Contacteer ons

Algemeen

‘Grote zorgen bij Bridget Maasland’

Gepubliceerd

op

Wie regelmatig kijkt op de Instagram-pagina van Bridget Maasland valt op dat ze voor één winkel wel erg veel reclame maakt: Melting Pot. Het is een interieurzaak in de Amsterdamse buurt De Pijp en de winkel is van haar ouders, broer en van haarzelf! Ondanks al die reclame blijkt de winkel nog niet zo succesvol te zijn…..

Negatief eigen vermogen

Bekende Buren heeft de cijfers die afkomstig zijn van de Kamer van Koophandel ingekeken, en is erachter gekomen dat de zaken niet goed gaan. De winkel is ondergebracht in het bedrijf ‘Small Shop B.V.’ en heeft volgens de meest recente cijfers een negatief eigen vermogen van bijna 18.000 euro! Daarnaast staat er nog een bedrag op van 391.000 euro aan kortlopende schulden. Wel blijkt er nog een potje te zijn van 134.000 euro, maar dit blijkt onderdeel te zijn van het eigen vermogen.

Bridget en haar familie moeten er dus flink aan gaan trekken om de zaak succesvol te maken. Dat probeert ze ook mede te doen door bekende Nederlanders mooie spullen te geven zodat die kunnen posten over de winkel. Zo gaf ze onlangs nog haar voormalig schoonmoeder Rachel twee lampen, die ze natuurlijk meteen op Instagram zette. Zal Bridget zichzelf bewijzen als succesvolle zakenvrouw, of staat Melting Pot binnenkort te koop?

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

André Hazes deelt schaars geklede foto van Monique Westenberg

Gepubliceerd

op

Door

André Hazes deelde op Instagram een foto van zijn grote liefde Monique Westenberg. Monique is daar vrij schaars gekleed op en straalt. André is terecht trots op zijn vriendin.

Lees verder

Algemeen

André Hazes doet een opmerkelijke uitspraak over Marco Borsato: “Ik roep dat al een paar jaar”

Gepubliceerd

op

Door

Dinsdagavond krijgen we een erg openhartige André Hazes te zien in ‘Het Huis’. Hij blikt er onder meer terug op de turbulente kindertijd die het succes van zijn vader, André Hazes Sr., met zich meebracht.
“Wij leefden altijd in een bepaalde angst”, André toe. “En dat kwam door die ouwe. Zoals zijn pet stond, zo moesten wij leven.” Omdat zijn jeugd zo hectisch was, heeft André ingezien dat hij dat absoluut niet wil voor Dré, zijn zoontje. “Ik wil de betere versie van mijn ouders zijn. Ze hebben hun vreselijke best gedaan. Maar ik wil het anders voor mijn zoontje.”

De carrière van Hazes Jr. schoot razendsnel naar ongekende hoogten. In enkele jaren tijd groeide hij uit tot hét nieuwe idool van het Nederlandstalige lied. Hij stootte zo die andere Nederlandse ster, Marco Borsato, van de troon. “Ik neem nooit genoegen met de tweede plek. Ik roep dat al een paar jaar. Het leuke is ook dat Marco me niet tegenhoudt. Integendeel.”

Lees verder

Algemeen

Volgers gaan stuk om opzichtige Photoshop-fout in foto van Fabiola Volkers

Gepubliceerd

op

Door

We schrijven hier weleens over bepaalde mensen die zonder talent toch een bekende Nederlander weten te worden. Vaak hebben we het dan over Famke Louise maar er is één iemand die daar nov ver bovenuit steekt. We hebben het uiteraard over Fabiola Volkers. De dame die tegenwoordig door het leven gaat als zangeres werd bij het grote publiek bekend na haar deelnames aan Holland’s Next Top Model en Temptation Island VIPS. Op Instagram heeft ze bijna 600.000 volgers en dus mag ze zichzelf een echte influencer noemen. Eentje die niet zoveel kaas heeft gegeten van Photoshop alleen…

De knie van Fabiola

“Waar is je knie naartoe?” vraagt iemand bijvoorbeeld. “Editor: je knie. Fabiola: haal het weg”, grapt een ander. Veel anderen constateren hetzelfde en iemand zegt zelfs nog een foutje te herkennen: “Je teen komt uit je schoen links op de foto. En je knie, die is weg gevlogen ofzo.”

Lees verder

Trending