Contacteer ons

Sport

Heeft Wesley Sneijder een nieuwe vriendin gevonden? “Met Yolanthe Cabau komt het nooit meer goed”

Gepubliceerd

op

Wesley Sneijder zag een einde komen aan zijn huwelijk met Yolanthe. “Het komt nooit meer goed”, zei hij eerder al.

Op Ibiza had Wes het ongelofelijk naar zijn zin met Jaimie Vaes, de vriendin van Lil’ Kleine. Opvallend was dat Kleine in Amsterdam gebleven is.

Een getuige vertelt wat Wes en Jaimie allemaal deden. “Ze keken samen naar foto’s op hun telefoon”, vertelt de getuige aan Weekend. “Hij fluisterde haar ook iets in haar oor.”

“Ze waren met een groot gezelschap om gezellig te eten op Coco Beach, maar ze trokken naarmate de lunch vorderde steeds meer naar elkaar toe.”

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Sport

Foto: Koningin Máxima met gewaagd decolleté verbaast iedereen!

Gepubliceerd

op

Door

Koning Willem-Alexander mag dan de aandacht op zich gericht hebben door zijn blijvende baard-statement, maar Máxima laat zich niet van haar modetroon stoten.

Zij scoort op deze Prinsjesdag met een prachtige diep bordeauxrode jurk met diep decolleté en (voor het eerst op Prinsjesdag) los haar onder haar hoedje.

‘Inkijkje’

De sluikvallende jurk van de Nederlandse ontwerper Jan Taminiau valt vooral aan de bovenkant op vanwege de glittercape erover die een spannend ’inkijkje’ geeft. Niet eerder liet onze koningin zich van deze kant zien.

De koning heeft, passend bij zijn baard, gekozen voor een dandy-achtige look met een gestreepte pantalon, fors gestreepte das, licht gilet en daarover een donkerblauw jacquet.

Lees verder

Sport

Vreselijk voor prinses Amalia: “Misdadig wat er gebeurt”

Gepubliceerd

op

Door

Prinses Amalia was hét gespreksonderwerp in Argentinië. Ze prijkt daar met haar moeder koningin Maxima op de cover van het tijdschrift ‘Caras’.

Het tijdschrift noemt Amalia een ‘plussize model’. Het veroorzaakt een storm aan kritiek. Er staat ook nog te lezen dat Amalia gepest werd maar de onvoorwaardelijke steun heeft van haar ouders. Kortom, aldus het blad, ‘een prinses die haar puberteit zonder taboes beleeft en haar figuur van echte vrouw verdedigt’.

Lala Pasquinelli van de organisatie ‘Mujeres que no fueron tapa’ (Vrouwen die de voorpagina niet halen) is woedend. “Wat is een’ plussize’-look? Het nieuwe eufemisme om te zeggen ‘dik’?”, citeert Shownieuws haar.

Pasquinelli vindt het niet kunnen dat Amalia alleen wordt beoordeeld op haar uiterlijk. “Daar hebben vrouwen hun hele leven mee te maken, dat iedereen het recht meent te hebben om een deel van ons lichaam als verkeerd, mislukt of lelijk aan te duiden.” Op sociale media wordt het artikel ‘beledigend’, ‘misdadig’ en ‘gewelddadig’ genoemd.

Lees verder

Sport

Beschuit met muisjes voor Peter R. de Vries

Gepubliceerd

op

Door

Leuk babynieuws in huize de Vries: Royce, de zoon van Peter, zou voor de eerste keer vader zijn geworden. En ook de naam van de kleine man is al bekend!

Dat meldt weekblad Weekend. Het koppel heeft zelf het nieuws nog niet gedeeld, maar Royce en Amanda zouden hun zoontje Fender Peter de Vries hebben genoemd. Een hele eer dus voor opa de Vries!

Geheim

Ondanks dat het kindje al op 15 november ter wereld kwam, wisten de kersverse ouders het tot nu toe nog geheim te houden. Toch praat een goede vriend van hen zijn mond voorbij: ‘Royce laat weten dat Amanda nu al de beste moeder is die Fender zich kan wensen.’

Bron: Shownieuws, Weekend, Story | Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Trending