Contacteer ons

Algemeen

Zien: Monique Smit mét mondkapje heeft ze er weer lekker losjes bijhangen

Gepubliceerd

op

Fittie in BN’er land! Althans BN’ers die al een tijd uit de picture zijn, dat wel. Het verhaal gaat dat Monique Smit, dat zusje van Jan graag de presentatrice zou worden van de Mini Playbackshow. Volgens oud presentator Henny Huisman zou de Volendamse blondine echter totaal oud geschikt zijn om ‘zijn’ programma te presenteren. Over de Mini-playbackshow heb ik weleens gehoord dat de zus van Jan Smit dat graag zou willen doen. Dat zal ze wel willen, maar dat kan ze niet. Klaar. Ik heb haar uitgelegd waarom ze mijn toestemming niet krijgt: dit ben jij niet.

Monique Smit met tijgerprintje

“Monique herself – die niet vies is van bullshit pareren op haar eigen insta – komt met een reactie waaruit blijkt dat… er iemand zit te jokken. Monique claimt namelijk dat zij en Henny hier helemaal nooit over hebben gepraat. Euhm… oke dan. Erg heftig allemaal natuurlijk maar goed daarvoor zijn we hier eigenlijk helemaal niet. Monique Smit is gewoon een hele leuke mama die zo af en toe ook hele leuke foto’s deelt. Soms met mondkapje (waar ze het trouwens volledig niet mee eens is) en een leuk tijgerprintje aan. Alsjeblieft:

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

André Hazes deelt schaars geklede foto van Monique Westenberg

Gepubliceerd

op

Door

André Hazes deelde op Instagram een foto van zijn grote liefde Monique Westenberg. Monique is daar vrij schaars gekleed op en straalt. André is terecht trots op zijn vriendin.

Lees verder

Algemeen

André Hazes doet een opmerkelijke uitspraak over Marco Borsato: “Ik roep dat al een paar jaar”

Gepubliceerd

op

Door

Dinsdagavond krijgen we een erg openhartige André Hazes te zien in ‘Het Huis’. Hij blikt er onder meer terug op de turbulente kindertijd die het succes van zijn vader, André Hazes Sr., met zich meebracht.
“Wij leefden altijd in een bepaalde angst”, André toe. “En dat kwam door die ouwe. Zoals zijn pet stond, zo moesten wij leven.” Omdat zijn jeugd zo hectisch was, heeft André ingezien dat hij dat absoluut niet wil voor Dré, zijn zoontje. “Ik wil de betere versie van mijn ouders zijn. Ze hebben hun vreselijke best gedaan. Maar ik wil het anders voor mijn zoontje.”

De carrière van Hazes Jr. schoot razendsnel naar ongekende hoogten. In enkele jaren tijd groeide hij uit tot hét nieuwe idool van het Nederlandstalige lied. Hij stootte zo die andere Nederlandse ster, Marco Borsato, van de troon. “Ik neem nooit genoegen met de tweede plek. Ik roep dat al een paar jaar. Het leuke is ook dat Marco me niet tegenhoudt. Integendeel.”

Lees verder

Algemeen

Volgers gaan stuk om opzichtige Photoshop-fout in foto van Fabiola Volkers

Gepubliceerd

op

Door

We schrijven hier weleens over bepaalde mensen die zonder talent toch een bekende Nederlander weten te worden. Vaak hebben we het dan over Famke Louise maar er is één iemand die daar nov ver bovenuit steekt. We hebben het uiteraard over Fabiola Volkers. De dame die tegenwoordig door het leven gaat als zangeres werd bij het grote publiek bekend na haar deelnames aan Holland’s Next Top Model en Temptation Island VIPS. Op Instagram heeft ze bijna 600.000 volgers en dus mag ze zichzelf een echte influencer noemen. Eentje die niet zoveel kaas heeft gegeten van Photoshop alleen…

De knie van Fabiola

“Waar is je knie naartoe?” vraagt iemand bijvoorbeeld. “Editor: je knie. Fabiola: haal het weg”, grapt een ander. Veel anderen constateren hetzelfde en iemand zegt zelfs nog een foutje te herkennen: “Je teen komt uit je schoen links op de foto. En je knie, die is weg gevlogen ofzo.”

Lees verder

Trending