Contacteer ons

Algemeen

Roxeanne Hazes ‘ernstig ziek’

Gepubliceerd

op

De dochter van Nederlands beste volkszanger aller tijde doet een bijzondere onthulling. Toen zij na een lastige periode in haar leven in therapie ging, kreeg zij een diagnose waar zij zich totaal niet in kon vinden. ‘Dit ben ik niet‘.

Flierefluiten

Roxeanne gooide er naar eigen zeggen een periode behoorlijk met de pet naar. Aan tafel bij Jinek vertelt zij over deze periode. ,,Ik was gewoon aan het flierefluiten. Er kwam niks uit m’n handen.” Ze had last van een writers block ,,Het kwam er niet uit. Het voelde niet oprecht.”

Breakdown

Het ging al een tijdje niet heel goed met Roxeanne, maar dit liep op een avond vorig jaar november écht uit de klauwen: ,,Ik weet nog dat ik die avond in Nijmegen moest optreden. Ik had eigenlijk de hele dag al last van huilbuien, en ik wist niet waar het vandaan kwam.

,,Maar ik wist wel dat ik mij heel erg down voelde en me er niet toe kon zetten om naar dat optreden toe te gaan. Ik werk gelukkig met mijn vriend samen die heel lief tegen mij zei: ‘Wat gaan we doen, gaan we het cancelen?’

Roxeanne besloot toch het optreden te doen. Zij vertelt dat ze bleef huilen en dat ze besloot het over een andere boeg te gooien. Ze besloot haar masker af te zetten: ,,Ik dacht ik kom gewoon het podium straks op en vertel wat er aan de hand is. En vanaf daar zien we wel verder. En dat bleek zoiets moois te zijn. Omdat ik moest huilen, het publiek moest met mij mee huilen.

Therapie

Roxeanne worstelde zich door deze moeilijke tijd heen. Toen zij in therapie ging kwam zij tot grote inzichten:

,,Ik ben in therapie gegaan en ik blijk eigenlijk gewoon mijn grootste saboteur zelf te zijn. Alles wat er in mijn leven gebeurt: ik bepaal of ik dat binnen laat komen of niet.” Roxeanne vertelt dat zij last heeft van faalangst: ,,Ik vind dingen altijd heel erg spannend. Meestal als ik live moet zingen vind ik dat doodeng.”

Haar psycholoog kwam met een diagnose waarbij Roxeanne even moest slikken:

,,Ik ben in therapie gegaan en mijn psycholoog vertelde: ‘Goh als ik het allemaal een beetje zo hoor: je lijdt eigenlijk gewoon aan grootheidswaanzin.’ Dit vond Roxeanne ontzettend moeilijk om te verkroppen: ,,Dat vond ik zo heftig dat ze dat in het begin tegen mij zei. Daar herken ik mij helemaal niet in.”

Jinek vraagt haar of Roxeanne boos werd toen ze dit hoorde. Zij reageert resoluut ,,Ja. Ik zei: nee niet ik.”

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

Marco Borsato met spoed opgenomen in het ziekenhuis: Verschrikkelijk wat er is gebeurd

Gepubliceerd

op

Door

Marco Borsato heeft een vreselijk moment achter de rug. De zanger werd ook meteen opgenomen in het ziekenhuis.
In ‘30 Minuten Rauw’, een podcast van de Nederlandse radiopresentator Ruud de Wild, vertelt Marco Borsato wat er aan de hand is. “Ik heb heel veel geluk gehad”, legt de zanger uit.

Vlak voor Marco het podium in de Ahoy wilde betreden liep het fout. “Mijn oog trilde een beetje en mijn zicht viel een beetje weg. Ik dacht als ik wat suiker neem, dan gaat het goed. Ik ontdekte dat als ik één oog bedekte, dan zag ik helder. Iets in mijn hoofd maakte van die twee plaatjes niet één plaatje meer.”

Marco nam het zekere voor het onzekere en liet zich naar het ziekenhuis brengen. “Ik lag binnen de tien minuten onder de MRI, en daar zeiden ze: ‘We zien dat u een TIA heeft gehad.” Dat is een lichte beroerte.

Ziekenhuis
Marco wilde niet in het ziekenhuis blijven. “Er staan in Ahoy tienduizend mensen en daar kan ik niet zomaar even niet zijn”, zei ik. “Maar toen ik volledig mijn zicht verloor, wist ik dat het klaar was. Dus de dokter zei: bij deze bent u opgenomen.”

“Voor mij is dat een waarschuwing geweest”, bedenkt hij zich. “Ik besefte: als dit langer had geduurd, of als het iets met mijn spraak was geweest, dan was het klaar geweest. Dat ik nog altijd liedjes kan maken, zie ik als een cadeau.”

Lees verder

Algemeen

Nieuwe foto van onze Bridget Maasland laat zien dat er tóch écht iets mis is!

Gepubliceerd

op

Door

Dat het niet helemaal lekker is gegaan met de relatie van Bridget Maasland en André Hazes is inmiddels wel duidelijk. De geruchten over verschillende voorvallen lopen de spuigaten uit. Er gaan verhalen rond dat de blondine een klap verkocht zou hebben aan Monique Westenberg. André zou in een toilethokje gespot zijn met zijn ex op de vakantie waar hij met Bridget was. En nog veel meer. Maar wat ook niet zo lekker gaat is de lip van de blonde presentatrice. Voor ze naar Curacao vertrok was al duidelijk dat er iets aan de hand was met de onderlip van de presentatrice, te zien op de eerste onderstaande foto. Op een vakantiekiekje was ook duidelijk iets aan de hand met haar lippen, tweede foto.

Wat is er aan de hand met de lip van Bridget Maasland

Maar een derde foto laat zien dat er nog steeds iets is met haar onderlip. Of het nu gaat om een koortslip of iets anders is niet duidelijk. We hopen van niet voor André. En natuurlijk ook niet voor Monique, want anders heeft de hele gang er eentje te pakken!

View this post on Instagram

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Lees verder

Algemeen

Marco Borsato neemt zeer ingrijpend besluit na scheiding met Leontine Borsato

Gepubliceerd

op

Door

Na de breuk met Leontine woonde Marco Borsato opnieuw een tijdje bij zijn moeder Mary (73). De 53-jarige zanger gaat nu in zijn eentje wonen.
Marco heeft een penthouse in Alkmaar gekocht voor 1,15 miljoen euro. Hij heeft zijn ouderlijk huis verlaten en zal nu beginnen met de inrichting van zijn penthouse.

Het stulpje is 180 vierkante meter groot, met uitzicht op water. Hij kocht er ook een garage van 17.000 euro bij. De nieuwe woonst is op slechts 10 minuten rijden van zijn ouderlijk huis.

Lees verder

Trending