Contacteer ons

Sport

Foto: Koningin Máxima met gewaagd decolleté verbaast iedereen!

Gepubliceerd

op

Koning Willem-Alexander mag dan de aandacht op zich gericht hebben door zijn blijvende baard-statement, maar Máxima laat zich niet van haar modetroon stoten.

Zij scoort op deze Prinsjesdag met een prachtige diep bordeauxrode jurk met diep decolleté en (voor het eerst op Prinsjesdag) los haar onder haar hoedje.

‘Inkijkje’

De sluikvallende jurk van de Nederlandse ontwerper Jan Taminiau valt vooral aan de bovenkant op vanwege de glittercape erover die een spannend ’inkijkje’ geeft. Niet eerder liet onze koningin zich van deze kant zien.

De koning heeft, passend bij zijn baard, gekozen voor een dandy-achtige look met een gestreepte pantalon, fors gestreepte das, licht gilet en daarover een donkerblauw jacquet.

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Sport

Vreselijk voor prinses Amalia: “Misdadig wat er gebeurt”

Gepubliceerd

op

Door

Prinses Amalia was hét gespreksonderwerp in Argentinië. Ze prijkt daar met haar moeder koningin Maxima op de cover van het tijdschrift ‘Caras’.

Het tijdschrift noemt Amalia een ‘plussize model’. Het veroorzaakt een storm aan kritiek. Er staat ook nog te lezen dat Amalia gepest werd maar de onvoorwaardelijke steun heeft van haar ouders. Kortom, aldus het blad, ‘een prinses die haar puberteit zonder taboes beleeft en haar figuur van echte vrouw verdedigt’.

Lala Pasquinelli van de organisatie ‘Mujeres que no fueron tapa’ (Vrouwen die de voorpagina niet halen) is woedend. “Wat is een’ plussize’-look? Het nieuwe eufemisme om te zeggen ‘dik’?”, citeert Shownieuws haar.

Pasquinelli vindt het niet kunnen dat Amalia alleen wordt beoordeeld op haar uiterlijk. “Daar hebben vrouwen hun hele leven mee te maken, dat iedereen het recht meent te hebben om een deel van ons lichaam als verkeerd, mislukt of lelijk aan te duiden.” Op sociale media wordt het artikel ‘beledigend’, ‘misdadig’ en ‘gewelddadig’ genoemd.

Lees verder

Sport

Beschuit met muisjes voor Peter R. de Vries

Gepubliceerd

op

Door

Leuk babynieuws in huize de Vries: Royce, de zoon van Peter, zou voor de eerste keer vader zijn geworden. En ook de naam van de kleine man is al bekend!

Dat meldt weekblad Weekend. Het koppel heeft zelf het nieuws nog niet gedeeld, maar Royce en Amanda zouden hun zoontje Fender Peter de Vries hebben genoemd. Een hele eer dus voor opa de Vries!

Geheim

Ondanks dat het kindje al op 15 november ter wereld kwam, wisten de kersverse ouders het tot nu toe nog geheim te houden. Toch praat een goede vriend van hen zijn mond voorbij: ‘Royce laat weten dat Amanda nu al de beste moeder is die Fender zich kan wensen.’

Bron: Shownieuws, Weekend, Story | Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Sport

Nieuwe vriendin van Marco Borsato laat niets aan de verbeelding over!

Gepubliceerd

op

Door

Sinds een aantal dagen gaan er geruchten rond dat Marco Borsato gelukkig is met een nieuwe liefde. Eigenlijk moeten we zeggen dat het een oude liefde is. Het is namelijk zijn ex-vriendin Denise Boekhoff. Voordat Leontine in beeld kwam zou de zanger een relatie van maar liefst 8 jaar gehad hebben met deze blondine. Wat de reden van de breuk is geweest weten we niet. Maar dat het hoogstwaarschijnlijk weer aan is tussen de twee kunnen we wel opmaken uit alle berichten van de roddelsites. En we moeten dan ook zeggen dat we wel inzien wat de zanger in haar ziet.

Dat heeft Marco Borsato goed voor elkaar!

We weten niet precies wat de leeftijd van deze beeldshcone dame is. Maar we gokken dat het wel rond de leeftijd van de zanger zit, die 53 jaar is. En dag gezegd te hebben kunnen de meeste vrouwen alleen maar dromen om er nog zo bij te lopen als Denise:

View this post on Instagram

A post shared by DeniseBoekhoff (@deniseboekhoff)

Lees verder

Trending