Contacteer ons

Algemeen

Zien: Roxeanne Hazes boos om diagnose van psycholoog

Gepubliceerd

op

De dochter van Nederlands beste volkszanger aller tijde doet een bijzondere onthulling. Toen zij na een lastige periode in haar leven in therapie ging, kreeg zij een diagnose waar zij zich totaal niet in kon vinden. ‘Dit ben ik niet‘.

Flierefluiten

Roxeanne gooide er naar eigen zeggen een periode behoorlijk met de pet naar. Aan tafel bij Jinek vertelt zij over deze periode. ,,Ik was gewoon aan het flierefluiten. Er kwam niks uit m’n handen.” Ze had last van een writers block ,,Het kwam er niet uit. Het voelde niet oprecht.”

Breakdown

Het ging al een tijdje niet heel goed met Roxeanne, maar dit liep op een avond vorig jaar november écht uit de klauwen: ,,Ik weet nog dat ik die avond in Nijmegen moest optreden. Ik had eigenlijk de hele dag al last van huilbuien, en ik wist niet waar het vandaan kwam.

,,Maar ik wist wel dat ik mij heel erg down voelde en me er niet toe kon zetten om naar dat optreden toe te gaan. Ik werk gelukkig met mijn vriend samen die heel lief tegen mij zei: ‘Wat gaan we doen, gaan we het cancelen?’

Roxeanne besloot toch het optreden te doen. Zij vertelt dat ze bleef huilen en dat ze besloot het over een andere boeg te gooien. Ze besloot haar masker af te zetten: ,,Ik dacht ik kom gewoon het podium straks op en vertel wat er aan de hand is. En vanaf daar zien we wel verder. En dat bleek zoiets moois te zijn. Omdat ik moest huilen, het publiek moest met mij mee huilen.

Therapie

Roxeanne worstelde zich door deze moeilijke tijd heen. Toen zij in therapie ging kwam zij tot grote inzichten:

,,Ik ben in therapie gegaan en ik blijk eigenlijk gewoon mijn grootste saboteur zelf te zijn. Alles wat er in mijn leven gebeurt: ik bepaal of ik dat binnen laat komen of niet.” Roxeanne vertelt dat zij last heeft van faalangst: ,,Ik vind dingen altijd heel erg spannend. Meestal als ik live moet zingen vind ik dat doodeng.”

Haar psycholoog kwam met een diagnose waarbij Roxeanne even moest slikken:

,,Ik ben in therapie gegaan en mijn psycholoog vertelde: ‘Goh als ik het allemaal een beetje zo hoor: je lijdt eigenlijk gewoon aan grootheidswaanzin.’ Dit vond Roxeanne ontzettend moeilijk om te verkroppen: ,,Dat vond ik zo heftig dat ze dat in het begin tegen mij zei. Daar herken ik mij helemaal niet in.”

Jinek vraagt haar of Roxeanne boos werd toen ze dit hoorde. Zij reageert resoluut ,,Ja. Ik zei: nee niet ik.”

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

Helemaal gezellig: koningspaar heeft deze kerstboom al in huis

Gepubliceerd

op

Door

Met een horrorjaar als 2020 snakken de mensen naar gezelligheid. Wie over straat loopt zal al bij menig huis de kerstversiering zien hangen en ook ons koningspaar kan de kerstballen gaan afstoffen. Bij Paleis Noordeinde is namelijk de boom al afgeleverd.

Op Twitter circuleert een filmpje waarop te zien is hoe de gigantische boom over het hek wordt getakeld. En dat terwijl Sinterklaas nog moet beginnen. Niet alleen Paleis Noordeinde krijgt een eigen kerstboom, ook Paleis Huis ten Bosch zal uiteindelijk voorzien worden van een feestelijke boom.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima kunnen wel wat gezelligheid gebruiken. De afgelopen tijd liggen ze flink onder een vergrootglas, mede door hun vakantie naar Griekenland.

Bron; RTL Boulevard, Twitter Beeld: Youtube

Lees verder

Algemeen

Grote verwaring na foto Rogier met andere man

Gepubliceerd

op

Door

Rogier heeft zichzelf op romantische wijze laten fotograferen met een andere man. Het plaatje zorgt voor een hoop consternatie op Instagram…
Donderdag was er juist nog een hoop ophef over een mogelijke scheiding van het stel. Hoewel ze dit beiden ontkenden, lijkt Rogier met zijn bericht wat olie op het vuur te willen gooien. Hij schrijft bij de onderstaande foto alleen maar wat puntjes…


De volgers van Rogier weten niet wat ze zien en reageren vooral met vraagtekens. Ook valt er te lezen: “Nieuwe vriend?”. Een ander schrijft: “Hoppa, Frank is nog niet weg en Rogier gaat los hoor!”
‘Scheiding is ingezet’
Privé schrijft donderdag dat Frank bij zijn advocaat zou zitten om de officiële scheidingsprocedure in werking te stellen. De druppel voor Frank zou het lekken van zijn bankafschriften, de afbetalingsregeling van zijn auto en andere documenten door Rogier zijn geweest.
“Er is de afgelopen tijd door de mensen om me heen enorm op me ingepraat”, zou Frank hebben gezegd tegen Privé. “Lange tijd was ik blind van liefde. Ik zag niet hoe Rogier mij behandelde en hoe hij, ook op de televisie, tegen mij tekeerging. Veel te laat ben ik gaan inzien dat het succes van onze programma’s hem naar het hoofd is gestegen.”
“Ik ben mij gaan afvragen of het wel verstandig was om met hem door te gaan”, zou Frank vervolgens hebben gezegd tegen een verslaggever van het tijdschrift. “Nee, ideaal is dat natuurlijk niet als je 74 bent. Maar ik moet wat dingen onder ogen zien. In lange gesprekken met vrienden en familieleden, die mij een warm hart toedragen, zijn die ogen geopend. De adviezen die zij mij gaven, sloten nauw aan bij mijn eigen gevoelens. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ons huwelijk niet meer te redden is. Ik heb ook eerlijk tegen Rogier gezegd dat ik niet meer verder wil.”
‘Klopt niet’
Frank zei vervolgens al tegen Shownieuws dat dit verhaal niet klopt. Hij zei dat het juist weer goed tussen hen gaat en dat ze elkaar weer op regelmatige basis spreken.
Rogier liet weten geen commentaar te geven en zei: “Praten is zilver, zwijgen is goud”. Ook RTL, waar Frank en Rogier een tv-contract hebben, wilde niet reageren op de mogelijke scheiding.
Bron: Shownieuws, Instagram Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Algemeen

Glennis Grace keihard over Rogier: ‘Hij is verschrikkelijk’

Gepubliceerd

op

Door

Als het aan Glennis Grace ligt verdwijnt Rogier Smit zo snel mogelijk van de buis. Een conflict tussen de twee heeft ervoor gezorgd dat ze al haar respect voor hem verloren is. ,,Ga weg, heel snel.”

Glennis vertelt hierover aan Robbert Rodenburg in zijn YouTube serie ‘Open Kaart’. Glennis laat zonder enige terughoudendheid doorschemeren dat zij een bloedhekel heeft aan Rogier. Wel heeft ze even moeite met op zijn naam komen. „Ik weet niet hoe die heet, maar ze hebben nu ruzie met elkaar. Rogier? En is Rogier dan die ene met die pruik?”

Ruzie

Glennis vertelt over een ‘persoonlijk dingetje’ waardoor de twee nu lijnrecht tegenover elkaar staan. Zo verschrikkelijk… Nee, ik kan niet met deze man, hoor. En dat komt ook doordat ik een persoonlijk dingetje met hem heb gehad. Hij heeft mij ooit best wel beledigd. Gewoon om niets. Ik zei hem nog: ’Houd het lekker voor je.’”

Volgens Glennis was Rogier die dag onder invloed. ,,Maar ik weet niet wat hij die dag in zijn neus heeft gestopt, maar het was in ieder geval behoorlijk wit.”

Wat Glennis betreft zien we Rogier niet meer terug verschijnen op de buis.

„Ja, sorry hoor. Voor dat soort mensen heb ik dus even geen respect.” Rogier’s ex Frank Jansen mag van haar wel blijven. ,,Die oudere meneer vind ik wel heel lief. Dan denk ik: jij bent écht zo’n étter voor hem. Wat doet die man op tv? Ik snap het niet. Ga weg. Heel snel.”

Lees verder

Trending