Contacteer ons

Algemeen

Dionne Stax openhartig over ex

Gepubliceerd

op

Dionne Stax heeft weer te kampen met flink liefdesverdriet. Haar relatie met Sytse liep op de klippen nadat hij haar verliet voor zijn ex-vriendin. Een open wond voor Dionne, die na haar affaire met Humberto óók werd ingeruild voor ‘de ex’. Dionne had alle hoop op een succesvolle relatie met haar Sytse en was gek op hem: ,,We hebben het zo fijn samen…”

De breuk

De reden achter de breuk is volgens een insider het ‘egocentrische karakter’ van Dionne. Haar toenmalige vriend Sytse wilde absoluut niet in de pers verschijnen, maar Dionne gaf hier geen gehoor aan. Zij verklapte hun relatie op de radio en binnen de kortste keren wist iedereen ervan af.

Sytse deed een wanhoopspoging om buiten de media te blijven: hij vroeg tevergeefs een foto- en publicatieverbod aan bij de rechter. Hier werden de eerste scheuren zichtbaar: ,,Het was alsof Sytse op dat moment afstand begon te nemen van Dionne.”

Ook vertelt de insider dat Sytse direct na hun breuk terugkeerde naar zijn ex-vriendin: ,,Uiteindelijk is hij om die reden weer alleen verder gegaan. Wat later is hij teruggekeerd bij zijn partner vóór Dionne.”

Zag Dionne het aankomen?

Het lijkt alsof Dionne met haar hoofd totaal in de wolken zweefde, terwijl haar partner hun breuk al aan het bekokstoven was. In een interview met de Nouveau begin dit jaar vertelde ze stapelverliefd over haar droomman:

,,Hij heeft veel humor, maakt het leven lichter en vangt me op als het even tegenzit. Bij hem weet ik gewoon: dit is veiligheid, dit is thuis voor mij.”

De presentatrice kon haar geluk niet op: ,,We hebben het zo fijn samen. Maar eigenlijk geniet ik al enorm van de meest onbenullige dagelijkse dingen. Samen boodschappen doen, samen koken. En dat ik dan ’s ochtends wakker word en we samen ontbijten, en alles bespreken wat ertoe doet.”

Bezette mannen

Had Dionne de benen moeten nemen toen ze erachter kwam dat ze wéér voor een bezette man was gevallen? De presentatrice raakte wederom terecht in een ingewikkelde liefdestriangel, die nu voor de tweede keer slecht is afgelopen voor haar. De insider vertelt aan Privé dat de totaal onverwachtse breuk Dionne enorm zwaar valt:

,,Voor de presentatrice kwam de breuk totaal onverwacht. Naar ik heb begrepen, heeft ze het er behoorlijk moeilijk mee.”

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

André Hazes onthult: ‘We hebben samen besloten te stoppen’

Gepubliceerd

op

Door

De zanger vertelt hoe de vork daadwerkelijk in zijn steel zit.
Het liefdesleven van André Hazes gaat niet altijd over rozen. Ondanks dat-ie sinds begin dit jaar weer gelukkig is met Monique Westenberg, staat zijn relatie met Bridget Maasland nog bij menigeen vers in het geheugen.

Toekomst

In Veronica Magazine vertelt de zanger openhartig over de breuk met de RTL Boulevard-presentatrice. Volgens hem waren de twee allesbehalve met de toekomst bezig, en genoten ze vooral van het hier en nu. “We hadden gewoon een leuke tijd. Ik was losgeslagen, lang leve de lol. Dat was wat ik toen nodig had.”

Gebroken hart

Maar waar hij na de breuk met Bridget al snel weer liefde bij zijn toen nog ex-geliefde Monique vond, leek de breuk bij Bridget veel harder te zijn aangekomen. Toch hoopt de zanger dat hij niet voor een gebroken hart bij de presentatrice heeft gezorgd.

“Ik zou dat heel spijtig vinden”, laat hij weten. Wel zou de breuk, die vlak na hun vakantie op Curaçao een feit was, volgens André een gezamenlijke beslissing zijn geweest.

“Bridget en ik hebben allebei onze dingetjes. Wij hebben een partner nodig die daarmee om kan gaan en die voor ons zorgt. Je moet niet twee mensen met dingetjes bij elkaar zetten.”

Vonk sloeg over op Curaçao

Echter zou de vakantie op Curaçao cruciaal zijn geweest voor André en Bridget. Niet lang na de verzoening met Monique bleek namelijk dat de vonk tussen hen twee oversloeg op Curaçao, terwijl André en Bridget toen nog een stel waren.

“André kwam kleine André halen op het strand; hij kwam aanlopen en er sloeg in één keer een vonk over. Ik schrok heel erg en dacht: wat is dit? Hij gaf me een kus op mijn mond, waarvan ik ook schrok. Later legde hij uit: ‘Ik kwam aangelopen en ik voelde een vonk.’ Dat hadden we dus allebei”, vertelde Monique eerder in een interview met BeauMonde.
Bron: Grazia Beeld: Instagram

Lees verder

Algemeen

Foto’s gelekt van een te intieme André Hazes met Nikkie Plessen

Gepubliceerd

op

Door

Een ooggetuige vertelt in het weekblad De Story dat hij André Hazes samen heeft gezien met Nikkie Plessen. Nikkie is een Nederlands modeontwerpster, actrice, presentatrice en model. “Ze waren die avond met een groep vrienden in deze club aanwezig. Ze vielen op door hun jolige gedrag. Op enig moment zag ik dat André en Nikkie elkaar zoenden, op een manier die onder goede vrienden te ver zou zijn gegaan…” Maar de foto’s zouden nu geplaatst worden in weekblad ‘Story’. De Story meldt nu ook dat het definitief uit is tussen André en Monique Westenberg. Dit zou de reden kunnen zijn!

André pist buiten de pot

André heeft zelf aangegeven dat hier niets van waar zou zijn maar nu er foto’s bekend gemaakt gaan worden zijn we toch wel benieuwd wat we hierop gaan zien!

Lees verder

Algemeen

Groeiende zorgen om Koningin Máxima: “Dit is er aan de hand?”

Gepubliceerd

op

Door

Een half jaar geleden meldde weekblad Story al dat er grote zorgen zouden zijn om de toestand van Koningin Maxima. Ze zou totaal uitgeput lijken. Geschreven wordt dat de koningin na een jarenlange sprankelende verschijning is verandert in een uitgebluste en ongelukkige verschijning.

Ze zou na het overlijden van haar zusje Inés een stapje terug hebben gedaan in haar werkzaamheden voor het Koninklijk huis. De maanden november en december zitten normaal gesproken stampvol. Er zouden een hoop inkomende bezoeken zijn afgezegd en ook veel uitnodigingen zouden zijn afgewezen. Ook het nieuws dat de koningin haar moeder de komende 4 maanden nog niet kan opzoeken vanwege de corona-maatregelen in Argentinië zal erg zwaar zijn.

Zorgen om Maxima wel terecht?

Januari is voornamelijk een rustige maand geweest voor de koning en koningin, maar het lijkt erop dat ze die trend in februari nog even hebben doorgezet. Ook schrijft Privé dat ze last zou hebben van schommelingen in haar gewicht. Maar wat dat betreft, daar heeft iedereen wel eens last van in de wintermaanden. Tijdens de coronacrisis lijkt onze koningin weer compleet op scherp te staan met haar vele bezoeken. Ook de video’s van het videobellen op Koningsdag zijn bijzonder goed in de smaak gevallen bij de Nederlanders!

Lees verder

Trending