Contacteer ons

Sport

Zien: Zangeres Maan deelt pikante foto in zwemkleding vanaf vakantieadresje

Gepubliceerd

op

Zangeres Maan geniet momenteel van een heerlijke vakantie op het Italiaanse eiland Sardinië. In tegenstelling tot het herfstachtige weer dat wij hier in Nederland hebben is het daar nog altijd rond de 30 graden. Heerlijk vertoeven dus voor een artiest die momenteel toch niet kan optreden omdat al haar shows gecanceld zijn. En dat heeft natuurlijk weer alles te maken met het coronavirus. Daarover schrijft ze: “Ik wil een te gekke mega dikke show neerzetten voor jullie, maar hoe het er nu naar uitziet gaat het in september niet lukken om een normale capaciteit in de clubs te laten in verband met de coronamaatregelen”, schreef de zangeres op Instagram. “Ik hoopte dat het zou lukken maar helaas pindacheese… kaartjes blijven gewoon geldig”, aldus Maan. “Zie jullie allemaal in februari, LOVE.”

Genieton! Maan!

Bekende en onbekende volgers vinden het duidelijk leuk wat ze zien. Zo schrijft bijna stiefdochter Jada Borsato, de dochter van Marco: “Genieton!” Een ander complimenteert Maan en geeft haar tips mee: “Sexy en zon en geniet!” Nou heel bijzonder allemaal hoor!

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Sport

Foto: Kersverse moeder Kim Feenstra ging eerder dit jaar nog volledig uit de kleren

Gepubliceerd

op

Door

Heugelijk nieuws voor Kim Feenstra deze week. De pas net ontmaskerde zangeres in The Masked Singer is moeder geworden van een zoontje: Brooklyn Baby Tailor. Kim werd bekend toen ze in 2007 mee deed aan Holland’s Next Top Model, waarin ze de hoofdprijs won. Aanvankelijk vond de jury haar stemgeluid irritant en in combinatie met matig modellenwerk niet goed. Later in de uitzending bekende ze dat ze slechthorend is aan beide oren, door een ongeluk dat ze als kind had gehad. Aan het einde van de race haalde ze de juryleden over met verschillende poses en haar catwalkprestaties. Yfke Sturm noemde de brunette perfect voor zowel catwalk als model in fotoreportages. Sindsdien zit haar carrière behoorlijk in de lift kunnen we wel zeggen.

Kim Feenstra ‘Stay at home-Challenge’

Ook op social media is de brunette erg acties. Met zo’n 520.000 volgers op Instagram behoort ze toch wel tot de Nederlandse top. En daar komen óók tijdens de quarantaine behoorlijk fijne kiekjes voorbij kunnen we je vertellen:

Lees verder

Sport

Lange lijst gelekt met daarop alle vrouwen waar Marco Borsato dus mee vreemdging

Gepubliceerd

op

Door

Marco Borsato heeft sinds de bekendmaking van zijn affaire met Iris Hond bijna dagelijks in de roddelbladen terecht gekomen. Al deze affaires hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat de zanger en zijn voormalige vrouw Leontine uit elkaar zijn gegaan vorige week. Maar sindsdien zijn er talloze nieuwe geruchten verschenen van andere vrouwen waar hij een scheve schaats mee zou hebben gereden. Shownieuws plaatst een lijst met vrouwen waar de zanger tot op heden van verdacht wordt waarmee hij iets gehad zou hebben. Dit allemaal tijdens zijn huwelijk met Leontine. Of er nog meer vrouwen zullen bijkomen weten we natuurlijk niet. Laten we het niet hopen.

Marco Borsato heeft een aardig lijstje

De meest bekende affaire is natuurlijk die met Iris Hond. Dit zou zo’n 10 jaar geleden zijn toen de zanger eventjes een wat mindere periode in zijn leven had. Maar er zijn nog meer dames die voorbij zijn gekomen in de roddelbladen.

1. Iris Hond


2. Denise Broekhof

#maggs Mirella van Dam@Edith Dekker Natasja Van Der Woude

Geplaatst door Denise Boekhoff op Dinsdag 4 september 2018

3. Secretaresse

4. Maan


5. Willemijn Verloop

Lees verder

Sport

Exclusief: Ken je Hind uit Idols 2003 nog? Die ziet er in 2020 heel anders uit!

Gepubliceerd

op

Door

Hind Laroussi Tahiri, artiestennaam kortweg Hind is een Nederlands-Marokkaanse zangeres. Ze is vooral bekend geworden door haar plaats in de halve finale bij de eerste editie van Idols. In 2003 deed ze mee aan het zangprogramma. Tijdens de audities was juryvoorzitter Henkjan Smits zo onder de indruk dat hij sprakeloos was. In de derde liveshow verraste ze iedereen met haar keuze voor het nummer Feel van Robbie Williams. Uiteindelijk werd Hind derde; ze verloor in de halve finale van Jim en Jamai. Op 17 november 2007 in Drunen bevestigde Hind dat zij zou gaan proberen Nederland op het Eurovisiesongfestival 2008 in Servië te vertegenwoordigen. De NOS bevestigde dit op 23 november 2007. Maar hoe is het nu met haar, 17 jaar later?

Hind uit Idols 2003, 17 jaar later

Op 28 januari 2008 werd bekend dat in de aanloop naar het 53ste Eurovisiesongfestival Hind eerst aan de eerste halve finale moest deelnemen, die op 20 mei 2008 gehouden werd. Tijdens deze voorronde proberen negentien landen zich te plaatsen voor een plek bij de beste tien, die dan mogen deelnemen aan de Songfestivalfinale. Op 7 maart 2008 had ze het songfestivalliedje en tevens haar nieuwe single ‘Your Heart Belongs To Me’ aan het Nederlandse publiek laten horen bij het tv-programma Thank God it’s Friday van Claudia de Breij. Op 20 mei 2008 wist de zangeres zich echter niet te plaatsen voor de finale van het songfestival.

Eens even kijken hoe ze er toen uitzag:


Een aantal jaartjes later:

Lees verder

Trending