Contacteer ons

Algemeen

Paul heeft nieuw nummer maar zijn moeder vertrouwd het WhatsAppje echt niet

Gepubliceerd

op

Oplichting via WhatsApp is dé nieuwe vorm van oplichting in 2020. Natuurlijk komt dit al veel langer voor, maar dit jaar zijn er extreem veel gevallen. Mensen doen zich voor als zoon of dochter en sturen een berichtje naar onwetende ouders. Ze geven aan een nieuw nummer te hebben en dat ze de oude weg kunnen doen. Vervolgens melden ze “in de problemen” te zitten. Ze moeten bijvoorbeeld vandaag nog een bepaalde rekening betalen waar ze het geld momenteel niet voor hebben. Je wil je kind natuurlijk even uit de brand helpen en laat weten te willen betalen. Ze sturen een linkje en je betaalt. En dat geld, dat zie je nooit meer terug!

Ingrid laat WhatsApp-oplichter niet in huis!

Maar wanneer je zoon écht een nieuw nummer heeft, wat doe je dan. Dan bel je natuurlijk even eerst naar het oude nummer. Het liefst even videobellen. En vervolgens naar het nieuwe nummer. Alles om er zeker van te zijn dat dit verhaal klopt. Geld kun je gewoon naar het rekening nummer overmaken dat bij jou bekend is, niet via een schimmig linkje via WhatsApp. Maar Paul staat gewoon voor de deur en wil naar binnen. Alleen Ingrid heeft iets teveel op het internet gekeken naar fraudeurs. Hier trapt Ingrid niet in:

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

André Hazes deelt schaars geklede foto van Monique Westenberg

Gepubliceerd

op

Door

André Hazes deelde op Instagram een foto van zijn grote liefde Monique Westenberg. Monique is daar vrij schaars gekleed op en straalt. André is terecht trots op zijn vriendin.

Lees verder

Algemeen

André Hazes doet een opmerkelijke uitspraak over Marco Borsato: “Ik roep dat al een paar jaar”

Gepubliceerd

op

Door

Dinsdagavond krijgen we een erg openhartige André Hazes te zien in ‘Het Huis’. Hij blikt er onder meer terug op de turbulente kindertijd die het succes van zijn vader, André Hazes Sr., met zich meebracht.
“Wij leefden altijd in een bepaalde angst”, André toe. “En dat kwam door die ouwe. Zoals zijn pet stond, zo moesten wij leven.” Omdat zijn jeugd zo hectisch was, heeft André ingezien dat hij dat absoluut niet wil voor Dré, zijn zoontje. “Ik wil de betere versie van mijn ouders zijn. Ze hebben hun vreselijke best gedaan. Maar ik wil het anders voor mijn zoontje.”

De carrière van Hazes Jr. schoot razendsnel naar ongekende hoogten. In enkele jaren tijd groeide hij uit tot hét nieuwe idool van het Nederlandstalige lied. Hij stootte zo die andere Nederlandse ster, Marco Borsato, van de troon. “Ik neem nooit genoegen met de tweede plek. Ik roep dat al een paar jaar. Het leuke is ook dat Marco me niet tegenhoudt. Integendeel.”

Lees verder

Algemeen

Volgers gaan stuk om opzichtige Photoshop-fout in foto van Fabiola Volkers

Gepubliceerd

op

Door

We schrijven hier weleens over bepaalde mensen die zonder talent toch een bekende Nederlander weten te worden. Vaak hebben we het dan over Famke Louise maar er is één iemand die daar nov ver bovenuit steekt. We hebben het uiteraard over Fabiola Volkers. De dame die tegenwoordig door het leven gaat als zangeres werd bij het grote publiek bekend na haar deelnames aan Holland’s Next Top Model en Temptation Island VIPS. Op Instagram heeft ze bijna 600.000 volgers en dus mag ze zichzelf een echte influencer noemen. Eentje die niet zoveel kaas heeft gegeten van Photoshop alleen…

De knie van Fabiola

“Waar is je knie naartoe?” vraagt iemand bijvoorbeeld. “Editor: je knie. Fabiola: haal het weg”, grapt een ander. Veel anderen constateren hetzelfde en iemand zegt zelfs nog een foutje te herkennen: “Je teen komt uit je schoen links op de foto. En je knie, die is weg gevlogen ofzo.”

Lees verder

Trending