Contacteer ons

Algemeen

Eva Jinek afgrond ingestort: “Hier komt ze niet meer bovenop!”

Gepubliceerd

op

Eva Jinek is sinds een aantal weken weer begonnen met haar show. Op 20 september 2019 maakte zij bekend na 15 jaar publieke omroep per januari 2020 over te stappen naar RTL om afwisselend met Beau van Erven Dorens de late-night-talk show op RTL 4 te gaan presenteren. Ze tekende een exclusief contract voor vier jaar. Na een pauze van een aantal maanden mag ze weer beginnen. Maar de wisselende kijkcijfers waren destijds ook al reden voor onzekerheid. Hoewel de éérste aflevering vaak niet veel zegt over de toekomstige kijkcijfers, zijn deze wel opvallend. De blondine begon haar vorige seizoen namelijk met ruim een miljoen kijkers. Die wist in verloop van tijd nog weleens te halveren. Maar dit seizoen begint een stukje anders kunnen we wel stellen.

Slechte start voor Eva Jinek?

Volgens kijkonderzoek trok de presentatrice op RTL4 in haar eerste uitzending in totaal 690.000 kijkers. Je zou zeggen dat dat misschien door de vakantie komt, maar toch zijn er maar liefst élf programma’s die het beter hebben gedaan op diezelfde dag. Zelfs RTL Boulevard wist één plekje boven haar programma te eindigen op een elfde plek. Of de cijfers nog zullen aantrekken in de talkshowoorlog moet nog maar blijken de aankomende weken. Grote concurent ‘OP1’ eindigde destijds volgens kijkonderzoek met 925.000 kijkers op een achtste plek. Maandag 7 september heeft de blondine een nieuw laagterecord gehaald, een zwarte dag voor de nieuwslezeres. De teller kwam volgens kijkonderzoek namelijk niet boven de 400.000 kijkers. Dit is voor het eerst dat ze volledig buiten de top 25 is gevallen waarbij nummer 25 (BINNENSTEBUITEN) op 416.000 uitkwam. Maar er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering. Hoe heeft ze het bijvoorbeeld vorige week gedaan volgens de cijfers? Eva Jinek heeft de week daarvoor een prima week achter de rug wanneer we kijken naar het gemiddelde aantal kijkers in vergelijking tot voorgaande weken. Maandag tot en met woensdag weet ze iedere keer ergens tussen de twaalfde en veerteinde plek te eindigen. Maar donderdag van twee weken geleden was toch wel weer een behoorlijke dip met een gemiddeld aantal kijkers van 580.000. Hiermee kwam de presentatrice op de eenentwintigste plek te staan. Nog vijf plekjes naar beneden en ze zal buiten de top 25 van het kijkonderzoek vallen. Gelukkig wist ze donderdag de cijfers weer wat op te krikken naar 800.000 kijkers op de vrijdagavond. Dit was goed voor een tiende plek. De absolute topper was natuurlijk NPO1 waar de wedstrijd van Nederland tegen Polen te zien was van de Nations League.

View this post on Instagram

Eindelijk is het zover! #Jinek

A post shared by Eva Jinek (@evajinek) on

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

André Hazes onthult: ‘We hebben samen besloten te stoppen’

Gepubliceerd

op

Door

De zanger vertelt hoe de vork daadwerkelijk in zijn steel zit.
Het liefdesleven van André Hazes gaat niet altijd over rozen. Ondanks dat-ie sinds begin dit jaar weer gelukkig is met Monique Westenberg, staat zijn relatie met Bridget Maasland nog bij menigeen vers in het geheugen.

Toekomst

In Veronica Magazine vertelt de zanger openhartig over de breuk met de RTL Boulevard-presentatrice. Volgens hem waren de twee allesbehalve met de toekomst bezig, en genoten ze vooral van het hier en nu. “We hadden gewoon een leuke tijd. Ik was losgeslagen, lang leve de lol. Dat was wat ik toen nodig had.”

Gebroken hart

Maar waar hij na de breuk met Bridget al snel weer liefde bij zijn toen nog ex-geliefde Monique vond, leek de breuk bij Bridget veel harder te zijn aangekomen. Toch hoopt de zanger dat hij niet voor een gebroken hart bij de presentatrice heeft gezorgd.

“Ik zou dat heel spijtig vinden”, laat hij weten. Wel zou de breuk, die vlak na hun vakantie op Curaçao een feit was, volgens André een gezamenlijke beslissing zijn geweest.

“Bridget en ik hebben allebei onze dingetjes. Wij hebben een partner nodig die daarmee om kan gaan en die voor ons zorgt. Je moet niet twee mensen met dingetjes bij elkaar zetten.”

Vonk sloeg over op Curaçao

Echter zou de vakantie op Curaçao cruciaal zijn geweest voor André en Bridget. Niet lang na de verzoening met Monique bleek namelijk dat de vonk tussen hen twee oversloeg op Curaçao, terwijl André en Bridget toen nog een stel waren.

“André kwam kleine André halen op het strand; hij kwam aanlopen en er sloeg in één keer een vonk over. Ik schrok heel erg en dacht: wat is dit? Hij gaf me een kus op mijn mond, waarvan ik ook schrok. Later legde hij uit: ‘Ik kwam aangelopen en ik voelde een vonk.’ Dat hadden we dus allebei”, vertelde Monique eerder in een interview met BeauMonde.
Bron: Grazia Beeld: Instagram

Lees verder

Algemeen

Foto’s gelekt van een te intieme André Hazes met Nikkie Plessen

Gepubliceerd

op

Door

Een ooggetuige vertelt in het weekblad De Story dat hij André Hazes samen heeft gezien met Nikkie Plessen. Nikkie is een Nederlands modeontwerpster, actrice, presentatrice en model. “Ze waren die avond met een groep vrienden in deze club aanwezig. Ze vielen op door hun jolige gedrag. Op enig moment zag ik dat André en Nikkie elkaar zoenden, op een manier die onder goede vrienden te ver zou zijn gegaan…” Maar de foto’s zouden nu geplaatst worden in weekblad ‘Story’. De Story meldt nu ook dat het definitief uit is tussen André en Monique Westenberg. Dit zou de reden kunnen zijn!

André pist buiten de pot

André heeft zelf aangegeven dat hier niets van waar zou zijn maar nu er foto’s bekend gemaakt gaan worden zijn we toch wel benieuwd wat we hierop gaan zien!

Lees verder

Algemeen

Groeiende zorgen om Koningin Máxima: “Dit is er aan de hand?”

Gepubliceerd

op

Door

Een half jaar geleden meldde weekblad Story al dat er grote zorgen zouden zijn om de toestand van Koningin Maxima. Ze zou totaal uitgeput lijken. Geschreven wordt dat de koningin na een jarenlange sprankelende verschijning is verandert in een uitgebluste en ongelukkige verschijning.

Ze zou na het overlijden van haar zusje Inés een stapje terug hebben gedaan in haar werkzaamheden voor het Koninklijk huis. De maanden november en december zitten normaal gesproken stampvol. Er zouden een hoop inkomende bezoeken zijn afgezegd en ook veel uitnodigingen zouden zijn afgewezen. Ook het nieuws dat de koningin haar moeder de komende 4 maanden nog niet kan opzoeken vanwege de corona-maatregelen in Argentinië zal erg zwaar zijn.

Zorgen om Maxima wel terecht?

Januari is voornamelijk een rustige maand geweest voor de koning en koningin, maar het lijkt erop dat ze die trend in februari nog even hebben doorgezet. Ook schrijft Privé dat ze last zou hebben van schommelingen in haar gewicht. Maar wat dat betreft, daar heeft iedereen wel eens last van in de wintermaanden. Tijdens de coronacrisis lijkt onze koningin weer compleet op scherp te staan met haar vele bezoeken. Ook de video’s van het videobellen op Koningsdag zijn bijzonder goed in de smaak gevallen bij de Nederlanders!

Lees verder

Trending