Contacteer ons

Algemeen

Bridget Maasland boos in Boulevard: ‘Ik ben bedreigd na André Hazes-sneer’

Gepubliceerd

op

Bridget Maasland is ernstig bedreigd na de geestige sneer die ze op Radio 538 uitdeelde aan haar ex-vriend André Hazes jr. Die huilie-huilie deed de presentatrice zaterdagavond in RTL Boulevard.

André Hazes jr. heeft zijn vriendin Monique Westenberg, de liefdesrivale van Bridget, deze week op een vrij ordinaire manier ten huwelijk gevraagd. Waar een huwelijksaanzoek voor de meeste mensen een intiem moment is, besloot André er een aandachtsstunt van te maken. Hij liet het filmen door de cameraman van shows als Temptation Island en deelde het op zijn socials met de rest van Nederland.

Sneer van Bridget

Terwijl heel Hilversum slijmend meeloopt in de Hazes-fanfare, besloot Bridget Maasland deze week in Radio 538 lekker cynisch te reageren op het aanzoek. “Oh, hartstikke leuk. Ik ben echt heel blij voor ze, serieus. Echt, ik ben alleen wel heel erg benieuwd wie hij volgend jaar met kerst gaat vragen, maar verder vind ik het hartstikke leuk… Ha ha ha…”, zei ze, waarna ze onthulde dat zij vorig jaar in dezelfde periode óók ten huwelijk is gevraagd door Hazes.

Frank Dane, die zo’n beetje voorop loopt in die slijmende Hazes-fanfare, schrok zich een hoedje van dit cynische commentaar en ging snel door naar het volgende onderwerp. Patty Brard, wier programma Shownieuws ook prominent vertegenwoordigd is in dezelfde fanfare, besloot haar ex-bestie Bridget vervolgens vol-le-dig af te slachten op televisie.

Bedreigd

Tot zo ver team-Bridget dus – een beetje credit is op wel op zijn plek nadat ze de showmedia maandenlang op de wenken heeft bediend met haar ordinaire Hazes-relatie en bijbehorende slipjes-rel – maar gisteren begon ze aan de desk van RTL Boulevard ineens huilie-huilie te doen over de reacties die ze heeft gekregen op haar Hazes-sneer.

BN’ers die mokken om reacties op social media: het begint zó sleets te worden. Bridget klaagde dat ze zo verschrikkelijk onder vuur ligt op de socials. “Afgelopen week had het weer even een piek bereikt, want blijkbaar mag je geen humor hebben of niet een eigen mening hebben of niet gewoon iets posten zonder dat er inderdaad bedreigingen op los gaan.”

‘Het gaat te ver!’

Bridget vindt het een grof schandaal. “Het gaat echt heel ver, dus ik begrijp heel goed wat Samantha zegt. Eigenlijk, Clarice, vind ik ook dat daar iets aan gedaan moet worden”, zei ze na een item waarin Samantha Steenwijk ook al klaagde over reacties op de socials.

Advocate Clarice Stenger daarop: “Die vrijheid van meningsuiting is natuurlijk een heel groot goed, maar op het moment dat jij gaat beledigen en gaat bedreigen… Dat is gewoon strafbaar. Het probleem is natuurlijk dat iedereen lekker anoniem op Twitter en Insta van alles de wereld inslingert.”

Van de socials af

Begrijpen BN’ers nog steeds niet dat er automatisch een hoop drek loskomt als je je hele leven tentoonspreidt op de socials? Rick Brandsteder, ook niet onbekend met mediarelletjes, tipte Bridget om er gewoon lekker mee te nokken. “Denk je dan ook niet eens: ik stop gewoon met die hele social media?”

“Ja, maar het is ook onderdeel van ons werk, dus het zou een beetje raar zijn als je weg wordt gepest”, antwoordde Bridget. Behoorlijke onzin natuurlijk: sterren als Eva Jinek en Linda de Mol bewijzen dat je als tv-ster absoluut geen social media nodig hebt. De werkelijkheid is dat de ene ster nou eenmaal iets aandachtsbeluster is dan de andere ster.

Rick: “Ik ben ermee gestopt. Ik zit nu op Buienradar. Het is echt fantastisch, er gaat een wereld voor me open.”

Bridget wil coronaliefde

Clarice: “Dat is toch te gek, Rick? Dat jij ermee stopt omdat je geen zin hebt in die reacties? Er moet gewoon veel meer over te doen komen. Dat het keihard wordt afgekeurd en het niet normaal is om dit soort dingen te schrijven.”

Rick: “Ik denk hoe meer wij er ruchtbaarheid aan geven, hoe meer zij toch maar door blijven gaan hiermee.”

Bridget vindt dat mensen in deze coronatijd liever voor haar en voor elkaar moeten zijn. “Aan de andere kant denk ik: het hele jaar, met corona en alle ellende die we over ons heen hebben gekregen, zou je toch denken dat er iets meer saamhorigheid is en we iets meer voor elkaar klaar kunnen staan en er iets meer liefde de wereld in komt.”

Wishful thinking. Misschien wordt het voor Bridget toch eens tijd om haar selfietsunami te heroverwegen als ze er allemaal zo veel last van heeft.

Fragment

Het fragment van de klagende Bridget:

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Algemeen

‘Gooit André Hazes z’n ex Monique en zoontje uit villa die nog op zijn naam staat’

Gepubliceerd

op

Door

Het zal toch niet gebeuren dat Monique Westenberg (43) en zoontje Dre (4) uit de in 2019 betrokken villa in Berkel Rodenrijs worden gezet door André Hazes (27) nu hij Monique definitief heeft verlaten en hint op een nieuwe partner, de 25-jarige influencer Sarah van Soelen. Feit is dat Monique er weinig aan kan doen als zij door de man die toen het toen nog gezin de in villa trok zei ‘hier gaan we oud worden’ wordt gemaand te vertrekken. De villa staat namelijk alleen op naam van Hazes en dan is de wet duidelijk: ex-partner Monique is niet getrouwd met Hazes en heeft wettelijk geen poot om op te staan.

Verhuizen Monique Westenberg en zoontje terug naar het woonwagenkamp in de Rotterdamse wijk Spaanse Polder waar Monique’s moeder woont?

Een terechte vraag, want de door Monique, André en zoontje Dré in 2019 betrokken villa in Berkel Rodenrijs staat namelijk alleen op naam van André Hazes, de zanger die na Monique op 12 december 2020 ten huwelijk vroeg en gisteren liet weten dat het definitief over en uit is.

Vraag is alleen of Hazes zo hardvochtig is dat hij de moeder van zijn zoon op straat zet. Formeel juridisch kan Hazes dat doen, omdat degene op wiens naam het huis staat eigenaar van de woning is. Ex-partner Monique heeft er wat de wet betreft geen enkel recht op.

Uit gegevens van het kadaster blijkt dat de villa uit 2007 alleen op naam van Hazes staat en dat hij in augustus 2018 1.075.000 euro neertelde voor de woning gelegen op een van de meest exclusieve locatie die Berkel Rodenrijs kent.

Op de villa, niet ver van Moniques geliefde stad Rotterdam, rust geen hypotheek omdat Hazes ‘contant’ betaalde. Tot de verhuizing naar Berkel Rodenrijs woonden André , Monique en baby Dre gedrieën op het woonwagenkamp in de Rotterdamse wijk Spaanse Polder waar ook de familie van Monique huist.

Mocht André Hazes besluiten de villa te verkopen dan rest Monique niet anders dan met zoontje Dre te verkassen. De kans is groot dat het dan terug naar het woonwagenkamp wordt waar Monique in ieder geval de steun van haar familie wacht. Wonen in een woonwagen zal zeker voor kleine Dre een grote verandering beteken. Het huis in Berkel Rodenrijs waar hij nu voor de tweede keer alleen met zijn moeder woont baadt in luxe. Op de tweede etage is zelfs een tweede badkamer met bubbelbad waarin Dreetje maar al graag vertoeft.

Hazes, Monique en Dreetje woonde gedrieën maar een paar maanden in het huis toen Hazes een relatie kreeg met Bridget Maasland. De verbouwing leidde tot een tweede seizoen van de realllife-serie André Hazes: ik haal alles uit het leven op SBS6. Na de laatste aflevering blikken zowel André als Monique op hun eigen manier terug. Hazes in mei 2019 op Instagram: “Ik ben gezegend. Met mijn leven. Met mijn oude vrienden. Mijn nieuwe vrienden. Mijn familie. Mijn tweede familie. Mijn kindje. En met mijn kanjer van een vrouw.”

En Monique schreef: “Voor mij waren het emotionele maanden en ik heb ervoor gekozen ook dit met jullie te delen, anders heet het geen reallife serie”, aldus Monique op Instagram. “Op sommige momenten ging het maskertje op omdat ik natuurlijk niet in iedere aflevering met dikke tranen wilde zitten. Ik ben ontzettend blij dat we dit seizoen kunnen afsluiten met gelukkige beelden van ons als gezin.”

Vorig jaar februari keerde hij terug iin het huis bij Monique en zoontje Andre. En nu heeft hij de villa weer verlaten. En volgens zijn eigen woorden VOORGOED.

Bron: Telegraaf, Hollywoodhuizen Beeld: Instagram

Lees verder

Algemeen

Overleden minnaar Samantha de Jong ‘Barbie’ neemt geheim mee graf in: Slachtoffer praat over criminele Gelmore

Gepubliceerd

op

Door

Het verleden van Gelmore van der Pluijm (30) liegt er niet om. De onlangs overleden vriend van Samantha de Jong (31), en vermeende vader van haar in november geboren zoontje Angelo, verwoestte in 2011 het leven van Yousef Barakat. Tegenover Story doet hij zijn verhaal, en ook Gelmore’s ex doet een boekje open…

Er is nog altijd veel onduidelijkheid over de exacte doodsoorzaak van Gelmore van der Pluijm, de onlangs volkomen onverwacht overleden vriend van Samantha de Jong en de vermeende vader van haar in november geboren zoontje Angelo. Volgens insiders zou er geen sprake zijn geweest van een zelfmoordpoging, ook al werd dat gesuggereerd. Omdat de exacte doodsoorzaak van Gelmore door de nabestaanden niet naar buiten is gebracht, gonst het van de geruchten.

Verleden

Wat er in elk geval niet om liegt, is zijn verleden. In 2016 werd Gelmore in hoger beroep tot een gevangenisstraf van negen jaar veroordeeld, onder meer voor een gewelddadige overval op broodjeszaak/cafetaria De Smulhoek in het Brabantse Sint Willebrord, eind augustus 2011. ‘De verdachte heeft zich samen met een ander schuldig gemaakt aan een gewapende overval op een broodjeszaak/cafetaria,’ meldde de rechtbank in het vonnis, dat in het bezit is van Story.

Overval

‘Bij die overval heeft de verdachte de man achter de kassa neergeschoten om hem vervolgens met zijn mede-dader ook nog ernstig te mishandelen – een laffe en gewetenloze daad. Van de overval zijn ook toevallig aanwezige bezoekers van de eetgelegenheid slachtoffer geworden. Zij werden onder bedreiging van een vuurwapen afgeperst. Bij een van hen werd het vuurwapen zelfs tegen het hoofd gezet. Vijf dagen eerder had de verdachte ook al iemand met de dood bedreigd, door met een geweer door het raam van de voordeur van die persoon te schieten. Verder heeft de verdachte zich schuldig gemaakt aan de diefstal van sieraden en een computer van de moeder van zijn stiefvader.’

Niet de eerste keer

Het was volgens de rechtbank niet de eerste keer dat Gelmore zich schuldig maakte aan strafbare feiten. ‘Volgens het hem betreffende uittreksel uit de justitiële documentatie is de verdachte eerder onherroepelijk veroordeeld voor vermogens- en geweldsdelicten. Uit dat uittreksel blijkt bovendien dat de verdachte de hiervoor omschreven overval en de bedreiging heeft gepleegd op een moment dat hij pas enkele weken op vrije voeten was.’

Zwaargewond

Bij de gewelddadige overval op broodjeszaak/cafetaria De Smulhoek, raakte medewerker Yousef Barakat (40) zwaargewond. ‘Ik ben bijna tien jaar geleden onder vuur genomen door Gelmore,’ vertelt Yousef aan Story. ‘Ik was met collega’s aan het werk en er zaten nog klanten binnen, toen er kort na middernacht twee mannen De Smulhoek binnenkwamen. Voor ik het wist werd ik door een van hen, Gelmore, onder vuur genomen.’

Bron: Story Beeld: Instagram

Lees verder

Algemeen

Net binnen: Andre Hazes en Monique Westenberg toch weer bij elkaar

Gepubliceerd

op

Door

Dat Andre Hazes en zijn nieuwe liefje Sarah soms Monique flink te kakken zetten is inmiddels duidelijk. Maar we kregen nu toch iets te horen dat flink wat wenkbrauwen deed fronsen. We kregen namelijk een tip dat Andre Hazes zijn ex Monique een ultimatum heeft gesteld.

Andre eist dan dat Monique niet meer met de pers praat en zich niet uitlaat over Andre en Sarah. Gaat Monique daarmee akkoord dan zou ze in de villa mogen blijven wonen en dan blijf Andre haar onderhouden.

Dat zou natuurlijk schandalig zijn als dit klopt. Monique zit al in zo een benarde positie en Andre verdiende natuurlijk flink meer dan Monique. Waarschijnlijk kan Monique de hypotheek van de villa niet in haar eentje betalen, maar om haar dan zo onder druk te zetten is toch wel echt bespottelijk.

Bron: Utopianieuws Beeld: Instagram

Lees verder

Trending