Contacteer ons

Algemeen

Exclusief: Leontine haalt keihard uit na kritiek om achternaam

Gepubliceerd

op

Leontine en Marco Borsato waren 22 jaar een begrip in showbizz-land. Totdat er een abrupt einde kwam aan hun droomhuwelijk: het stel maakte hun scheiding afgelopen februari bekend. Sindsdien is het onduidelijk wat Leontine met haar achternaam gaat doen. Een fan die haar de vraag stelt wanneer zij haar naam zal veranderen kan rekenen op een harde sneer van Leontine…

Achternaam

De scheiding is definitief rond, zo liet Marco emotioneel weten aan zijn fans. De liefdesvilla in Blaricum is halsoverkop verkocht met een verlies van 500.000 (!) euro, en Leontine heeft intrek genomen in haar eigen appartement.

Marco vertoeft bij zijn moeder Mary Borsato. Met hem lijkt het sinds de breuk niet geweldig goed te gaan. Hij kampt met een burn-out en zijn herstel gaat naar eigen zeggen ‘met ups en downs’.

‘Commercieel aantrekkelijker’

Velen vragen zich af of Leontine zichzelf Borsato blijft noemen, of dat zij haar meisjesnaam terugneemt. Voor zij met Marco trouwde heette ze Leontine Ruiters. Eerder werd bekend dat zij zichzelf langzamerhand ook weer Leontine Ruiters begint te noemen.

Echter ontstaat er verwarring door Leontine’s Instagram account. Hierop heet zij ruim een half jaar na de breuk nog steeds Leontine Borsato.

Een volger vraagt haar op een brutale wijze wat zij met haar achternaam gaat doen. Onder een post die zij plaatst schrijft hij:

,,Mooi, maar wanneer verander je je naam als gescheiden vrouw? Of is Borsato commercieel aantrekkelijker?”

Normaal reageert Leontine niet op dit soort berichten, maar het is duidelijk dat deze opmerkingen over haar grenzen gaat. Zij sneert keihard terug naar de reageerder en geeft meteen duidelijkheid over haar achternaam.

,,Ik denk dat jij eerst eens moet nadenken voor je een vraag stelt of doe onderzoek. Een naam veranderen op Facebook of Instagram kan niet zomaar met zoveel volgers. Dus de aanvraag is gedaan en daar gaat een lange tijd overheen. Tevreden met het antwoord? Fijne dag!” schrijft Leontine onder zijn opmerking.

Inmiddels heeft Leontine beide opmerkingen verwijderd van haar Instagram account.

Brom: ditjesendatjes.nl, Instagram Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

André Hazes voelde zich verschrikkelijk: “Twee weken aan een stuk door gehuild”

Gepubliceerd

op

Door

Voor André Hazes loopt alles weer op rolletjes. Zowel op professioneel vlak, als op persoonlijk vlak gaat alles weer supergoed.

In 2018 ging het even mis toen André in een burn-out belandde. Hij moest op die manier 22 shows afzeggen. “Ik heb echt twee weken gehuild. Aan een stuk door. Ik dacht: ‘Dit is falen.’ Ik was echt puur teleurgesteld in mezelf”, herinnert André zich in ‘Het Huis’.

André wou zo graag dat iedereen kon zien hoe hard hij wilde werken om een eigen naam te maken. “Dat ik die maand alles moest afzeggen, voelde voor mij als falen.”
Wedergeboorte
“Ik ben in totaal maar een maand eruit geweest, maar ik was helemaal herboren erna”, vertelt. Dat was wel op de verkeerde manier en dat zag ook Monique Westenberg.

“‘Je denkt dat je het hebt opgelost, maar je krijgt binnenkort nog een klap als je zo door blijft gaan’, zei ze. Die heb ik gelukkig niet gekregen, omdat ik zelf op tijd het inzicht heb gekregen. Eigenlijk heeft corona voor ons heel veel goeds betekent.”

Lees verder

Algemeen

Humberto Tan reageert woedend op zwangerschapsgerucht Eva Jinek

Gepubliceerd

op

Door

Er wordt gesuggereerd dat de terugkeer van Humberto Tan op de late avond van RTL 4 te maken heeft met een tweede zwangerschap van Eva Jinek. Humberto laat vandaag weten het zwangerschapsgerucht ‘idioot’ te vinden.

‘Dat zijn van die geruchten dat ik denk: waar gaat het over?’, aldus Humberto wanneer Wilfred Genee hem vraagt of Eva Jinek zwanger is. Bridget Maasland suggereerde bij RTL Boulevard dat dat de reden zou zijn dat Humberto de zomer van Eva overneemt. ‘Dat wordt niet geconcludeerd, dat wordt gewoon gesuggereerd. Ja idioot, ik zou niet weten waarom’, vervolgt Humberto. Wanneer Genee benadrukt dat het ongepast is om daar over te speculeren, stemt Tan daar volmondig mee in. ‘Wel nee man, daar gaat het toch helemaal niet over. Ik heb geen idee.’

Vrijdag kondigde RTL aan dat Humberto Tan na meer dan twee jaar afwezigheid terugkeert op de late avond. Hij presenteert zijn nieuwe programma Humberto straks wekelijks op zondag. In de sportzomer van volgend jaar is hij ook weer op werkdagen te zien.

Bron: Weekend Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Algemeen

Martien Meiland meest irritante BN’er

Gepubliceerd

op

Door

Martien Meiland heeft de Loden Leeuw voor meest irritante BN’er in een reclamespotje gewonnen. Dat werd maandagavond bekendgemaakt in Radar.
Meiland kreeg het beeldje vanwege zijn rol in de reclame van Vriendenloterij Bingo. De realityster kreeg 45 procent van de stemmen en liet genomineerden Thomas Acda en zijn ‘buurman’ Sergio Romero IJssel (Lidl), Paul Haenen (PriceWise), Andy van der Meijde (Toto) en Mark Rietman (ABN AMRO) achter zich. In totaal werden er ruim 103.000 stemmen uitgebracht.

‘HEEL TROTS OP’

Meiland zelf is blij met de prijs. “Ik ben er heel trots op en hij krijgt een plekje naast mijn Televizier-ring”, laat hij weten in een reactie. Vorig jaar werd Marijke Helwegen verkozen tot meest irritante BN’er in een reclame. Ook René Froger, Ali B, Jan Smit en Adelheid Roosen gingen eerder naar huis met de titel.

Bron: Weekend Beeld: Youtube

Lees verder

Trending