Contacteer ons

Sport

André Hazes heeft Monique Westenberg alweer ingeruild voor een andere

Gepubliceerd

op

André Hazes is alweer een tijdje weg bij Bridget Maasland. Hij heeft ervoor gekozen om terug te gaan naar de moeder van zijn kind, Monique Westenberg. Maar we weten allemaal dat de zanger behoorlijk aandacht krijgt van andere vrouwen. De verleiding zal dus behoorlijk groot zijn voor de 26-jarige zanger.

Gelukkig kunnen we alles volgen wat betreft het privéleven van de zanger via zijn social media en die van zijn vriendin. En wanneer we iets daar niet kunnen vinden weet Story het wel tot de bodem uit te zoeken. Maar dit keer plaatst hij gewoon zelf de foto op zijn Instagram!

Heeft André Hazes Monique alweer ingeruild?

En wie zien we daar liggen? Juist, niet Monique. De zanger grapt nog bij de foto dat het de leukste foto is die ze hebben van hem en zijn vriendin:

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Sport

André Hazes heeft het nog steeds erg moeilijk met wat zijn ouders deden: “Ga je meteen naar gevangenis”

Gepubliceerd

op

Door

De familie Hazes heeft al heel wat watertjes doorzwommen. Vanavond is André Hazes de gast in ‘Het Huis’ op Eén.

André Hazes Junior gaat geen onderwerp uit de weg. Hij praat openhartig over zijn eigen jeugd maar ook over zijn ouders.

André Hazes sr. begon een relatie met een meisje dat hij kende toen ze elf jaar was. Het was Rachel, de moeder van André Hazes Junior.

“Mijn oma en opa keurden de relatie met de jonge tiener goed”, vertelt André. “Dit gaat er bij mij nog altijd niet in. Als je dat nu doet dan ga je meteen de gevangenis in.”

Lees verder

Sport

Koningin Maxima krijgt flink wat kritiek te slikken: “Schandalig”

Gepubliceerd

op

Door

Het is schandalig dat koningin Máxima “95 procent van haar kledingbudget over de grens uitgeeft”. Dat zegt Josine Droogendijk, die van het volgen van de kleding van Máxima haar levenswerk heeft gemaakt, in een interview met het blad Villamedia.

Kritiek kledingkeuze koningin Máxima

De koningin betrekt het grootste deel van haar kleren bij de Belgische couturier Eduard Vermeulen, die met zijn modehuis Natan sinds enkele jaren overigens ook een vestiging heeft in Amsterdam. De meeste hoeden van Máxima komen ook uit België, waar Fabienne Delvigne al jaren haar favoriet is.

Support your locals

Koningin Máxima zou echter vaker naar Nederlandse mode-ontwerpers moeten kijken. “Couturier Addy van den Krommenacker heeft vorig jaar een doorstart gemaakt. Waarom bestelt ze geen avondjurk bij hem?”, aldus Droogendijk verontwaardigd.

Hoeveelheid

Ze stelt ook vraagtekens bij de hoeveelheid kleren van Máxima. “Ik benoem het wel als Máxima haar vijftiende nieuwe rode jas draagt. Waren de vorige veertien dan niet goed genoeg?” Als modepolitie en wandelend archief van de koninklijke kleding – Droogendijk weet mogelijk meer over de klerenkast van Máxima dan de koningin zelf – zegt ze een afweging te maken tussen respect en eerlijkheid.

Bakken kritiek

“Natuurlijk kan ik zeggen: wat heeft Máxima voor afschuwelijks aan. Ik zeg liever dat de culotte (broekrok) niet het beste in haar bovenhaalt. De ‘tone of voice’ is belangrijk. Ik krijg bakken kritiek als ik iets te kritisch ben”, aldus Droogendijk die enkele boeken over de kleding van de koningin op haar naam heeft staan.

Lees verder

Sport

Foto: Koningin Máxima met gewaagd decolleté verbaast iedereen!

Gepubliceerd

op

Door

Koning Willem-Alexander mag dan de aandacht op zich gericht hebben door zijn blijvende baard-statement, maar Máxima laat zich niet van haar modetroon stoten.

Zij scoort op deze Prinsjesdag met een prachtige diep bordeauxrode jurk met diep decolleté en (voor het eerst op Prinsjesdag) los haar onder haar hoedje.

‘Inkijkje’

De sluikvallende jurk van de Nederlandse ontwerper Jan Taminiau valt vooral aan de bovenkant op vanwege de glittercape erover die een spannend ’inkijkje’ geeft. Niet eerder liet onze koningin zich van deze kant zien.

De koning heeft, passend bij zijn baard, gekozen voor een dandy-achtige look met een gestreepte pantalon, fors gestreepte das, licht gilet en daarover een donkerblauw jacquet.

Lees verder

Trending