Contacteer ons

Algemeen

‘Nieuwe liefde van Martien Meiland moet aanvulling zijn op familie’

Gepubliceerd

op

Als Martien Meiland (59) en Erica Renkema ooit een nieuwe relatie aanknopen moet diegene wel een aanvulling zijn op de familie. “Een soort gezinsuitbreiding”, noemt Erica dat in het ‘AD’. “Als hij wrijving geeft, houdt het op. Wij kiezen hoe dan ook altijd voor elkaar.”

Van een open huwelijk wil de 57-jarige Erica niet spreken. “Nee joh, dat vind ik zo ranzig klinken! En dan moet er toch ook sprake zijn van een seksuele relatie en dat is bij ons niet het geval. Ons huwelijk is meer een zakelijke beslissing geweest, want wij zijn vooral elkaars beste vrienden. Ik weet ook zeker dat wanneer die eventuele ‘ander’ van Martien een enorme eikel blijkt te zijn, die relatie nooit lang stand zal houden. Dan zal hij hem op termijn ook een eikel vinden, dat weet ik zeker.”

Zowel Erica als Martien is momenteel niet actief op zoek naar iemand. De twee zitten bijvoorbeeld niet op een datingsite. “Maar iemand tegen het lijf lopen, dat kan zomaar ineens gebeuren natuurlijk. De behoefte is niet heel groot. Al zou ik het, wanneer ik ouder ben en meer vrije tijd heb, best leuk vinden om met iemand die dezelfde interesses heeft te latten en op vakantie te gaan.”

Als het aan Erica ligt blijft Chateau Meiland voorlopig nog bestaan. Hoewel ze vaak doodop is door alle aandacht zou ze het jammer vinden als de serie stopt. “Wij kennen het opnameteam al zo lang. Wij zijn echt vrienden van elkaar en ik zou het missen als dat ooit stopt. Maar voorlopig beleven we nog genoeg. Zolang kijkers ons leuk blijven vinden…”

Martien Meiland heeft deze week zijn biografie onthuld. Eén van de grote onthullingen uit het boek is de echte reden achter de fikse ruzie met huisvriendin Caroline.

Bron: RTL boulevard  Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

Zien: Dame in Amsterdam heeft perfecte oplossing mondkapje weigeraars

Gepubliceerd

op

Door

Het jaar 2020 is nou niet bepaald het mooiste jaar uit de geschiedenis van de mensheid. Hoewel er absoluut veel zwartere jaren zijn geweest in bijvoorbeeld de Nederlandse geschiedenis is heel deze coronacrisis waarschijnlijk ook wel iets waar we over 50 jaar nog over zullen praten. Zeker als de huidige semi lockdown over drie weken nog eens zal worden verlengd om het aantal besmettingen verder terug te dringen. Maar dat is voor nu misschien iets te veel vooruit lopen op de zaken. Feit is dat je nu wel op plekken verplicht bent een mondkapje te dragen. En daar is lang niet iedereen het mee eens.

Geen mondkapje? Dan maar dit:

Speciaal voor die mensen zijn ze in Amsterdam zo creatief geweest om iets te ontwerpen dat een stuk lekkerder zit. Je loopt er bovendien niet zo ontzettend voor schut mee dankzij het verfijnde en subtiele ontwerp

Coronaproof door de stad lopen – AT5

Wij weten natuurlijk als geen ander dat Amsterdammers overal een goed gefundeerde mening over hebben, dus kom maar op! Wat vinden we hiervan? 🚀🐿

Geplaatst door AT5 op Maandag 19 oktober 2020

Lees verder

Algemeen

Nikkie Plessen keihard betrapt op gebruik van Photoshop: “Let op haar hoofd en benen”

Gepubliceerd

op

Door

De 35-jarige Nikkie Plessen is o.a. model, onderneemster, actrice en presentatrice. En bovendien ook nog eens ontzettend knapm en vermogend. Je zou dus zeggen dat Nikkie nergens over te klagen heeft maar niets lijkt minder waar. Een oplettende Twitteraar deelt twee foto’s van Nikkie tijdens opnames van het RTL programma Drag Race Holland. Er lijkt nogal een verschil te zitten in een foto die het programma online zette op het Instagram-account en de foto die Nikkie zelf postte. Tijd om even beter te kijken!

Nikkie Plessen aan de slag met Photoshop

En ja hoor: haar gezicht is minder ‘bol’ gemaakt en ook haar benen zijn flink verdund. Ze zijn niet alleen een stuk bruiner, maar haar knieën zijn nauwelijks meer zichtbaar. Ook haar krullen en jurkje zijn bewerkt. Andere volgers lijken het niet echt te kunnen waarderen: “Ze zei echt: een normaal, proportioneel lichaam? Saai” en “Ze zei echt: knieën? Zo 2019”. De twee foto’s zijn hieronder te zien.

Lees verder

Algemeen

Begin de dag lekker met dames die hun huispak inwisselen voor iets veel spannenders

Gepubliceerd

op

Door

Tsja, 2020. He jaar dat je vuilnisbak vaker buiten is te vinden dan jij. Ook het jaar waarin je huispak sneller slijt dan ooit. En dat is jammer, want wij zijn wel liefhebbers van het kijken naar mensen. In drukke winkelstraten, op een terrasje, op het strand en natuurlijk in de club. Nu kun je dat thuis natuurlijk ook doen met alle uitdagingen, trends en challenges die er rondgaan. Zo doen deze dames een kleine BOEM en ruilen dan hun huispakje in voor iets veel spannenders. En dat is ook vermakelijk om naar te kijken.

Dames wisselen hun huispak in

We waarschuwen je vast, zorg ervoor dat je vrouw of vriendin niet in de buurt is als je de video hieronder afspeelt. Dat kan weleens voor jaloerse blikken zorgen. Of misschien wel erger óf als je het echt heb getroffen juist voor goede ideeën!

Lees verder

Trending