Contacteer ons

Algemeen

Het gaat slecht met Dionne Stax: ‘Ik zag het al aankomen’

Gepubliceerd

op

Dionne Stax lijkt niet veel succes te hebben in haar liefdesleven. Hoe goed het ook gaat met haar carrière, zo slecht gaat het met “de mannen”. Een eerdere relatie met Humberto Tan liep al op te klippen doordat de presentator terug ging naar zijn vrouw/ex-vrouw. Maar dat zelfde verhaal heeft zich nu ook afgespeeld. Haar vriend Sytse, met wie ze behoorlijk lang een relatie heeft gehad, is terug bij zijn ex. Sytse had de relatie met de blonde nieuwslezeres altijd geheim willen houden. Dit omdat hij géén BN’er wilde zijn en de pers hier dus absoluut geen lucht van kon krijgen. Er lastig natuurlijk wanneer je je relatie niet open en bloot mag laten zien aan de wereld. En dat was dan ook iets té moeilijk voor de blondine.

Dionne Stax in zak en as

In een show van Radio 538 verklapte ze namelijk een vriend te hebben, al een jaar lang. Roddelbladen gaan dan uiteraard direct op onderzoek uit en kwamen al gauw op de naam Sytse. Een onbekende 36-jarige arts uit Amsterdam die ze in een kroeg zou ontmoet hebben. Privé zou een insider gesproken hebben die meer over de breuk van de relatie tussen de twee zou weten. Hij geeft het volgende aan: “ls het aan Sytse had gelegen, dan had Dionne met niemand over hun relatie gesproken en zeker niet in het openbaar op de radio. Nadat dat wel gebeurde, voelde Sytse zich vaak bekeken. Hij vond het vervelend om door wildvreemde mensen over zijn privéleven te worden aangesproken. Het was alsof Sytse op dat moment afstand begon te nemen van Dionne.”

Sytse zag het al aankomen

Zelf liet Dionne Stax het volgende weten in een eerder interview met Nouveau: “Hij heeft veel humor, maakt het leven lichter en vangt me op als het even tegenzit. Bij hem weet ik gewoon: dit is veiligheid, dit is thuis voor mij. We hebben het zo fijn samen. Maar eigenlijk geniet ik al enorm van de meest onbenullige dagelijkse dingen. Samen boodschappen doen, samen koken. En dat ik dan ’s ochtends wakker word en we samen ontbijten, en alles bespreken wat ertoe doet.” Maar ondertussen leek het voor Sytse al gedane zaak te zijn: “Ik heb begrepen dat hij enige tijd later tot de conclusie kwam dat hij wat zijn relatie met Dionne betreft te hard van stapel was gelopen. Uiteindelijk is zijn relatie met haar op de klippen gelopen omdat hij niet kon leven met het wat egocentrische karakter van Dionne. Uiteindelijk is hij om die reden weer alleen verder gegaan. Wat later is hij teruggekeerd bij zijn partner vóór Dionne. Voor de presentatrice kwam de breuk totaal onverwacht. Naar ik heb begrepen, heeft ze het er behoorlijk moeilijk mee.”

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

André Hazes voelde zich verschrikkelijk: “Twee weken aan een stuk door gehuild”

Gepubliceerd

op

Door

Voor André Hazes loopt alles weer op rolletjes. Zowel op professioneel vlak, als op persoonlijk vlak gaat alles weer supergoed.

In 2018 ging het even mis toen André in een burn-out belandde. Hij moest op die manier 22 shows afzeggen. “Ik heb echt twee weken gehuild. Aan een stuk door. Ik dacht: ‘Dit is falen.’ Ik was echt puur teleurgesteld in mezelf”, herinnert André zich in ‘Het Huis’.

André wou zo graag dat iedereen kon zien hoe hard hij wilde werken om een eigen naam te maken. “Dat ik die maand alles moest afzeggen, voelde voor mij als falen.”
Wedergeboorte
“Ik ben in totaal maar een maand eruit geweest, maar ik was helemaal herboren erna”, vertelt. Dat was wel op de verkeerde manier en dat zag ook Monique Westenberg.

“‘Je denkt dat je het hebt opgelost, maar je krijgt binnenkort nog een klap als je zo door blijft gaan’, zei ze. Die heb ik gelukkig niet gekregen, omdat ik zelf op tijd het inzicht heb gekregen. Eigenlijk heeft corona voor ons heel veel goeds betekent.”

Lees verder

Algemeen

Humberto Tan reageert woedend op zwangerschapsgerucht Eva Jinek

Gepubliceerd

op

Door

Er wordt gesuggereerd dat de terugkeer van Humberto Tan op de late avond van RTL 4 te maken heeft met een tweede zwangerschap van Eva Jinek. Humberto laat vandaag weten het zwangerschapsgerucht ‘idioot’ te vinden.

‘Dat zijn van die geruchten dat ik denk: waar gaat het over?’, aldus Humberto wanneer Wilfred Genee hem vraagt of Eva Jinek zwanger is. Bridget Maasland suggereerde bij RTL Boulevard dat dat de reden zou zijn dat Humberto de zomer van Eva overneemt. ‘Dat wordt niet geconcludeerd, dat wordt gewoon gesuggereerd. Ja idioot, ik zou niet weten waarom’, vervolgt Humberto. Wanneer Genee benadrukt dat het ongepast is om daar over te speculeren, stemt Tan daar volmondig mee in. ‘Wel nee man, daar gaat het toch helemaal niet over. Ik heb geen idee.’

Vrijdag kondigde RTL aan dat Humberto Tan na meer dan twee jaar afwezigheid terugkeert op de late avond. Hij presenteert zijn nieuwe programma Humberto straks wekelijks op zondag. In de sportzomer van volgend jaar is hij ook weer op werkdagen te zien.

Bron: Weekend Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Algemeen

Martien Meiland meest irritante BN’er

Gepubliceerd

op

Door

Martien Meiland heeft de Loden Leeuw voor meest irritante BN’er in een reclamespotje gewonnen. Dat werd maandagavond bekendgemaakt in Radar.
Meiland kreeg het beeldje vanwege zijn rol in de reclame van Vriendenloterij Bingo. De realityster kreeg 45 procent van de stemmen en liet genomineerden Thomas Acda en zijn ‘buurman’ Sergio Romero IJssel (Lidl), Paul Haenen (PriceWise), Andy van der Meijde (Toto) en Mark Rietman (ABN AMRO) achter zich. In totaal werden er ruim 103.000 stemmen uitgebracht.

‘HEEL TROTS OP’

Meiland zelf is blij met de prijs. “Ik ben er heel trots op en hij krijgt een plekje naast mijn Televizier-ring”, laat hij weten in een reactie. Vorig jaar werd Marijke Helwegen verkozen tot meest irritante BN’er in een reclame. Ook René Froger, Ali B, Jan Smit en Adelheid Roosen gingen eerder naar huis met de titel.

Bron: Weekend Beeld: Youtube

Lees verder

Trending