Contacteer ons

Sport

Zien: Nieuwe vriendin van Marco Borsato laat niets aan de verbeelding over!

Gepubliceerd

op

Sinds een aantal dagen gaan er geruchten rond dat Marco Borsato gelukkig is met een nieuwe liefde. Eigenlijk moeten we zeggen dat het een oude liefde is. Het is namelijk zijn ex-vriendin Denise Boekhoff. Voordat Leontine in beeld kwam zou de zanger een relatie van maar liefst 8 jaar gehad hebben met deze blondine. Wat de reden van de breuk is geweest weten we niet. Maar dat het hoogstwaarschijnlijk weer aan is tussen de twee kunnen we wel opmaken uit alle berichten van de roddelsites. En we moeten dan ook zeggen dat we wel inzien wat de zanger in haar ziet.

Dat heeft Marco Borsato goed voor elkaar!

We weten niet precies wat de leeftijd van deze beeldshcone dame is. Maar we gokken dat het wel rond de leeftijd van de zanger zit, die 53 jaar is. En dag gezegd te hebben kunnen de meeste vrouwen alleen maar dromen om er nog zo bij te lopen als Denise:

View this post on Instagram

A post shared by DeniseBoekhoff (@deniseboekhoff)

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Sport

Zo is het contact nu tussen André Hazes en Rachel Hazes

Gepubliceerd

op

Door

Monique en André Hazes hebben een openhartig interview gegeven aan Talkies Magazine en hierin vertelt de zanger ook hoe het contact nu tussen hem en zijn moeder Rachel is.
Hoewel er geen sprake is van ruzie, komen moeder en zoon niet regelmatig bij elkaar over de vloer. Over hun band zegt hij: “Mijn moeder is een heel aparte vrouw. Ik kan daar nu mee overweg maar er is verder geen contact met mijn gezin. Ik heb haar ook uitgelegd dat ik dat niet ambieer en dat accepteert zij. Ik spreek mijn moeder af en toe. Het is goed zoals het nu is en ik wil ook niet dat het iets anders wordt dan dat het nu is. Dré heeft gelukkig van de andere kant ook veel familie om zich heen en krijgt enorm veel liefde. Ik vind het leuk dat ik weer contact heb met Roxeanne, dat is fijn.”

Broer en zus hebben sinds de zomer weer heel goed contact met elkaar, nadat ze elkaar jarenlang niet meer hadden gesproken. En het is vooral aan Monique te danken dat ze weer een goede band met elkaar hebben. Helaas is de liefde tussen Roxeanne en haar moeder flink bekoeld; zij hebben al enige tijd ruzie.
De zanger heeft onlangs in een interview op de Belgische televisie ook openhartig over zijn moeder gesproken.
Bron: Shownieuws Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Sport

Foto: Koningin Máxima met gewaagd decolleté verbaast iedereen!

Gepubliceerd

op

Door

Koning Willem-Alexander mag dan de aandacht op zich gericht hebben door zijn blijvende baard-statement, maar Máxima laat zich niet van haar modetroon stoten.

Zij scoort op deze Prinsjesdag met een prachtige diep bordeauxrode jurk met diep decolleté en (voor het eerst op Prinsjesdag) los haar onder haar hoedje.

‘Inkijkje’

De sluikvallende jurk van de Nederlandse ontwerper Jan Taminiau valt vooral aan de bovenkant op vanwege de glittercape erover die een spannend ’inkijkje’ geeft. Niet eerder liet onze koningin zich van deze kant zien.

De koning heeft, passend bij zijn baard, gekozen voor een dandy-achtige look met een gestreepte pantalon, fors gestreepte das, licht gilet en daarover een donkerblauw jacquet.

Lees verder

Sport

André Hazes heeft het nog steeds erg moeilijk met wat zijn ouders deden: “Ga je meteen naar gevangenis”

Gepubliceerd

op

Door

De familie Hazes heeft al heel wat watertjes doorzwommen. Vanavond is André Hazes de gast in ‘Het Huis’ op Eén.

André Hazes Junior gaat geen onderwerp uit de weg. Hij praat openhartig over zijn eigen jeugd maar ook over zijn ouders.

André Hazes sr. begon een relatie met een meisje dat hij kende toen ze elf jaar was. Het was Rachel, de moeder van André Hazes Junior.

“Mijn oma en opa keurden de relatie met de jonge tiener goed”, vertelt André. “Dit gaat er bij mij nog altijd niet in. Als je dat nu doet dan ga je meteen de gevangenis in.”

Lees verder

Trending