Contacteer ons

Sport

Foto: Kersverse moeder Kim Feenstra ging eerder dit jaar nog volledig uit de kleren

Gepubliceerd

op

Heugelijk nieuws voor Kim Feenstra deze week. De pas net ontmaskerde zangeres in The Masked Singer is moeder geworden van een zoontje: Brooklyn Baby Tailor. Kim werd bekend toen ze in 2007 mee deed aan Holland’s Next Top Model, waarin ze de hoofdprijs won. Aanvankelijk vond de jury haar stemgeluid irritant en in combinatie met matig modellenwerk niet goed. Later in de uitzending bekende ze dat ze slechthorend is aan beide oren, door een ongeluk dat ze als kind had gehad. Aan het einde van de race haalde ze de juryleden over met verschillende poses en haar catwalkprestaties. Yfke Sturm noemde de brunette perfect voor zowel catwalk als model in fotoreportages. Sindsdien zit haar carrière behoorlijk in de lift kunnen we wel zeggen.

Kim Feenstra ‘Stay at home-Challenge’

Ook op social media is de brunette erg acties. Met zo’n 520.000 volgers op Instagram behoort ze toch wel tot de Nederlandse top. En daar komen óók tijdens de quarantaine behoorlijk fijne kiekjes voorbij kunnen we je vertellen:

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Sport

Wauw! Filmpje gelekt: Dansende Koningin Maxima gaat de hele wereld over!

Gepubliceerd

op

Door

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren met hun dochters in Sevilla. In de foto’s is te zien dat het koninklijke gezin zich voor de gelegenheid in speciale outfits had gehesen.

Dansende Koningin

Zo poseren de koningin en prinsessen voor de fotografen in echte Spaanse outfits. Om te vieren dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima elkaar precies 20 jaar geleden in Sevilla hebben ontmoet, keert het Koninklijke familie, samen met de prinsesje, terug naar deze kleurrijke Spaanse stad.

Maxima heeft losse heupen

Maar er is nu een video gelekt van Maxima, vermoedelijk uit Sevilla, waarin ze aan het dansen is. En we kunnen je zeggen dat Willem behoorlijk geluk heeft met zijn vrouw:

Lees verder

Sport

André Hazes heeft Monique Westenberg alweer ingeruild voor een andere

Gepubliceerd

op

Door

André Hazes is alweer een tijdje weg bij Bridget Maasland. Hij heeft ervoor gekozen om terug te gaan naar de moeder van zijn kind, Monique Westenberg. Maar we weten allemaal dat de zanger behoorlijk aandacht krijgt van andere vrouwen. De verleiding zal dus behoorlijk groot zijn voor de 26-jarige zanger.

Gelukkig kunnen we alles volgen wat betreft het privéleven van de zanger via zijn social media en die van zijn vriendin. En wanneer we iets daar niet kunnen vinden weet Story het wel tot de bodem uit te zoeken. Maar dit keer plaatst hij gewoon zelf de foto op zijn Instagram!

Heeft André Hazes Monique alweer ingeruild?

En wie zien we daar liggen? Juist, niet Monique. De zanger grapt nog bij de foto dat het de leukste foto is die ze hebben van hem en zijn vriendin:

Lees verder

Sport

Zien: Zangeres Maan deelt pikante foto in zwemkleding vanaf vakantieadresje

Gepubliceerd

op

Door

Zangeres Maan geniet momenteel van een heerlijke vakantie op het Italiaanse eiland Sardinië. In tegenstelling tot het herfstachtige weer dat wij hier in Nederland hebben is het daar nog altijd rond de 30 graden. Heerlijk vertoeven dus voor een artiest die momenteel toch niet kan optreden omdat al haar shows gecanceld zijn. En dat heeft natuurlijk weer alles te maken met het coronavirus. Daarover schrijft ze: “Ik wil een te gekke mega dikke show neerzetten voor jullie, maar hoe het er nu naar uitziet gaat het in september niet lukken om een normale capaciteit in de clubs te laten in verband met de coronamaatregelen”, schreef de zangeres op Instagram. “Ik hoopte dat het zou lukken maar helaas pindacheese… kaartjes blijven gewoon geldig”, aldus Maan. “Zie jullie allemaal in februari, LOVE.”

Genieton! Maan!

Bekende en onbekende volgers vinden het duidelijk leuk wat ze zien. Zo schrijft bijna stiefdochter Jada Borsato, de dochter van Marco: “Genieton!” Een ander complimenteert Maan en geeft haar tips mee: “Sexy en zon en geniet!” Nou heel bijzonder allemaal hoor!

Lees verder

Trending