook onderwerp van gesprek zijn.

Als het kabinet de avondklok wil verlengen, moet de Tweede Kamer op 2 februari nogmaals instemmen. Rutte herhaalt dat het de eerste maatregel is waar hij vanaf wil. Het heropenen van de scholen heeft voor Rutte ook de prioriteit. Die sluiting noemt hij „misschien nog wel erger” dan de avondklok.

Rob Jetten (D66) wil weten of de reisbeperking niet voldoende is. Volgens Rutte is het effect van het vliegverbod beperkt en helpen ook meer dringende adviezen niet genoeg. Bovendien, stelt Rutte, zou nu stevig ingrijpen tot sneller versoepelen kunnen leiden. „Nu moet je er een klap op geven. Dat geeft je de kans dat er iets meer perspectief komt.”

Net zoals een groot deel van de Kamer wil Rutte ook meer doen om thuiswerken te handhaven, maar met de huidige wetgeving kunnen bedrijven niet zomaar gesloten worden. Ook is het kabinet niet in staat te bepalen wie wel en wie niet thuis kan werken.

Bron: NRC Beeld: Youtube

Lees verder

Trending