Contacteer ons

Algemeen

Kijkers maken zich grote zorgen om Willem-Alexander na zien van beelden

Gepubliceerd

op

Gisteren was de derde dinsdag van september en dat houdt in: Prinsjesdag. Op deze speciale dag leest koning Willem-Alexander de troonrede voor. Helemaal vlekkeloos verliep deze dag niet. Kijkers maakten zich vooral zorgen om onze koning. 

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima stapten gisteren weer in de Glazen Koets om naar de Ridderzaal af te rijden, want daar las Willem-Alexander de jaarlijkse troonrede voor. In de troonrede blikte hij terug op het voorbije jaar en kondigde hij de plannen en maatregelen op het gebied van wetgeving en bestuur voor komend jaar aan.

Ziek
Opvallend was dat onze koning wat kleine foutjes maakte dit jaar. Daarnaast was aan hem te zien dat hij het hartstikke warm had. De zweetdruppels waren zelfs op z’n hoofd te zien. En dat was ook bij de kijkers niet ontgaan. Op Twitter vragen mensen zich af wat er met de koning aan de hand is. “Volgens mij is de koning nerveus” en “Zou Alex ziek zijn?”, klinkt het onder de twitteraars.

Hartstikke warm
Maar waarschijnlijk voelde Willem-Alexander zich prima. Natuurlijk zal hij wel wat nerveus zijn geweest, maar dat is best logisch, toch? De zweetdruppels hebben vermoedelijk te maken met de temperatuur in de Ridderzaal. Volgens aanwezigen was het zeer warm. Bij RTL Nieuws laat een aanwezige weten dat het warmer dan normaal was in de zaal. “Zo’n 26 graden en misschien werd het daarna nog wel warmer”.

Airco
De woordvoerder van de Ridderzaal geeft aan dat de airco wel 24 uur heeft aangestaan, maar dat deze een uur voor aanvang werd uitgezet. Dat doen ze omdat het koelen anders veel te veel herrie maakt en dat zou de troonrede verstoren. “Het is de normale procedure, maar het was inderdaad goed heet binnen.”

Er is waarschijnlijk dus niets met onze koning aan de hand. Gelukkig maar!

Bron: RTL Nieuws, Libelle, Twitter Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

Marco Borsato met spoed opgenomen in het ziekenhuis: Verschrikkelijk wat er is gebeurd

Gepubliceerd

op

Door

Marco Borsato heeft een vreselijk moment achter de rug. De zanger werd ook meteen opgenomen in het ziekenhuis.
In ‘30 Minuten Rauw’, een podcast van de Nederlandse radiopresentator Ruud de Wild, vertelt Marco Borsato wat er aan de hand is. “Ik heb heel veel geluk gehad”, legt de zanger uit.

Vlak voor Marco het podium in de Ahoy wilde betreden liep het fout. “Mijn oog trilde een beetje en mijn zicht viel een beetje weg. Ik dacht als ik wat suiker neem, dan gaat het goed. Ik ontdekte dat als ik één oog bedekte, dan zag ik helder. Iets in mijn hoofd maakte van die twee plaatjes niet één plaatje meer.”

Marco nam het zekere voor het onzekere en liet zich naar het ziekenhuis brengen. “Ik lag binnen de tien minuten onder de MRI, en daar zeiden ze: ‘We zien dat u een TIA heeft gehad.” Dat is een lichte beroerte.

Ziekenhuis
Marco wilde niet in het ziekenhuis blijven. “Er staan in Ahoy tienduizend mensen en daar kan ik niet zomaar even niet zijn”, zei ik. “Maar toen ik volledig mijn zicht verloor, wist ik dat het klaar was. Dus de dokter zei: bij deze bent u opgenomen.”

“Voor mij is dat een waarschuwing geweest”, bedenkt hij zich. “Ik besefte: als dit langer had geduurd, of als het iets met mijn spraak was geweest, dan was het klaar geweest. Dat ik nog altijd liedjes kan maken, zie ik als een cadeau.”

Lees verder

Algemeen

Nieuwe foto van onze Bridget Maasland laat zien dat er tóch écht iets mis is!

Gepubliceerd

op

Door

Dat het niet helemaal lekker is gegaan met de relatie van Bridget Maasland en André Hazes is inmiddels wel duidelijk. De geruchten over verschillende voorvallen lopen de spuigaten uit. Er gaan verhalen rond dat de blondine een klap verkocht zou hebben aan Monique Westenberg. André zou in een toilethokje gespot zijn met zijn ex op de vakantie waar hij met Bridget was. En nog veel meer. Maar wat ook niet zo lekker gaat is de lip van de blonde presentatrice. Voor ze naar Curacao vertrok was al duidelijk dat er iets aan de hand was met de onderlip van de presentatrice, te zien op de eerste onderstaande foto. Op een vakantiekiekje was ook duidelijk iets aan de hand met haar lippen, tweede foto.

Wat is er aan de hand met de lip van Bridget Maasland

Maar een derde foto laat zien dat er nog steeds iets is met haar onderlip. Of het nu gaat om een koortslip of iets anders is niet duidelijk. We hopen van niet voor André. En natuurlijk ook niet voor Monique, want anders heeft de hele gang er eentje te pakken!

View this post on Instagram

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Lees verder

Algemeen

Marco Borsato neemt zeer ingrijpend besluit na scheiding met Leontine Borsato

Gepubliceerd

op

Door

Na de breuk met Leontine woonde Marco Borsato opnieuw een tijdje bij zijn moeder Mary (73). De 53-jarige zanger gaat nu in zijn eentje wonen.
Marco heeft een penthouse in Alkmaar gekocht voor 1,15 miljoen euro. Hij heeft zijn ouderlijk huis verlaten en zal nu beginnen met de inrichting van zijn penthouse.

Het stulpje is 180 vierkante meter groot, met uitzicht op water. Hij kocht er ook een garage van 17.000 euro bij. De nieuwe woonst is op slechts 10 minuten rijden van zijn ouderlijk huis.

Lees verder

Trending