Contacteer ons

Algemeen

Experts waarschuwen Koningin Maxima: “Let heel goed op prinses Alexia!”

Gepubliceerd

op

Het blijkt van noodzaak voor Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima om hun tweede dochter Alexia scherp in het oog te houden. Experts zeggen dat een tweede kind, die dus géén troonopvolgster is, het vaak zwaarder te verduren krijgt dan de troonopvolgster Amalia of het jongere zusje Ariane.

Dit komt doordat de tweede dochter duidelijker in de schaduw staat van haar oudere zus die ooit Koningin van Nederland zal worden. Wanneer Willem-Alexander iets aparts doet met een van de kinderen, dan is dit dan ook altijd Amalia. Dit is omdat ze natuurlijk klaargestoomd moet worden voor haar toekomst. Het schept een hechtere band die de tweede dochter op een andere manier zal ervaren.

Maxima en Willem moet goed op Alexia letten volgens Experts

Aangezien ze de puberteit betreden is het van grote noodzaak dat de tweede (en derde) dochter zich niet minderwaardig voelen. En dan hebben we het natuurlijk ten opzichte van hun grote zus. Die krijgt namelijk een enorme verantwoordelijkheid en een andere aanpak in opvoeden dan haar jongere zusjes.

Amalia is pas 16 maar moet wel al voor grote zenders haar woordje doen. Dit gebeurd natuurlijk met strenge afspraken en zal vooralsnog niet spontaan gebeuren om versprekingen te voorkomen.

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

Zien: Roxeanne Hazes heeft maling aan de mening van anderen en trekt haar shirtje omhoog

Gepubliceerd

op

Door

Roxeanne Hazes is helemaal klaar met de wereld waarin alles draait om perfectie. Wie tegenwoordig een beetje actief is op social media ziet immers alleen maar beeldschone dames voorbijkomen. Vaak gehuld in weinig bedekkende kleding, alleen maar gericht op het scoren van likes. Maar wanneer je deze dames bij wijze van spreken zou in kunnen leveren bij de lege flessen automaat in de lokale supermarkt zou je stinkend rijk kunnen worden. Zo ontzettend veel plastic troep zit er vaak in die zogenaamd afgetrainde lichamen verwerkt.

Daar lijkt Roxeanne Hazes dus in ieder geval voor te passen. De oudere zus van André Hazes kent sowieso weinig schaamte voor haar eigen lichaam en laat dat ook deze keer weer blijken. Op Instagram deelt ze een foto waarin ze haar shirt omhoog heeft getrokken en haar buik laat zien inclusief striae. “Hello, you beautiful badass b*tch”, schrijft Rox onder de foto. “Shoutout naar alle mensen die van zichzelf proberen te houden in een maatschappij die je vertelt dat niet te doen. I see you!”

Lees verder

Algemeen

Zien: Blonde vrouwtje draait helemaal door en sloopt heel de kebabzaak

Gepubliceerd

op

Door

Ook in Schotland kijkt niemand niet op of om als je na een avond doorzakken nog even een bezoekje brengt aan de kebab leverancier. Niets zo lekkers als half zat je gezicht in een broodje vol vlees, sla en te veel saus te duwen. Alleen heeft blijkbaar niet iedereen een vrolijke dronk. Vrouw uit de volgende video is alles behalve een leuk mens.

Gooien met eten, stampij maken en het gaat alleen maar van kwaad tot erger.

Lees verder

Algemeen

Wauw: Irene Schouten, één van Nederlands beste schaatsters heeft heerlijke foto’s voor ons!

Gepubliceerd

op

Door

Ze is een van de knapste sportvrouwen van ons land (#125 in de FHM500) en won vorige winter een bronzen medaille op de Olympische Spelen in Pyeongchang. Mannen, trakteer jezelf op koek en zopie en give it up voor Irene Schouten! Zij is een Nederlands schaatsster die zowel op de langebaan (met name allround) als op de marathon en de inline-skates actief is. Ze schaatste in seizoen 2010/2011 voor Team Anker en tijdens de marathon in het team Timpaan met Maaike Vos en Corina Strikwerda. Sinds 2015 traint ze bij Jillert Anema in de ploeg Clafis, dat in 2018 is overgaan in Team easyJet. Zijn marathonschaatsploeg heet Team Royal A-ware. Van 2013 tot en met 2017 en 2019 werd zij Nederlands kampioen Massastart. In 2015 en 2019 werd ze Wereld Kampioen Massastart.

View this post on Instagram

A post shared by Irene Schouten (@ireneschouten1)

Lees verder

Trending