Contacteer ons

Sport

Zien: Sacha heeft een superleuk broekje gekocht op de markt in Amsterdam…

Gepubliceerd

op

Met net iets meer dan 4000 volgers op Instagram mogen we de Nederlandse Sacha Rupert nog geen influencer noemen. Maar wat niet is kan nog komen uiteraard. Toch kan daar binnenkort weleens verandering in komen want onderstaande video gaat momenteel als een raket over het internet. Het is namelijk best wel interessant om de Stories van deze studente Kunstgeschiedenis in Amsterdam op Instagram in de gaten te houden. Grote kans dat deze studente Kunstgeschiedenis aan de UvA een nieuwe tikkeltje dubbelzinnige video de wereld in slingert.

Sacha gaat viraal

Vandaag kijken we naar een superleuk broekje dat Sacha heeft gekocht op de markt in de pijp. Op de verpakking ziet het er net wat anders uit. Op moment van schrijven heeft Sacha 4639 volgers, maar dat zal waarschijnlijk de komende dagen gaan groeien.

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Sport

Marco Borsato staat stil bij een groot verlies in zijn leven

Gepubliceerd

op

Door

Marco Borsato staat stil bij een groot verlies in zijn leven. Vandaag, 23 januari, precies 12 jaar geleden overleed de vader van de hitzanger. Op Instagram laat Marco weten dat hij dankbaar is dat hij de stem van zijn vader nog iedere dag kan horen, en deelt een clip van de man.

‘Niet met opvoeding bemoeid’

Roberto Borsato, die 69 jaar oud is geworden, en zijn zoon hadden toen Marco klein was geen goede band. Toen Marco nog maar twee jaar oud was, verhuisde zijn vader terug naar zijn moederland Italië. Daar startte Roberto een restaurant aan het Gardameer. In zijn jeugd was zijn vader dan ook nauwelijks aanwezig. ,,Mijn vader heeft zich op geen enkele manier met de opvoeding bemoeid”, vertelde de zanger eens aan Johnny de Mol.

Muzikaal

Later in zijn leven kreeg de zanger wel een betere relatie met zijn vader, die ook erg muzikaal was. Door die muzikaliteit heeft Marco nu nog steeds de mogelijkheid om naar de stam van zijn vader te luisteren. Ook heeft Roberto eens een video opgenomen waarin hij vertelt hoe trots hij is op zijn beroemde zoon.

Lees verder

Sport

Zien: Miley Cyrus heeft even een iets té doorschijnend shirtje aangetrokken

Gepubliceerd

op

Door

Je moet toch wat als je een beetje media-aandacht tekort komt, moet Miley Cyrus gedacht hebben. Dus dan maar een iets te doorschijnend shirtje aan en een paar pics op Instagram droppen. Hoor je ons overigens niet direct over klagen. De 26-jarige voormalig Disney-ster scoort hiermee ongetwijfeld goed bij fans die vroeger naar haar keken op Disney Channel.

Miley Cyrus heeft het koud

Toch kunnen we Miley best aanraden om tijdens deze koude herfstdagen wat warmers aan te trekken. Zo te zien heeft ze het namelijk behoorlijk koud!

Lees verder

Algemeen

Doet ‘ie goed! Dit is de bloedmooie vriendin van Michael van Gerwen:

Gepubliceerd

op

Door

Michael van Gerwen, één van de beste darters ter wereld. Hij heeft al een dochtertje samen met zijn huidige vrouw. Maar daar gaat nu ook een zoontje bij komen. Ze zijn in 2020 uitgerekend, de exacte datum is nog niet bekend. Maar we zijn natuurlijk benieuw wie nou precies de vrouw van deze schreeuwende dart-legende is. We hebben wat leuke kiekjes kunnen vinden en kunnen zeggen dat hij het aardig goed voor elkaar heeft gekregen!

Vriendin van Michael van Gerwen

Zijn vriendin is Daphne Govers die veelvuldig voorbij komt op zijn social media. Ondanks dat de darter weleens verdacht werd van een affaire met Stacey Owen gaat het dus uitmuntend tussen de twee!

Lees verder

Trending