Contacteer ons

Algemeen

Zien: Ook Dave Roelvink is sinds vandaag het slachtoffer van WhatsApp-oplichter

Gepubliceerd

op

Oplichting via WhatsApp komt de laatste maanden steeds vaker voor. Gelukkig wordt er veel aandacht aan besteedt waardoor wij hopen dat er steeds minder mensen in zullen trappen. Om de een of andere reden WhatsApp-oplichters toch bezig en denken ze ook dat het handig is om het bij BN’ers te proberen. Zo was Dave Roelvink ook het haasje. Maandagmiddag plaatste Dave in zijn Instagram Stories het bewijs dat een WhatsApp-oplichter hem benaderd heeft. Hij doet zich voor als een vriend die naar eigen zeggen zich “schaamt om hier hulp voor te vragen”. Volgens de WhatsApp-oplichter heeft hij nog wat openstaande facturen die hij echt moet betalen. Dave gaat er allereerst in mee en reageert geschokt: “Meen je niet” appt hij terug.

Dave Roelvink: “Ga werken voor je geld”

Vervolgens belooft de oplichter het uiterlijk woensdag te betalen. Het is namelijk een Afterpay-betaling die ietwat opgelopen is. En dan is het genoeg voor de zoon van Dries: hij kan er niet langer in mee gaan en vraagt om het adres van de oplichter zodat hij zijn tanden eruit kan trappen. En hij geeft nog een laatste sneer na: “Ga weken voor je geld” – maar we denken dat hij ‘werken’ bedoelt.

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

André Hazes deelt schaars geklede foto van Monique Westenberg

Gepubliceerd

op

Door

André Hazes deelde op Instagram een foto van zijn grote liefde Monique Westenberg. Monique is daar vrij schaars gekleed op en straalt. André is terecht trots op zijn vriendin.

Lees verder

Algemeen

André Hazes doet een opmerkelijke uitspraak over Marco Borsato: “Ik roep dat al een paar jaar”

Gepubliceerd

op

Door

Dinsdagavond krijgen we een erg openhartige André Hazes te zien in ‘Het Huis’. Hij blikt er onder meer terug op de turbulente kindertijd die het succes van zijn vader, André Hazes Sr., met zich meebracht.
“Wij leefden altijd in een bepaalde angst”, André toe. “En dat kwam door die ouwe. Zoals zijn pet stond, zo moesten wij leven.” Omdat zijn jeugd zo hectisch was, heeft André ingezien dat hij dat absoluut niet wil voor Dré, zijn zoontje. “Ik wil de betere versie van mijn ouders zijn. Ze hebben hun vreselijke best gedaan. Maar ik wil het anders voor mijn zoontje.”

De carrière van Hazes Jr. schoot razendsnel naar ongekende hoogten. In enkele jaren tijd groeide hij uit tot hét nieuwe idool van het Nederlandstalige lied. Hij stootte zo die andere Nederlandse ster, Marco Borsato, van de troon. “Ik neem nooit genoegen met de tweede plek. Ik roep dat al een paar jaar. Het leuke is ook dat Marco me niet tegenhoudt. Integendeel.”

Lees verder

Algemeen

Volgers gaan stuk om opzichtige Photoshop-fout in foto van Fabiola Volkers

Gepubliceerd

op

Door

We schrijven hier weleens over bepaalde mensen die zonder talent toch een bekende Nederlander weten te worden. Vaak hebben we het dan over Famke Louise maar er is één iemand die daar nov ver bovenuit steekt. We hebben het uiteraard over Fabiola Volkers. De dame die tegenwoordig door het leven gaat als zangeres werd bij het grote publiek bekend na haar deelnames aan Holland’s Next Top Model en Temptation Island VIPS. Op Instagram heeft ze bijna 600.000 volgers en dus mag ze zichzelf een echte influencer noemen. Eentje die niet zoveel kaas heeft gegeten van Photoshop alleen…

De knie van Fabiola

“Waar is je knie naartoe?” vraagt iemand bijvoorbeeld. “Editor: je knie. Fabiola: haal het weg”, grapt een ander. Veel anderen constateren hetzelfde en iemand zegt zelfs nog een foutje te herkennen: “Je teen komt uit je schoen links op de foto. En je knie, die is weg gevlogen ofzo.”

Lees verder

Trending