Contacteer ons

Sport

Zo is het contact nu tussen André Hazes en Rachel Hazes

Gepubliceerd

op

Monique en André Hazes hebben een openhartig interview gegeven aan Talkies Magazine en hierin vertelt de zanger ook hoe het contact nu tussen hem en zijn moeder Rachel is.
Hoewel er geen sprake is van ruzie, komen moeder en zoon niet regelmatig bij elkaar over de vloer. Over hun band zegt hij: “Mijn moeder is een heel aparte vrouw. Ik kan daar nu mee overweg maar er is verder geen contact met mijn gezin. Ik heb haar ook uitgelegd dat ik dat niet ambieer en dat accepteert zij. Ik spreek mijn moeder af en toe. Het is goed zoals het nu is en ik wil ook niet dat het iets anders wordt dan dat het nu is. Dré heeft gelukkig van de andere kant ook veel familie om zich heen en krijgt enorm veel liefde. Ik vind het leuk dat ik weer contact heb met Roxeanne, dat is fijn.”

Broer en zus hebben sinds de zomer weer heel goed contact met elkaar, nadat ze elkaar jarenlang niet meer hadden gesproken. En het is vooral aan Monique te danken dat ze weer een goede band met elkaar hebben. Helaas is de liefde tussen Roxeanne en haar moeder flink bekoeld; zij hebben al enige tijd ruzie.
De zanger heeft onlangs in een interview op de Belgische televisie ook openhartig over zijn moeder gesproken.
Bron: Shownieuws Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sport

Zien: Miley Cyrus heeft even een iets té doorschijnend shirtje aangetrokken

Gepubliceerd

op

Door

Je moet toch wat als je een beetje media-aandacht tekort komt, moet Miley Cyrus gedacht hebben. Dus dan maar een iets te doorschijnend shirtje aan en een paar pics op Instagram droppen. Hoor je ons overigens niet direct over klagen. De 26-jarige voormalig Disney-ster scoort hiermee ongetwijfeld goed bij fans die vroeger naar haar keken op Disney Channel.

Miley Cyrus heeft het koud

Toch kunnen we Miley best aanraden om tijdens deze koude herfstdagen wat warmers aan te trekken. Zo te zien heeft ze het namelijk behoorlijk koud!

Lees verder

Algemeen

Doet ‘ie goed! Dit is de bloedmooie vriendin van Michael van Gerwen:

Gepubliceerd

op

Door

Michael van Gerwen, één van de beste darters ter wereld. Hij heeft al een dochtertje samen met zijn huidige vrouw. Maar daar gaat nu ook een zoontje bij komen. Ze zijn in 2020 uitgerekend, de exacte datum is nog niet bekend. Maar we zijn natuurlijk benieuw wie nou precies de vrouw van deze schreeuwende dart-legende is. We hebben wat leuke kiekjes kunnen vinden en kunnen zeggen dat hij het aardig goed voor elkaar heeft gekregen!

Vriendin van Michael van Gerwen

Zijn vriendin is Daphne Govers die veelvuldig voorbij komt op zijn social media. Ondanks dat de darter weleens verdacht werd van een affaire met Stacey Owen gaat het dus uitmuntend tussen de twee!

Lees verder

Sport

Bron dichtbij Marco Borsato en Leontine Borsato heeft heel groot nieuws: “Dit is er aan het gebeuren”

Gepubliceerd

op

Door

Bijna een jaar geleden kwam er een einde aan het huwelijk tussen Marco Borsato en Leontine. Voor de zanger was het een serieuze klap. Die klap is hij bijna een jaar later nog steeds niet te boven.

Marco en Leontine waren dan ook 22 jaar getrouwd. Er deden geruchten de ronde dat er meer verboden avontuurtjes, met onder anderen zijn secretaresse, een vrouwelijke helft van een bevriend stel en zangeres Maan, hadden plaatsgevonden.

Maar Marco en Leontine zijn niet in ruzie uit elkaar gegaan. Ook na hun scheiding bleven ze elkaar nog zien.

Marco zei onlangs nog tegen een Nederlandse tv-presentatrice dat hij geen nieuwe vriendin heeft. “Ik wil alleen Leontine en niemand anders”, klonk het.

Het blad Story heeft nu heel verrassend nieuws. Een bron dichtbij koppel heeft hen laten weten dat Marco en Leontine in het geheim weer met elkaar aan het afspreken zijn. “Ze zijn elkaar aan het herontdekken.”

Lees verder

Trending