Contacteer ons

Algemeen

Zien: Bekijk HIER de uitgelekte vakantiefoto’s van de koninklijke familie

Gepubliceerd

op

Wat Willem-Alexander afgelopen zomer in Duitsland lukte, gaat nu voor hem in Oostenrijk mis. De koning beval de Duitsers succesvol de vrolijke vakantiekiekjes van hem en zijn gezin in Griekenland te verwijderen. Nu zijn er weer vakantiefoto’s van de Oranjes uitgelekt. En die staan nog steeds online…

Mediacode

Iedereen in Nederland heeft recht op privacy. Ook als je ‘van Oranje’ als achternaam hebt. Toch gaat dit in de praktijk anders in zijn werk. Daarom kondigde het Koninklijk Huis in 2005 de mediacode af. Deze code zorgt ervoor dat foto’s van het paar niet zomaar verspreid mogen worden, met als doel ”de persoonlijke levenssfeer van leden van het Koninklijk Huis te beschermen”.

Vaak zijn rechtszaken aangespannen tegen media die vakantie- of andere privéfoto’s van de Oranjes hadden gepubliceerd. Zo ook afgelopen zomer, toen koningin Máxima in bikini gefotografeerd werd door Bild.

De koning beval het Duitse magazine de foto’s te verwijderen, aangezien deze in strijd waren met de afgekondigde mediacode.

Nieuwe foto’s

Waar het Willem-Alexander toen lukte met de Duitsers, loopt hij nu weer tegen hetzelfde probleem aan met Oostenrijkers. Er zijn foto’s naar buiten gekomen van een ‘top secret’ vakantie van de Oranjes in 2017.

De Oostenrijkers negeren hierbij het bevel van Willem-Alexander om privéfoto’s van de Koninklijke familie offline te halen. De foto’s van het shop uitje van de familie in 2017 staat nog steeds online.

Bekijk de foto’s hier

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

André Hazes deelt schaars geklede foto van Monique Westenberg

Gepubliceerd

op

Door

André Hazes deelde op Instagram een foto van zijn grote liefde Monique Westenberg. Monique is daar vrij schaars gekleed op en straalt. André is terecht trots op zijn vriendin.

Lees verder

Algemeen

André Hazes doet een opmerkelijke uitspraak over Marco Borsato: “Ik roep dat al een paar jaar”

Gepubliceerd

op

Door

Dinsdagavond krijgen we een erg openhartige André Hazes te zien in ‘Het Huis’. Hij blikt er onder meer terug op de turbulente kindertijd die het succes van zijn vader, André Hazes Sr., met zich meebracht.
“Wij leefden altijd in een bepaalde angst”, André toe. “En dat kwam door die ouwe. Zoals zijn pet stond, zo moesten wij leven.” Omdat zijn jeugd zo hectisch was, heeft André ingezien dat hij dat absoluut niet wil voor Dré, zijn zoontje. “Ik wil de betere versie van mijn ouders zijn. Ze hebben hun vreselijke best gedaan. Maar ik wil het anders voor mijn zoontje.”

De carrière van Hazes Jr. schoot razendsnel naar ongekende hoogten. In enkele jaren tijd groeide hij uit tot hét nieuwe idool van het Nederlandstalige lied. Hij stootte zo die andere Nederlandse ster, Marco Borsato, van de troon. “Ik neem nooit genoegen met de tweede plek. Ik roep dat al een paar jaar. Het leuke is ook dat Marco me niet tegenhoudt. Integendeel.”

Lees verder

Algemeen

Volgers gaan stuk om opzichtige Photoshop-fout in foto van Fabiola Volkers

Gepubliceerd

op

Door

We schrijven hier weleens over bepaalde mensen die zonder talent toch een bekende Nederlander weten te worden. Vaak hebben we het dan over Famke Louise maar er is één iemand die daar nov ver bovenuit steekt. We hebben het uiteraard over Fabiola Volkers. De dame die tegenwoordig door het leven gaat als zangeres werd bij het grote publiek bekend na haar deelnames aan Holland’s Next Top Model en Temptation Island VIPS. Op Instagram heeft ze bijna 600.000 volgers en dus mag ze zichzelf een echte influencer noemen. Eentje die niet zoveel kaas heeft gegeten van Photoshop alleen…

De knie van Fabiola

“Waar is je knie naartoe?” vraagt iemand bijvoorbeeld. “Editor: je knie. Fabiola: haal het weg”, grapt een ander. Veel anderen constateren hetzelfde en iemand zegt zelfs nog een foutje te herkennen: “Je teen komt uit je schoen links op de foto. En je knie, die is weg gevlogen ofzo.”

Lees verder

Trending